Leeds United – Ipswich: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2023.12.23.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 21.
Leeds United
Teljesítmény:
D V N N N
  • Elland Road
  • December 23. 13:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Ipswich
Teljesítmény:
D N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az angoloknál maradunk, ma egyébként is inkább ők vannak a középpontban. De most nem a Premier League-gel foglalkozunk, hanem a Championshippel.

Itt rendezik meg a Leeds United – Ipswich mérkőzést, ami rangadó, bár erre az idény elején senki nem gondolt volna. Az, hogy a Leeds a feljutásért küzd nem meglepő, annál inkább az, hogy az újonc, harmadosztályból érkezett Ipswich ott van a második helyen, közvetlenül a Leicester mögött.

A két együttes között most tíz pont a difi, és Daniel Farke csapata nem is biztos, hogy megfelelő formában várja az összecsapást. De vita nélkül, nyerniük kell, mert csak az első kettő jut fel automatikusan…

Sportfogadás tekintetében ez sem egy könnyű meccs, bár elég sokan gondolják, hogy a Leeds megnyeri a találkozót. Köztük a Quickwin is, akik 1.84-et adnak a hazaiakra, 4.00-t a döntetlenre, 3.90-et a vendégekre.

Leeds United

Mint azt mondtam fentebb is, a Leeds most nem feltétlenül van a legjobb formában, mióta az idény elkezdődött. Daniel Farke és csapata egymás után hozta a győzelmeket, majd jött a teljesen váratlan Sunderland elleni vereség, múlt héten pedig a döntetlen a Coventry ellen. A vezetést ők szerezték meg, Crysencio Summerville újabb góljával, de szinte azonnal válaszoltak az idén nem túl meggyőző vendégek.

Ezek a pontvesztések nem tűnnek annyira kritikusnak, de ha a tabellára nézünk, rájöhetünk, hogy de, azok. Hiszen a Leicester és az Ipswich nem nagyon hibáznak, és már most tíz, illetve tizenhárom pont a difi köztük és az első két helyezett között. Márpedig azt gondolom, a Leeds nem szeretne play-offot játszani, az eléggé lutri, elég egyetlen gyenge meccs, és egy teljes szezon munkája megy majd a kukába.

A hazai mérlegük jó, 7-4-0-val állnak, és már csak ők veretlenek otthon. A legutóbbi öt meccsükből négyet megnyertek, egyszer ikszeltek az Elland Roadon.

Megszoktuk már, hogy tele vannak sérültekkel, ám ezúttal csak ketten nem játszhatnak. A nagyon régóta maródi Stuart Dallas, valamint Junior Firpo.

A várható kezdőcsapat:

Meslier – Spence, Rodon, Struijk, Byram – Ampadu, Kamara – James, Piroe, Summerville – Rutter

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.08.26.Championship
ipswich
3:4
leeds
Championship
2019.05.05.Championship
ipswich
3:2
leeds
Championship
2018.10.24.Championship
leeds
2:0
ipswich
Championship
2018.01.13.Championship
ipswich
1:0
leeds
Championship
2017.09.23.Championship
leeds
3:2
ipswich
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ipswich

Nem sikerült az Ipswich lendületét megtörni, habár szakértők úgy hitték, szép lassan majd visszacsúsznak a középmezőnybe. Hiába messze nem az ő keretük a legerősebb és legértékesebb, minden pályán úgy játszanak, mint a vérprofik, hajtanak és mennek előre, ez pedig eredményesnek bizonyult. Az Ipswich féltávnál feljutó helyen van, tíz pont az előnyük a harmadik helyezett Leeds Uniteddal szemben, és még a bajnoki címre is van esélyük.

Jön a tavaszi idény, ami nagyon nehéz lesz, és most már ott tartunk, hogy a feljutás elmulasztása csalódást keltő lesz. Ha megtörténik…

Az Ipswich viszont nem áll le, és a karácsonyi időszakban is tovább növelhetik az előnyüket az üldözőkkel szemben, az első feladatuk az, hogy ne kapjanak ki a Leeds otthonában. Győzni még jobb lenne…

Botlottak egyébként ők is a hétvégén, a Norwich ellen hazai pályán 2-2-t értek el, a fordulatos mérkőzésen Nathan Broadhead és Wes Burns találtak be.

Hazai pályán ők a legjobbak, idegenben pedig a második legtöbb pontot szerezték meg, mérlegük 7-3-1.

A Saint Lucia-i védő, Janoi Donacien, valamint a walesi Lee Evans nem szerepelhet, mindketten hosszabb ideje sérültek meg.

A várható kezdőcsapat:

Hladky – Clarke, Woolfenden, Burgess, Davis – Morsy, Luongo – Burns, Chaplin, Broadhead – Hirst

Tippelde

Nagyon hajtják a bukik a Leeds győzelmét, mi azonban egyáltalán nem vagyunk ebben biztosak. Ilyesfajta rangadóból kijutott már jó pár az elmúlt fél szezonban, az Ipswich ezeken mindig jól teljesített. Egy pontra jók lehetnek…

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Leeds United győzelem vagy döntetlen

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső