Sparta Praha – Real Betis: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2023.11.30.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 29.
Sparta Praha
Teljesítmény:
N N V N N
  • epet Arena
  • November 30. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Real Betis
Teljesítmény:
N D N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Következő meccsünk, sőt az egész csoport sem mentes az izgalmaktól, egészen konkrétan itt még bárki továbbjuthat az egyenes kieséses szakaszba. Ugyebár az Európa-ligában az első helyezett kihagy egy kört, és egyből a negyeddöntőben találja magát, a csoportmásodikoknak kell egy plusz találkozó, ők a BL-ből kiesettekkel indulnak a legjobb tizenhat között.

A Real Betis előbbire, a Sparta Praha utóbbira hajt, ha mindketten reálisak. Manuel Pellegrini együttese egyszer kapott ki ebben a csoportban, a Sparta Praha már többször is. Ezért a spanyolok az elsők, a csehek meg a harmadikak.

Iscoék egy győzelemmel biztosan csoportelsők, ha nem nyernek, hanem egyenesen kikapnak, veszélybe kerülhetnek. Vereség esetén a Praha maximum az EKL-re koncentrálhat…

Sportfogadás szempontjából izgi meccs lesz ez, látva a szorzókat. A Librabetnél 2.55 a hazai siker, 3.45 az iksz, 2.90 a vendégsiker.

Jöjjön a Sparta Praha – Real Betis találkozó!

Sparta Praha

Meglepő erőt mutat a Sparta Praha az Európa-ligában. Azt mondjuk nem vártam tőlük, hogy tovább is fognak jutni, az azért sejthető volt, hogy nem adják könnyen magukat. Ugyan az első forduló óta nyeretlenek, mégsem látom, hogy esélytelenek volnának arra, hogy végül mégis az egyenes kiesés közepette találják magukat.

Nem könnyíti meg a helyzetüket a sorsolás, míg ők a Betist fogadják, addig a Rangers az Aris Limassollal fog játszani.

Akiket egyedül le tudott eddig győzni a csapat, ezen kívül pedig ikszeltek a Rangersszel, kikaptak a Betistől és másodjára a skótoktól. De mindkét alkalommal odatették magukat, és csak egy góllal maradtak alul.

A formájuk kiváló, persze a cseh bajnokság nem annyira erős csapatokkal van körülvéve, mint egy Európa-liga, de a győzelmeket nem kell magyarázni. Abból pedig van pár most a Sparta neve mellett.

A Zlin ellen nyertek a hétvégén 2-0-ra, Veljko Birmancevic volt a hős, aki mindkét találatot jegyezte. A gárda vezeti a cseh 1. Ligát, 13-2-1-es mérleggel, két pontra tőlük a Slavia Praha, és jócskán lemaradva a többiek.

Hazai pályán a Köbenhavn verte őket a BL-selejtezőben, azóta kilenc meccset hoztak le veretlenül, talán ezért is tartják őket esélyesebbnek…

A legutóbbi meccsükön nem volt sérültjük, és most sem lesz.

A várható kezdőcsapat:

Vindahl – Vitik, Panak, Sörensen – Preciado, Laci, Kairinen, Rynes – Karabec, Kuchta, Birmancevic

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.10.05.Európa-liga
real betis
2:1
sparta praha
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Real Betis

Forma tekintetében nem panaszkodhat a Real Betis együttese sem. A spanyolok ugyanis időtlen idők óta nem kaptak ki, az utolsó tíz mérkőzésükön 7 győzelem és 3 döntetlen áll a nevük mellett. Ez azért nem rossz, főleg, hogy az idei szezont azért elég nyögvenyelősen kezdték meg.

A Betis legutóbb a Las Palmast verte meg 1-0-ra Willian José góljával, a siker hatására azonban nem mozdultak, maradtak a hetedik helyen. Viszont az ötödik-hatodik hely már nagyon közel, és annyira azért a BL-szereplés sincs messze…

Eközben az Európa-ligában is menetelnek, bár a kezdés rázós volt itt is, kikaptak a Rangerstől, azóta azonban megállíthatatlanok. Azt nem mondom, hogy minden találkozót úgy nyernek meg, hogy az ellenfeleiknek esélye sincs, speciel legutóbb pont ez volt a helyzet, az Arist magabiztosan győzték le.

A csapat első és második számú kapusa, vagyis Claudio Bravo és Rui Silva, is sérültek, így ismét Fran Vieites áll majd a kapuban, aki a Las Palmas ellen óriási védéseket mutatott be.

Sérült még Youssouf Sabaly és Marc Bartra.

A várható kezdőcsapat:

Vieites – Ruibal, Pezzella, Roca, Abner – Carvalho, Guardado – Luiz Henrique, Rodri, Ezzalzouli – B. Iglesias

Tippelde

Lehet, hogy kissé tartalékos a Betis, de azért nem gondolnám, hogy feltartott kézzel állnak majd ki. Tény és való, hogy a Spartának is lehet esélye, a legerősebb Betis ellen nem biztos, hogy volna.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Első gól: Real Betis

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

4.: Két és fél gól alatti eredmény

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső