Norwich – QPR: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2023.11.25.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 23.
Norwich
Teljesítmény:
N V V V V
  • Carrow Road
  • November 25. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
QPR
Teljesítmény:
D D V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Maradunk még egy meccs erejéig az angoloknál, de már nem az első, hanem a másodosztályban néztünk körül. Olyan igazán jó meccs ebben a körben nem lesz, így próbáltunk inkább arra rámenni, hogy sportfogadás szempontjából érdekes találkozót találjunk. Szerintem sikerült is, a Norwich hazai pályán fogja fogadni a QPR-t. Egyik együttes sincs csúcsformában, a Norwich épp most tudott megszabadulni egy nyeretlenségi sorozattól, a Rangers viszont még mindig nem. És ők nagy bajban is vannak, kiesőhelyre kerültek, megvolt az edzőváltás, de az sem segített. Vagy ha igen, hát nem látványosan.

A két együttes közötti különbség szemmel látható, de a pályán is ki fog jönni ez a difi? Szerintünk igen.

És az online sportfogadás Magyarországon is elérhető irodái szerint is, a Librabetnél 1.70 a hazai győzelem, 3.90 a döntetlen, 4.60 a vendégsiker.

Következzen a Norwich – QPR találkozó!

Norwich

Sikerült elkerülni a kirúgást David Wagnernek, ha a szünet előtt sem tudtak volna nyerni, a vezetőség bizonyára elgondolkozott volna azon, hogy mással képzelje el a folytatást. A Norwich mindig a Championship élcsapatai közé tartozott, de miután legutoljára kiestek a PL-ből, erősen visszaestek. Már a tavalyi év sem sikerült igazán, és a mostaniban sem áll jól a szénájuk. Nem arra kell gondolni, hogy gondjaik lesznek a kieséssel, hanem arra, hogy nem lesz esélyük a feljutásra.

Az alsóházban foglalnak helyet, és már nyolc vereséget számlálnak, előzetesen pedig arra gondoltak, hogy simán ott lesznek a legjobb hat között. Most épp egy hatmeccses nyeretlenséget (egy döntetlen, öt vereség) szakítottak meg, a Cardiff otthonában sikerült nyerniük egy őrült mérkőzésen. Egyszer az egyik vezetett, aztán fordított a másik, végül ismét történt egy fordítás. A kanárik góljait Christian Fassnacht és Adam Idah szerezték, valamint Ryan Wintle talált a saját kapujába.

Most kapnak egy újabb esélyt a felzárkózásra, és otthoni mérlegükön is javítani kellene, mert négy győzelmük és négy vereségük van.

Angus Gunn, Ben Gibson, Ashley Barnes, Josh Sargent, Jacob Sörensen és Grant Hanley sérültek, rájuk nem számíthat a mester.

A várható kezdőcsapat:

Long – Stacey, Duffy, Batth, Giannoulis – McLean, Sara – Fassnacht, Núnez, Rowe – Hwang

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.08.16.Angol Ligakupa
qpr
0:1
norwich city
Angol Ligakupa
2023.04.19.Championship
qpr
1:1
norwich city
Championship
2022.11.02.Championship
norwich city
0:0
qpr
Championship
2021.04.24.Championship
qpr
1:3
norwich city
Championship
2020.12.29.Championship
norwich city
1:1
qpr
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

QPR

Már a tavalyi szezonban is gondban volt a Queens Park, de idén tetőztek a gondok, amikor már kiesőhelyen is álltak. Az idényt még Gareth Ainsworthszel kezdték meg, ám az angolt októberben menesztették. A helyére Martí Cifuentes ült le, aki nem először dolgozik Angliában, régebben a Millwall utánpótlásában dolgozott.

A Leicester elleni vereség után váltak meg Ainsworthtől, a spanyolnak tehát eddig két meccse volt. Jó hír, hogy egyiken sem kaptak ki, rossz hír, hogy egyiket sem nyerték meg. A Rotherham ellen 1-1-et, a Bristol City ellen 0-0-t játszottak.

És ezáltal továbbra is kiesőhelyen állnak, csak a Sheffield Wednesdayt előzik meg, a bentmaradást jelentő 21. hely öt pontra van.

Idegenbeli mérlegük csak egy fokkal jobb, mint a hazai, kétszer nyertek, kétszer ikszeltek és ötször kaptak ki. Érdekes, hogy otthon csak két döntetlenük van.

Paul Smyth eltiltás miatt nem játszhat, viszont visszatér Ilias Chair, aki legutóbb eltiltott volt. Sérült Morgan Fox és Jake Clarke-Salter.

A várható kezdőcsapat:

Begovic – Kakay, Cook, Dunne, Paal – Colback, Field – Armstrong, Chair, Willock – Dykes

Tippelde

Nincs jó formában a QPR, sem pedig a Norwich. De összességében a hazai győzelemhez minden adott. Önbizalomnövelő meccs lehet ez, de az is benne van a pakliban, hogy kínszenvedés lesz a Rangers együttesét megverni.

Tippjeink a következők:

1.: Norwich győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Szerezz ingyenes fogadást az OlympusBet oldalán! A sikertelen tipped után 10.000 Ft-ot is visszakaphatsz a bukmékertől.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső