Atalanta – Olympique Marseille: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2024.05.09.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 07.
Atalanta
Teljesítmény:
N D N N N
  • Gewiss Stadium
  • Május 09. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Olympique Marseille
Teljesítmény:
D N D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem sok időt hagynak pihenni az egyik résztvevőnek, hétfő este után csütörtökön már újra pályán kell lennük. Főszereplőnk az Atalanta, akik tegnap este még a Salernitana ellen léptek pályára egy fontos mérkőzésen, most pedig már az Európa-liga elődöntőjének visszavágóján kell, hogy állják a sarat. Az első meccsen elért eredménnyel az olaszok lehetnek boldogabbak, egyrészt idegenben megúszták vereség nélkül, másrészt a vereség megúszása nem valami uncsi frázis, hanem tény. A Marseille-nek gólokkal kellett volna nyernie a helyzetek alapján.

Elrontották, és most futhatnak a finálé után. A Gewissben nyerni nem lehetetlen, de piszok nehéz, Gian Piero Gasperini csapata pedig nagyon oda fogja tenni magát. Egy finálé már megvan számukra, most jöhet a másik…

Következzen az Atalanta – Olympique Marseille találkozó!

Atalanta

Tegnap este tehát újra pályán volt az Atalanta, amely salernóban tudott győzni, ezzel pedig nagy lépést tett a Bajnokok Ligája felé. Az olaszoknál most az ötödik hely is BL-t ér, ezt kaparintották meg Gasperiniék azzal, hogy legyőzték a biztos kieső Salernitanát. Az AS Romát előzték meg, előnyük úgy három pont velük szemben, hogy még van egy elmaradt mérkőzésük. A saját kezükben van tehát a BL-indulás, csak ők ronthatják el. A kiscsapat ellen egyébiránt fordítaniuk kellett, az első félidőben kerültek hátrányba, a másodikban jött Gianluca Scamacca és Teun Koopmeiners.

Mindössze három napjuk van pihenni, mielőtt érkezik az Olympique Marseille, ami azért nem túl sok idő. Főleg úgy nézve, hogy a Marseille nem játszott a hétvégén…

A csapat formája egyébként kitűnő, utoljára a Liverpooltól kaptak ki, de ugyebár abból a meccsből is győztesen jöttek ki. Az utolsó öt meccsükből négyet nyertek, többek között a Fiorentinát ütötték ki, mellyel bekerültek a Coppa Italia fináléjába.

Nem könnyű őket otthon elintézni. Ez idén négy csapatnak sikerült, nyert itt az Inter, a Napoli, a Bologna és a Liverpool.

Hiányozni fog három védő, Sead Kolasinac, Emil Holm és Rafael Tolói.

A várható kezdőcsapat:

Carnesecchi – Scalvini, Hien, de Roon – Zappacosta, Ederson, Pasalic, Ruggeri – Koopmeiners – De Ketelaere, Scamacca

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2024.05.02.Európa-liga
marseille
1:1
atalanta
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Olympique Marseille

Ahogy azt már említettem, a Marseille-nek volt ideje rápihenni a csütörtöki találkozóra, a francia együttes ugyanis nem játszott bajnokit a hétvégén. A szezon hajrájában ez nagyon is jól jöhetett, itt már egyre nehezebbek a fejek és a lábak.

Ami amúgy a Marseille bajnoki szereplését illeti nem túl sikeres a Les Blues szezonja, Jean Louis Gasset már a csapat harmadik edzője idén, és a gárda három fordulóval a vége előtt csak a kilencedik helyen áll. Európára van még minimális esélyük, de nagy ott a tömörülés, és mellettük még ugyanaz a célja a Nice – Lens – Lyon – Rennes négyesnek is. Elérni az ötödik vagy hatodik helyet.

Az igazi sikert az Európa-ligában érhetik el, de elpackázták az esélyüket, hogy előnnyel utazzanak Bergamóba. Az odavágót végig ők irányították, ennek ellenére hátrányba kerültek (Gianluca Scamacca talált be), és azért kellett eleinte igyekezniük, ne kapjanak ki. Ez végül nem történt meg, mert jött Chancel Mbemba, aki védő, így elsősorban nem a gólszerzés a fő feladata. Ennek ellenére kihúzta a csávából Aubát, Moumbagnát, Sarrt és a többieket.

A Marseille idegenben borzasztó mérleggel rendelkezik. Az utolsó tíz meccsükből egyet nyertek meg, hétszer kikaptak, kétszer ikszeltek.

A múltkor egy hosszabb sérültlistája volt Gassetnek, most elvileg csak Valentin Rongier és Bamo Meite fog hiányozni.

A várható kezdőcsapat:

Lopez – Clauss, Mbemba, Balerdi, Merlin – Harit, Veretout, Kondogbia – Sarr, Aubameyang, Ndiaye

Tippelde

Az Atalantát nehéz otthon megfogni. Az odavágón lehet, hogy a Marseille-nek volt esélye, de ezúttal más lehet a helyzet.

Fő tippek:

1.: Atalanta győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Kockázatmentes fogadás a Rabona irodájánál: Akár 15.000 Ft-os freebetet is kaphatsz a bukmékertől

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső