Liverpool – Arsenal: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.12.23.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 21.
Liverpool
Teljesítmény:
N D V N N
  • Anfield
  • December 23. 18:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Arsenal
Teljesítmény:
N D V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Vissza az angolokhoz, zárásként hoztam egy igazi rangadót. Mármint, erre most tényleg nincs jobb szó. Már eleve az vonzó, hogy Liverpool – Arsenal találkozót rendeznek, de úgy, hogy a tabellán az első és második helyet foglalják el még különlegesebbé varázsolja ezt a találkozót. No meg nekünk az is fontos, hogy ott lesz a pályán Szoboszlai Dominik is.

Több szempontból is érdekes tehát ez a meccs, és igazán megjósolni az eredményt nem lehet. A Pool erős, az Arsenal erős, apró nűanszokon múlhat majd, ki fogja megnyerni a pontokat.

Bárki is legyen a győztes, az a karácsony estét az élen tölti, de ha esetleg döntetlent játszanak, az is előfordulhat, hogy az Aston Villa megelőzi mindkettejüket…

Az online sportfogadás egyik megbízható szereplőjének, az Olympusbet oldalán most 2.40 a hazai siker, 3.00 a vendég, 3.70 az iksz.

Liverpool

Kezdem a jó hírrel… bár már elmondtam… Na mindegy!

Szóval Szoboszlai Dominik egy újabb bombagóllal vétette magát észre, ami különösen azért jó hír, mert a Manchester United elleni találkozót követően elég durván elővették a magyar játékost. Nyilván részben jogos kritikákat kapott, de most bizonyította, nem ok nélkül bízik meg benne Jürgen Klopp. A Liverpool tegnap este a Ligakupa negyeddöntőjében a West Hamet fogadta, és a vártnál sokkal simábban nyert. Szoboszlai után betalált még kétszer Curtis Jones, valamint Mohamed Salah és Cody Gakpo is.

Azt hiszem, ebből a gólból szívesen adott volna párat magának – minimum egyet – a Pool a MU elleni mérkőzésre is, ott azonban hiába volt több mint harminc kapura lövési kísérletük, egy sem ment be a kapuba.

És ezzel elbukták első helyüket, visszaelőzött az Arsenal, plusz még az Aston Villa is beérte őket.

A Pool most hazai pályán bizonyíthat ismét, egy újabb rangadón, ám van egy olyan érzésem, hogy a MU-nál erősebb az Arsenal… Nem is tudom, miért gondolom ezt…

Viszont az jó hír, hogy az ágyúsok nem fognak annyira behúzódni saját térfelükre, mint Erik ten Hagék, akik láthatóan az egy pontért utaztak, az Arsenal azonban győzni akar majd.

Nem sokszor hibáztak eddig a vörösök, hét győzelmük mellett a hétvégi MU elleni döntetlen van még.

Új sérült nincs, de így is van elég játékos, aki nem játszhat szombaton: Joel Matip, Andy Robertson, Diogo Jota, Stefan Bajcetic, Thiago Alcantara és Alexis Mac Allister, azonban Ryan Gravenberch már ott lehet a kezdőben. Mondjuk Curtis Jones duplája után meglepődnék, ha ő kimaradna…

A várható kezdőcsapat:

Alisson – Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Tsimikas – Szoboszlai, Gravenberch, Jones – Salah, Núnez, Díaz

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.09.Premier League
liverpool
2:2
arsenal
Premier League
2022.10.09.Premier League
arsenal
3:2
liverpool
Premier League
2022.03.16.Premier League
arsenal
0:2
liverpool
Premier League
2022.01.20.Angol Ligakupa
arsenal
0:2
liverpool
Angol Ligakupa
2022.01.13.Angol Ligakupa
liverpool
0:0
arsenal
Angol Ligakupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Arsenal

Nem jött jókor az Aston Villa elleni kudarc a hónap elején, de rögtön sikerült kiköszörülni a csorbát Mikel Artetának, az Arsenal újfent ott áll a Premier League első helyén. Ehhez kellett a Liverpool pontvesztése, illetve az, hogy ők nyerjenek a Brighton ellen.

A sirályok mostanában csak árnyékuk önmaguknak, így nem volt ez egy rangadó, simán nyert a fővárosi együttes Gabriel Jesus és Kai Havertz góljainak köszönhetően.

Idegenben többször botlott már az együttes, az elmúlt öt meccsükön háromszor is. Ahogy mondtam, kikaptak az Aston Villától, előtte a Newcastle-től, valamint ikszeltek a Chelsea-vel.

Kisebb sérülést szenvedett Jorginho, aki várhatóan emiatt kimarad, és ezzel picit nehéz helyzetbe hozta edzőjét. Ugyanis a középpálya gyakorlatilag elfogyott, nem sok ember van, akit a padról be tud küldeni a spanyol, ha változtatni szeretne. Sérült ugyanis még Thomas Partey, Fabio Vieira, Mohamed Elneny, és a védelemből Jurrien Timber és Tomiyasu Takehiro.

A várható kezdőcsapat:

Raya – White, Saliba, Gabriel Magalhaes, Zinchenko – Ödegaard, Rice, Havertz – Saka, Gabriel Jesus, Gabriel Martinelli

Tippelde

A középpályán lehet keresnivalója a Poolnak, ha sikerül szétfutni őket, akkor azzal előnyre tehetnek szert. A Poolnál is sok a sérült, de bátran nyúlhatnak Endohoz vagy Elliotthoz, ugyanez az Arsenalnál nincs meg.

A Pool hazai pályán kifejezetten erős, de ha a kapu előtt annyira bizonytalanok lesznek, mint a hétvégén, akkor ismét pontokat fognak elbukni.

Tippjeink a következők:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Gól a második félidőben

Szülinapod van? Regisztrálj a Vulkan Bet oldalán, akik a születésnap alkalmából megdobnak egy kis bónusszal!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső