Tottenham – Manchester City: Fogadási Tippek és FA Kupa Előzetes – 2024.01.26.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 24.
Tottenham
Teljesítmény:
D N N V N
  • Tottenham Hotspur Stadium
  • Január 26. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Manchester City
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy nagy rangadóval kezdjük a napot, péntek este lép pályára egymás ellen az angolok két jó csapata. Az egyiket ezek közül a legjobbak közé sorolhatjuk, hiszen Pep Guardiola PL-, és BL-címvédő együttese lép pályára az FA Kupában. Ja, és nem is mellékesen ők az FA Kupa címvédői is. Itt feszül egymásnak a gárda a Tottenhammel, Ange Postecoglou csapata pedig azon van, hogy meglepetést okozva kiverje vetélytársát a negyedik fordulóból. Ha csak a hazai meccseiket nézzük a City ellen, erre meg is van minden esélyük, ugyanis az utolsó öt alkalommal ők nyertek kisebb meglepetésre.

A bukmékerek viszont ezúttal azt gondolják – mondjuk eddig is ezt gondolták -, hogy a City fölényesen nyerni fog.

Következzen a Tottenham – Manchester City találkozó!

Tottenham

Kezdjük talán azzal, hogyan jutott el idáig a Tottenham együttese az FA Kupában. A sztori egyszerű, mint az egyszeregy, ugyanis egy győzelem kellett ahhoz, hogy a negyedik körben találják magukat. Azt az egy győzelmet pedig Pedro Porro találatának köszönhették, a jobb-bekk a Burnley ellen rúgott valóságos bombagólt.

Ami Ange Postecoglou csapatának formáját illeti, azzal sincs különösebb gond, a görög-ausztrál sikeresen kivezette csapatát a gödörből, ahova nemrégiben kerültek.

Az elmúlt hét meccsükből ötöt megnyertek, egyszer ikszeltek, és mindössze egyszer kaptak ki. A bajnokságban megjárták a dobogó tetejét is, azóta azonban lényegében kiszálltak a bajnoki címért folyó versenyfutásból. Nem is gondolnám, hogy egy épülőben levő együttes ebben a mezőnyben valóban bajnoki álmokat dédelgethetett, Johnsonék célja sokkal inkább az első négyben való finis.

Hazai pályán a West Hamtől kikaptak, azóta azonban négyből négy meccset nyertek meg.

És ha már szóba került a hazai mérleg, hadd erősítsem meg itt is: A White Hart Lane-en 2019 óta veretlenek, öt méérkőzésből ötöt nyertek meg.

Hiányzóból van egy pár, az ANK-n és Ázsia-kupán szereplő trió, vagyis Pape Sarr, Yves Bissouma és Son Heung-min biztosan nem lesz itt, ahogy Giovani Lo Celso, James Maddison, Manor Solomon, Ben Davies, Alejo Veliz, Ryan Sessegnon és Dane Scarlett sem, míg Dejan Kulusevski játéka kétséges.

A várható kezdőcsapat:

Vicario – Porro, Romero, van de Ven, Udogie – Höjbjerg, Bentancur – Kulusevski, Richarlison, Gil – Werner

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.03.Premier League
man city
3:3
tottenham
Premier League
2023.02.05.Premier League
tottenham
1:0
man city
Premier League
2023.01.19.Premier League
man city
4:2
tottenham
Premier League
2022.02.19.Premier League
man city
2:3
tottenham
Premier League
2021.08.15.Premier League
tottenham
1:0
man city
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Manchester City

A kupa címvédője sokkal magabiztosabb első meccsen van túl, igaz, nem is élvonalbeli ellenfelet kaptak, hanem a Huddersfieldet, akiknek a tavalyi után idén is nehézséget fog okozni az, hogy egyáltalán a Championshipben – tehát a másodosztályban – maradhassanak. Ennek megfelelően könnyedén jött a siker otthon, az 5-0-s eredményt Phil Foden duplájának, valamint Julian Alvarez, Jeremy Doku és Ben Jackson góljainak köszönhették. Utóbbi öngól volt.

Azóta egy mérkőzést játszott a csapat, 2-1-es hátrányból fordítva nyertek a Newcastle otthonában Bernardo Silva, a sérüléséből visszatérő Kevin De Bruyne, illetve az utánpótlásból egyre többet felhívott Oscar Bobb találataival.

Idegenben a City több alkalommal megbotlott már, például kikaptak a Wolverhamptontól és az Arsenaltól, ikszeltek az Aston Villával, valamint a Ligakupában a Newcastle kiejtette őket.

Sérültjük összesen négy van, Erling Haaland, John Stones, Manuel Akanji és Ederson.

A várható kezdőcsapat:

Ortega – Walker, Dias, Aké, Gvardiol – Rodri, Kovacic – B. Silva, De Bruyne, Doku – Alvarez

Tippelde

A Tottenham az előző szezonokban megmutatta, hogy kell megállítani a Cityt hazai pályán. Most is erre készülnek. Haaland nélkül a támadójáték lehet, hogy nem lesz annyira flott, de akad Guardiola keretében olyan játékos – több is -, aki tudja pótolni a gólgépet.

Tippjeink a következők:

1.: Két és fél gól feletti eredmény

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Szerezz ingyenes fogadást az OlympusBet oldalán! A sikertelen tipped után 10.000 Ft-ot is visszakaphatsz a bukmékertől.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső