Atalanta – Sporting CP: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2023.11.30.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 29.
Atalanta
Teljesítmény:
V D N V N
  • Gewiss Stadium
  • November 30. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Sporting CP
Teljesítmény:
N V N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szokásos módon nem hagyjuk magukra az európai kupasorozatokat, azonban arra nincs kapacitás, hogy az összes csütörtöki mérkőzésről írjunk. Lesz Európa-liga és Európa-konferencialiga, a legérdekesebb mérkőzéseket választottuk, amely a sportfogadás iránt érdeklődőket megfoghatja.

Az Atalanta – Sporting CP amúgy sem egy gyenge meccsnek tűnik, de még tétje is van ráadásul. Nincs még továbbjutó az EL D csoportjában, az első kettő feszül most egymásnak, és bekavarhat még a Sturm Graz is.

Az Atalanta vezet, veretlenek, ráadásul most otthon fogadják a Sportingot. Tegyük hozzá, egy Napoli elleni otthoni vereség után, amely azért megfoghatta a játékosokat.

A Sporting egy győzelemmel még a csoportelsőséget is elérheti, egy vereséggel még ki is eshet.

Az Unibet oldalán 2.10 a hazai siker, 3.50 a vendég, 3.80 a döntetlen.

Atalanta

Kifejezetten jól áll az Atalanta, nagy esélyük van arra, hogy a legjobb nyolc között folytassák. Szerintem számukra kifejezetten csalódást keltő eredmény lenne, ha lecsúsznának a második poziba, márpedig két kör ehhez még akár elegendő is lehet.

Az eddig megszerzett 10 pont szép, de nem tökéletes, a Sturm Graz otthonában botlottak meg, ami különösen fájó volt, hiszen majdnem egy teljes félidőt játszottak emberelőnyben, ráadásul a piros lap idején 2-1-re vezettek. Mégis 2-2 lett a meccs…

Jellemző a gyengébb teljesítmény mostanában, az utolsó öt meccsükből csak kettőt tudtak megnyerni (Atalanta és a Sturm elleni visszavágó), ikszeltek Udinében és a hétvégén 2-1-re kikaptak a Napolitól. A Walter Mazzarri vezette vendégek rúgták az első gólt, amit még Ademola Lookman ki tudott egyenlíteni, de a hajrában jött gólra már nem volt válaszuk.

Úgy általánosságban, hazai pályán nem szerepelnek rosszul idén, az EL-ben például mindkét meccsüket megnyerték, a bajnokságban viszont már kétszer is botlottak, mentségükre szóljon, hogy az egyik csapat a regnáló bajnok, a másik meg az Inter volt, a BL ezüstérmese…

Gian Piero Gasperini a háromvédős rendszert nem szokta feladni, ám előrébb azért szokott változtatni. Hol 3-5-2-ben, hol 3-4-2-1-ben, hol pedig 3-4-1-2-ben játszik az Atalanta. Ezúttal az utóbbira eshet a választás, Gianluca Scamacca és Luis Muriel együtt lehet a pályán, mögöttük pedig Lookman játszhat.

El Bilal Touré továbbra is sérült, ahogy Lukas Vorlicky és José Luis Palomino sem százszázalékos állapotban várja a találkozót.

A várható kezdőcsapat:

Musso – R. Toloi, Djimsiti, Kolasinac – Zappacosta, De Roon, Ederson, Bakker – Lookman – Scamacca, Muriel

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.10.05.Európa-liga
sporting
1:2
atalanta
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sporting CP

A válogatott szünet előtt bukott nagy rangadót a Sporting CP, a Benficától kaptak ki, és a vereség hatására elbukták első helyüket a portugál bajnokságban. Ez nem jelenti azt, hogy nem lehetnek bajnokok, mindössze annyit, hogy (talán) ideiglenesen lecsúsztak az első helyről.

A 2-1-es vereség után viszont újult erővel tértek vissza, hatalmas győzelmet aratva. A hatalmas győzelmet a gólkülönbségre kell érteni, nem az ellenfél minőségére. A Dumiense egy alacsonyabb osztályú portugál klub, akiket a kupában vertek 8-0-ra (Paulinho triplázott, mellette betalált Neto, Trincao, Coates, Nuno Santos és Viktor Gyökeres is).

Az EL-ben csak az Atalantától kaptak ki, de botlottak a Rakow ellen is, ennek ellenére a második helyüket tartják.

Idegenben eddig két meccsen négy pont a mérlegük, a Sturmot ugyanis meg tudták verni.

Ivan Fresneda mellett Daniel Braganca nem szerepelhet sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Adan – Diomande, Coates, Inacio – Esgaio, Hjulmand, Morita, Nuno Santos – Edwards, Gyökeres, Pedro Goncalves

Tippelde

A döntetlent sem lehet kizárni, de azért esélyesebb, hogy az Atalanta idő előtt befejezné, amit elkezdett, és hazai pályán legyőzik a Sportingot. Az odavágón necces sikert arattak, ezúttal valamivel könnyebb dolguk lehet, ha úgy játszanak, ahogy valóban tudnak.

Tippjeink a következők:

1.: Atalanta győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső