VfB Stuttgart – RB Leipzig: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2024.01.27.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 24.
VfB Stuttgart
Teljesítmény:
V V N N V
  • Mercedes-Benz Arena
  • Január 27. 15:30
Nézd élőben itt:
Rabona
RB Leipzig
Teljesítmény:
V V N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Benézünk a németekhez is, és nem csak egy, hanem rögtön két mérkőzést választottunk a 19. fordulóból. Alighanem ez lesz a Bundesliga következő körének legnagyobb rangadója, a harmadik helyen álló VfB Stuttgart fogadja a negyedik helyezett RB Leipziget. Mindketten gyengén tértek vissza a karácsonyi szünet után, két meccsből kettőt buktak el. Ettől függetlenül az, aki nyer, oda kerül – vagy ott marad – a dobogó harmadik fokára. Döntetlen esetén pedig jöhet a nevető harmadik, a Borussia Dortmund, akik majd a VfL Bochum csapatát fogadják.

Sokat nyerhet és sokat bukhat tehát ez a két csapat, maguk mögött kell hagyniuk az elmúlt két forduló eredményeit.

A Stuttgart lehet, hogy tavaszra szétesik, de ezt már nagyon sokszor mondták, mégis itt vannak a legjobbak között. Az mindenesetre biztos, hogy a fogadóirodáknak fogalmuk sincs, mi is lesz az eredmény, elég megnézni, hogy például az Unibet mit ajánl.

Jöjjön a VfB Stuttgart – RB Leipzig találkozó!

VfB Stuttgart

Azt szokták mondani, egy fecske nem csinál nyarat, de Stuttgartban lehet, hogy erről teljesen máshogy vélekednek. A sváb csapat láthatóan szenved, amikor Serhou Guirassy nincs a pályán, márpedig most nincs ott, és még egy darabig nem is biztos, hogy lesz.

Már elkezdődött az ANK, amikor a Stuttgart idén először pályára lépett, ki is kaptak a Mönchengladbachtól. Ez még annyira nem is cink, az már sokkal inkább, hogy a legutóbbi meccsen sem tudtak nyerni, ezúttal a VfL Bochum győzte őket le 1-0-ra.

Ennek ellenére a harmadik helyüket meg tudták tartani, de lehet, hogy már nem sokáig, ugyanis egyre szorosabb a mezőny mögöttük, ahogy fent is írtam, a Lipcse, a Dortmund meg még legalább két másik csapat van ott a közelükben.

Otthon fogadják ezúttal a Lipcsét, ahol meglehetősen erős mérleget mutattak eddig. Hétszer nyertek, egy döntetlenjük és egy vereségük van. Feltűnő továbbá, hogy erős a védelmük, kilenc meccsen hét gólt kaptak, illetve a lőtt gólokkal is elégedettek lehetnek, 26-szor vették be az ellenfelek kapuját.

Négy olyan játékosa van a csapatnak, akik vagy Afrikában, vagy Ázsiában játszanak most (Serhou Guirassy, Silas Katompa Mvumpa, Jeong Woo-yeong, Ito Hiroki), van egy eltiltottjuk (Atakan Karazor), illetve két sérültjük (Nikolas Nartey, Lilian Egloff).

A várható kezdőcsapat:

Nübel – Vagnoman, Anton, Zagadou, Mittelstadt – Haraguchi, Stiller – Leweling, Millot, Führich – Undav

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.08.25.Bundesliga
leipzig
5:1
vfb stuttgart
Bundesliga
2023.01.27.Bundesliga
leipzig
2:1
vfb stuttgart
Bundesliga
2022.08.07.Bundesliga
vfb stuttgart
1:1
leipzig
Bundesliga
2022.01.15.Bundesliga
vfb stuttgart
0:2
leipzig
Bundesliga
2021.08.20.Bundesliga
leipzig
4:0
vfb stuttgart
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

RB Leipzig

Számtalan meccslabdája volt már a Lipcsének arra, hogy megelőzzék a Stuttgartot, ennél nagyobb nem lesz. Az idei év nekik is gyengén indult. Nehezebb sorsolásuk volt, mint ellenfelüknek, hiszen előbb az Eintracht Frankfurt, majd a Bayer Leverkusen került velük szembe. Mindkettőtől kikaptak.

A hétvégén Xabi Alonso együttese a Red Bull Arenában győzött, annak ellenére, hogy a Lipcse Xavi Simons és Lois Openda révén kétszer is előnybe került.

Így a Leipzig maradt a negyedik helyen, beérte őket a Dortmund, és a Frankfurt – Freiburg kettős is elég közel került.

Idegenben kell most megmérkőzniük, ahol gyengébbek, mint otthon, már három vereségnél járnak.

Hamarosan visszatérhet Willi Orbán, de biztos vagyok abban, hogy lassan fogják felépíteni egy ilyen komoly sérülést követően, nem fogják őt bedobni a mélyvízbe.

Az előző mérkőzésen Xavi Simons megkapta az ötödik sárga lapját, vagyis eltiltott lesz, míg Amadou Haidara az ANK-n van.

A várható kezdőcsapat:

Blaswich – Henrichs, Simakan, Lukeba, Raum – Kampl, Schlager – Baumgartner, D. Olmo, Sesko – Openda

Tippelde

Nagyon hosszú ideje veretlen otthon a Stuttgart, könnyen lehet, hogy ez a sorozat most megszakad. Habár lehet kritizálni a vendégeket is, kevesebb fontos hiányzójuk van. Lehet, hogy a Stuttgart szezonja az ANK és az Ázsia Kupa miatt fog elmenni…

Tippjeink a következők:

1.: RB Leipzig győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső