Liverpool – Atalanta: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2024.04.11.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 10.
Liverpool
Teljesítmény:
D N N V N
  • Anfield
  • április 11. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Atalanta
Teljesítmény:
V V N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Lehet, hogy a vörösök most bukták el a bajnoki címet? Szoboszlai Dominikék csak döntetlenre voltak képesek a hétvégén, ami hatalmas probléma, mert így lecsúsztak az első helyről. Ugyan idejük még van a javításra, lehetőségük már nem biztos, hogy lesz.

És akkor most itt van az Európa-liga, amely abszolút másodlagos Jürgen Kloppéknak. Vannak olyan szinten levő együttesek, akiknek csak a Bajnokok Ligája számít, és a Pool ezen a szinten áll. Nem mondom, hogy sírni fognak, ha esetleg nyernek a legvégén, de az biztos, hogy PL-t jobban akarnak nyerni.

Azzal az Atalantával futnak össze, akiknek nem hinném, hogy derogál az EL-ben futballozni, egy itt szerzett cím pedig igencsak fontos lenne. Egyrészt a dicsőség miatt, másrészt, mert akkor így biztosan a következő idényt a Bajnokok Ligájában kezdhetnék meg.

Jöjjön a Liverpool – Atalanta találkozó!

Liverpool

Csak saját magának köszönheti a Liverpool, ha a szezon végén nem tudják megnyerni a bajnokságot. Könnyű helyeken buktak könnyű pontokat, és amikor a kezükben volt egy adott meccs, akkor is képesek voltak hibázni. Ez utóbbi közé tartozik a hétvégi, Manchester United elleni mérkőzés, ahol végig irányítottak, az első félidőben a MU lövésig sem jutott, a végén mégis a vendégek szaladtak a pontért, a döntetlenért. Amit aztán meg is kaptak. Az első játékrészben Luis Díaz szerzett vezetést, majd a MU a semmiből fordított, és a végén Mohamed Salah tizenegyese jelentette a döntetlent. De a Pool így is lecsúszott az első helyről, ott most az Arsenal van jobb gólkülönbsége miatt, a City egy ponttal van lemaradva tőlük.

Meg sem kérdőjelezhetjük, hogy a legfontosabb trófea az angol bajnoki cím lenne Jürgen Kloppnak, aki egyébként az idény végén távozik. Az EL-ben – főleg a csoportkörnél volt ez megfigyelhető – a német többször adott lehetőséget a fiataloknak, nem csak azért rotált, mert muszáj volt.

Az előző fordulóban a Sparta Praha egyáltalán nem okozott gondot, 11-2-es összesítéssel verték ki őket, és Szoboszlai Dominik mindkét mérkőzésen gólt szerzett, sőt gólpasszt is adott. Ő egyébként most a kritikák kereszttüzében van, sokan őt hibáztatják a hétvégi pontvesztésért, de ezt én túlzásnak érzem.

Nem sok veretlen csapat van a top 5 bajnokságban hazai pályán, de a Pool köztük van. Az Anfield bevehetetlen vár, ahol még a pontszerzés – vagyis az iksz – is nagyon ritka. A csapat az utolsó tíz meccséből kilencet nyert meg.

A sérült játékosok még mindig nem épültek fel, új kieső nincs, ugyanazok nem állhatnak rendelkezésre, mint mondjuk a hétvégén: Joel Matip, Thiago Alcantara, Diogo Jota, Alisson Becker, Trent Alexander-Arnold, Stefan Bajcetic.

A várható kezdőcsapat:

Kelleher – Gomez, Konate, Van Dijk, Robertson – Szoboszlai, Endo, Mac Allister – Salah, Gakpo, Diaz

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2020.11.25.Bajnokok Ligája
liverpool
0:2
atalanta
Bajnokok Ligája
2020.11.03.Bajnokok Ligája
atalanta
0:5
liverpool
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Atalanta

Nem zárt jó hetet az Atalanta a múlt héten, hiszen nem csak egy bajnoki vereséggel lett gazdagabb a gárda, hanem kikaptak az Olasz Kupa elődöntőjének első meccsén is a Fiorentinántól. Ettől függetlenül még döntőbe juthatnak, ám ahhoz meg kell fordítaniuk a meccset. Hazai pályán ez nem lehetetlen.

Igaz, azt sem tartottuk lehetetlennek, hogy a kiesés elől menekülő Cagliarit kétvállra fektessék, az mégsem jött össze. A hétvégi bajnoki mérkőzésen egy kiélezett találkozón előnyről kaptak ki Maarten de Roonék, hiába talált be Gianluca Scamacca, a hazaiak fordítottak.

Ők hatalmasat léptek előre a bennmaradás felé, az Atalanta azonban messzebb került céljaitól. A negyedik helyet nézték ki maguknak, amitől így már nyolc pontra vannak. Igaz, van még egy elmaradt meccsük, amit, ha megnyernek, újra nyeregbe szállhatnak. De már csak hét forduló van hátra…

Az Európa-liga lehet a mentsvár, de ehhez kétségtelenül a legerősebb csapatot kellene legyőzni az egész sorozatban.

Az előző körben egy szintén erős együttessel találkoztak, a Sporting CP-vel, melynél egy góllal bizonyultak jobbnak.

Nem megy idegenben, ez lesz sorozatban a harmadik meccs, amit nem saját pályáján vívhat meg a csapat, és kiindulva a korábbiakból, most is kinéz egy vereség.

A mester, Gian Piero Gasperini annak örülhet, hogy kerete teljes, még Charles De Ketelaere is ott lehet a pályán, aki sérülése után a szárdok ellen már pályára léphetett.

A várható kezdőcsapat:

Musso – Toloi, Djimsiti, Kolasinac – Zappacosta, Ederson, De Roon, Ruggeri – Koopmeiners – Lookman, Scamacca

Tippelde

Bár nem az EL a fő prioritás, a Pool nem szeretne kétszer is csalódást okozni a szurkolóknak. Az elődöntő felé vezető utat itt, az Anfielden találhatják meg, győzniük kell, méghozzá magabiztosan, hogy a Gewissben már ne kelljen száz százalékot nyújtaniuk.

Fő tippek:

1.: Liverpool győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső