Atletico Madrid – Getafe: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2023.12.19.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 18.
Atletico Madrid
Teljesítmény:
V N N V N
  • Wanda Metropolitano
  • December 19. 21:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Getafe
Teljesítmény:
N N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jöjjön egy rangadó, egy városi rangadó a spanyol első osztályból. Sokan lehet, nem tudjátok, de a Getafe egy madridi együttes, ők számítanak a harmadik számú fővárosi csapatnak a Real Madrid és a mostani ellenfél, az Atletico Madrid után.

A Diego Simeone vezette matracosok a hétvégén fontos rangadót buktak, és így nem tudták kihasználni a Barcelona botlását, sőt a katalánok előztek is. Lehet, csak ideig-óráig, ha Xaviék formáját nézzük…

A Getafe edzőt buktatott, már nem az egykori szövetségi kapitány, Diego Alonso irányítja a Sevillát. Sokkal fontosabb azonban, hogy a csapat a felsőházban tartózkodik, és az utóbbi évekkel ellentétben most nem kell folyamatosan maguk mögé nézegetni.

Ami ezt a meccset illeti, sportfogadás szempontjából könnyű találkozóra számítanak a bukik. A Powbetnél 1.30 az Atletico Madrid győzelme, 5.20 a döntetlen, 11.00 a Getafe sikere.

Jöjjön az Atletico Madrid – Getafe mérkőzés!

Atletico Madrid

Rangadót játszott a hétvége folyamán Diego Simeone és csapata, a San Mamésba látogattak, ahol nem könnyű nyerni, és ezt most már a colchonerok is tudják. A hosszú ideje veretlen Athletic Bilbao ezúttal is megmutatta, mit tud, még egy kihagyott tizenegyes is belefért nekik, így is magabiztosan, 2-0-ra verték a tabella – most már – negyedik helyén levő Atletit.

A matracosok még a harmadik helyről kezdték meg a fordulót, tovább zárkózhattak volna a Gironára és a Real Madridra, ehelyett távolodtak tőlük, a mögöttük álló Barcelona előzött, a Bilbao pedig már csak két pontra tőlük.

Szóval most, hogy hazai pályán játszanak majd, nincs helye a hibának. Szerencséjükre otthon erre még nem is került sor a LaLigában meg a BL-ben sem. Háromból három a nemzetközi porondon, nyolcból nyolc a bajnokságban.

A keret majdnem teljes, csak Pablo Barrios, Thomas Lemar és Vitolo fognak hiányozni sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Oblak – Giménez, Witsel, M. Hermoso – Llorente, Koke, de Paul, Saúl, Lino – Griezmann, Morata

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.04.LaLiga
atletico madrid
1:1
getafe
LaLiga
2022.08.15.LaLiga
getafe
0:3
atletico madrid
LaLiga
2022.02.12.LaLiga
atletico madrid
4:3
getafe
LaLiga
2021.09.21.LaLiga
getafe
1:2
atletico madrid
LaLiga
2021.03.13.LaLiga
getafe
0:0
atletico madrid
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Getafe

Ahogy azt fent is mondtam, a hétvégi győzelmének köszönhetően a Getafe a felsőházba kapaszkodott, plusz még Diego Alonsot is megszabadították a munkájától, bár tegyük hozzá, ez biztosan nem volt célja az együttesnek, ettől nekik nem lett jobb. A győzelem tényétől viszont valóban jobb lett, a Ramón Sánchez Pizjuánban 3-0-ra nyerni pedig nem kis szó, még úgy sem, hogy a ez a Sevilla messze van a pár évvel ezelőttitől.

A találkozón Borja Mayoral tizenegyese a negyedik percben felborította a status quot, a vendégeket felpörgette, a hazaiakat meg felőrölte, apró darabokra szedte. Pepe Bordalas csapata később még Jaime Mata és Mason Greenwood által szerzett gólt.

Elszoktak a szurkolók attól, hogy az együttest ilyen jó helyen lássák, 6-7-4-es mérlegük a nyolcadik helyhez elég. Idegenben a megszerezhető 27 pontból viszont csak 7-et szereztek, egyszer győztek, négyszer ikszeltek és négyszer pont nélkül mentek haza.

A csapat legnagyobb sztárja Enes Ünal, azonban a török még idén nem játszhatott, ezúttal sem fog, ahogy Mauro Arambarri sem.

A várható kezdőcsapat:

Soria – Iglesias, Djene, Álvarez, Rico – Greenwood, Maksimovic, Milla, Mata – Mayoral, Latasa

Tippelde

A botlás után az Atletico Madridnak nyernie kéne, hogy legalább a harmadik helyet visszaszerezzék a Barcától. Otthon hibátlanok, a Getafe idegenben nem erős, szóval a matek adott…

Tippjeink a következők:

1.: Atletico Madrid győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső