Atalanta – Udinese: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.01.27.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 24.
Atalanta
Teljesítmény:
N N N D N
  • Gewiss Stadium
  • Január 27. 15:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Udinese
Teljesítmény:
V D V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mára hoztunk egy olasz mérkőzést is, amelyet szombaton délután rendeznek meg. Nem biztos, hogy ez lesz a forduló legjobb meccse, de van benne fantázia, és emiatt nem szerettük volna kihagyni. Korrekt szorzót kapott az Atalanta, amely hazai pályán fogadja majd az Udinese együttesét. A vendégeket irányító Gabriele Cioffi nehéz meccs előtt áll, nem hiába van tizenegy helynyi különbség a két csapat között.

Az Atalanta ráadásul jóval jobb formában várja a mérkőzést, mint ellenfele. Ettől függetlenül mondom, a hazai győzelem szorzója nagyon is rendben van, meglátjuk, hogy érdemes-e komolyabban foglalkozni az Atalanta – Udinese mérkőzéssel!

Atalanta

Nagyon kiegyenlített a mezőny Olaszországban, bár a bajnoki címre pályázó együttesek – az Inter és a Juventus – egy kissé elhúztak a többiektől. Nagy csata lesz, melyik együttesek indulhatnak majd a Bajnokok Ligájában, ki fér oda az EL-hez és ki az EKL-hez, valamint lesznek olyan csapatok, akik épp, hogy le fognak maradni.

Az Atalanta nagyon szeretne ismét a Bajnokok Ligájában szerepelni, nem is állnak ettől messze, de sok van még vissza. Kicsivel túl vagyunk a félidőn, 20 fordulót követően Gian Piero Gasperini legénysége az ötödik, egy ponttal lemaradva a negyedik Fiorentinától. Mielőtt azonban megnyugodnának a bergamóiak szimpatizánsai, elmondanám, hogy az Atalantának ugyanannyi pontja van, mint a hatodik Lazionak, eggyel több, mint a Bologna – AS Roma kettősnek, valamint ott van a sarkukban a Napoli is, akik már a 9. helyen állnak. Könnyű tehát feljebb lépni, még annál is könnyebb leesni.

Az Atalanta az elmúlt időszakban jó formát mutat, a kupában bejutottak a legjobb négy közé azzal, hogy az AC Milant legyőzték, a bajnokságban pedig épp a hétvégén ütötték ki a Frosinonét. Az 5-0-s meccsen Teun Koopmeiners mellett Ederson, Charles De Ketelaere, Davide Zappacosta és Emil Holm is betalált.

Hazai pályán már hét megnyert meccsük van, egy döntetlenük és csak két vereségük, eddig hét gólt kaptak tíz mérkőzésen a Gewissben.

Nagy játékosmozgás egyelőre nem volt, megvásárolták a svéd Isak Hient a Veronától, kölcsönadták Nadir Zorteát a Frosionénak. Lehetnek azonban még távozók, állítólag Teun Koopmeiners és Giorgio Scalvini is Anglia felé indulhat el, előbbit a Liverpool, utóbbit a Manchester United hívja.

Sérült Rafael Toloi és Hans Hateboer, míg Ademola Lookman Nigériával szerepel az Afrikai Nemzetek Kupáján.

A várható kezdőcsapat:

Carnesecchi – Scalvini, Djimsiti, Kolasinac – Holm, de Roon, Ederson, Ruggeri – Koopmeiners, De Ketelaere – Scamacca

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.12.Serie A
udinese
1:1
atalanta
Serie A
2023.03.04.Serie A
atalanta
0:0
udinese
Serie A
2022.10.09.Serie A
udinese
2:2
atalanta
Serie A
2022.01.09.Serie A
udinese
2:6
atalanta
Serie A
2021.10.24.Serie A
atalanta
1:1
udinese
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Udinese

Amíg az Atalanta az elmúlt időszakban a győzelmeket gyűjtögette, ugyanez nem mondható el az Udinese csapatáról. Az Andrea Sottilt váltó Gabriele Cioffi sem tud konzisztens jó teljesítménnyel előrukkolni, ami miatt a gárda továbbra is a kiesőzóna közelében van. Mindössze egy pont választja el őket a Veronától, kettő az Empolitól. Szóval lenne hova feljebb lépni, lenne hova fejlődni.

De talán a nyomás miatt, talán a sok sérült és hiányzó miatt, az eredmények mostanában nem jönnek, az Udinese az utóbbi öt meccséből egyet nyert meg.

A hétvégén a Dacia Arénába az AC Milan érkezett, és bár mindent megtett a hazai együttes, kikaptak. A 2-3-as mérkőzésen Lazar Samardzic és Florien Thauvin góljai mit sem értek, az utolsó tíz percben a vendégek megfordították az állást.

Idegenben mindössze egy győzelme van a csapatnak, mellette hat döntetlen és három vereség szerepel még.

Sérültek: Gerard Deulofeu, Enzo Ebosse, Jaka Bijol, Vivaldo.

A várható kezdőcsapat:

Okoye – Ferreira, Perez, Kristensen – Ebosele, Samardzic, Walace, Lovric, Kamara – Pereyra – Lucca

Tippelde

Nem látok arra sok sanszot, hogy az udineiek akár csak meg tudják szorongatni az egyre jobb formába kerülő Atalantát. A hazaiak mesterének egyre nagyobb repertoár áll rendelkezésére, ha ez a gárda összeáll, akkor elérhetik a céljukat, vagyis a negyedik helyet.

Tippjeink a következők:

1.: Atalanta győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső