Atletico Madrid – Sevilla: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2023.12.23.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 21.
Atletico Madrid
Teljesítmény:
D V N N V
  • Wanda Metropolitano
  • December 23. 16:15
Nézd élőben itt:
Rabona
Sevilla
Teljesítmény:
N V V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem csak az angolokhoz megyünk ma, kell a változatosság, szóval elhoztam nektek az idei év utolsó spanyol meccsét is. Aminek nem is kéne megrendezésre kerülni, pontosabban nem most kéne, de az időjárás anno közbe szólt. A viharos spanyolországi helyzet miatt anno ezt a találkozót el kellett halasztani a játékosok és a közönség biztonsága érdekében, és most, egy nappal Szenteste előtt pótolják majd be. Ez lesz az Atletico Madrid – Sevilla, amely sportfogadás tekintetében különösebb meglepetést nem hozott. Mármint szorzók tekintetében. A Sevilla újra edzőt váltott, gyengélkednek, bár Quique Sanchez Flores első mérkőzését nagyon magabiztosan nyerte meg. Ettől függetlenül a favorit a Madrid, amely ott dörömböl a dobogó kapuján.

A Librabet oldalán 1.46 a hazai siker, 4.70 az iksz, 7.00 a vendéggyőzelem.

Atletico Madrid

Szeptemberben kellett volna megrendezni a két csapat találkozóját, ám az ítéletidő, amely Madridot és Toledot sújtotta, ezt ellehetetlenítette. A pótlás ideje eljött, és nem biztos, hogy az Atleti számára a legjobb időpontban. De erről majd később…

A fővárosi együttes nemrég elveszítette a harmadik helyet, az FC Barcelona megelőzte őket. Ez annak volt köszönhető, hogy Moratáék simán kikaptak az Athletic Bilbao otthonában. Az sem segített, hogy a hétvégén a Getafe ellen is botlottak, ezt sokan nem látták jönni, és valószínűleg a matracosok nyertek is volna, ha nincs Stefan Savic és két sárga, amit a montenegrói húsz perc alatt összegyűjtött. Az emberhátrányban levő hazaiak nagyot küzdöttek, és még így is képesek voltak három gólt szerezni. Betalált Antoine Griezmann kétszer, illetve Alvaro Morata is.

Mivel a Barcelona tegnap megnyerte saját meccsét, három pontra eltávolodtak tőlük, a Bilbao is most már ott van a nyakukon, muszáj nyerniük.

Szerencséjükre a Wanda Metropolitanoban ez össze szokott jönni, eddig nyolc győzelmet arattak, és most, a Getafe ellen veszítették el a hibátlanságukat.

A kiállítás miatt Stefan Savic már énekelheti a Feliz Navidadot, és sérülés miatt kimarad Pablo Barrios, Thomas Lemar és Vitolo is.

A várható kezdőcsapat:

Oblak – Giménez, Witsel, M. Hermoso – Llorente, de Paul, Koke, Saúl, Riquelme – Morata, Griezmann

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.08.06.Barátságos Mérkőzés
atletico madrid
1:1
sevilla
Barátságos Mérkőzés
2023.03.04.LaLiga
atletico madrid
6:1
sevilla
LaLiga
2022.10.01.LaLiga
sevilla
0:2
atletico madrid
LaLiga
2022.05.15.LaLiga
atletico madrid
1:1
sevilla
LaLiga
2021.12.18.LaLiga
sevilla
2:1
atletico madrid
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sevilla

A Granada elleni meccs előtt megszületett az egyezség Quique Sanchez Flores és a Sevilla között, a rutinos spanyol váltja a mindössze 67 napot a klubnál töltő Diego Alonsot. A mesternek bőven van már tapasztalata a LaLiga terén, edzette ő már a Getafét, a Valenciát, az Espanyolt, dolgozott a Real Madrid utánpótlásában, és volt edzője az Atletico Madridnak is.

Nem mondom, hogy a Sevilla vele kint van a vízből, és ezen a tényen az sem változtat, hogy nyerni tudtak rögtön az első meccsén – ráadásul nagyon magabiztos játékkal -, ám ő segíthet kimászni ebből a gödörből. Adria Pedrosa góljával kezdődött a fesztivál az újonc ellen, aztán jött Lucas Ocampos és Sergio Ramos, így lett 0-3 a meccs.

Továbbra is nehéz helyzetben viszont a csapat, a kiesőzónától három pont választja el őket, és jelenleg a 14. pozícióban vannak.

Idegenben most nyertek először, előtte háromszor döntetlent játszottak, négyszer kikaptak.

A mesternek egy kezdőcsapatnyi sérültje van, Örjan Nyland és Alfonso Pastor mellett Marcos Acuna, Tanguy Nianzou, Loic Badé, Jesús Navas, Fernando, Joan Jordan, Djibril Sow, Dodi Lukebakio, Erik Lamela és Mariano Diaz sem tud pályára lépni.

A várható kezdőcsapat:

Dmitrovic – Gudelj, Ramos, Salas – Sánchez, Torres, Soumaré, Suso, Pedrosa – Ocampos, En-Nesyri

Tippelde

Nagyon felforgatott csapattal, új formációval játszott a Granada ellen a Sevilla. Ott az bejött, ám az Atletico erősebb, jobb és tapasztaltabb, mint Uzuniék, őket nem lehet csak úgy meglepni. Főleg nem saját otthonukban.

Tippjeink a következők:

1.: Atletico Madrid győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső