Granada – Sevilla: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2023.12.19.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 18.
Granada
Teljesítmény:
V D V V D
  • Nuevo Los Cármenes
  • December 19. 21:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Sevilla
Teljesítmény:
V V V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Áttérünk a spanyol ligába, ahol érdekesen alakultak a hétvégi eredmények. Gondolok itt például arra, hogy az Atletico Madrid vereséggel zárta a Bilbao elleni rangadót, de mostani főszereplőink egyikét, a Sevillát is megemlíthetném, ahol Diego Alonso továbbra is az első bajnoki győzelmét keresi. A múlt héten a Bajnokok Ligájából kiesett az Európa-liga címvédője, a hétvégén meg otthon kaptak három gólt a Getafétól. Szombat este Alonso sorsa már eldőlt, az uruguayit mindössze 67 nap meló után menesztették.

Bárhogy is álljon az andalúz csapat szénája, a Granada ellen muszáj lenne nyerni. Myrto Uzuniék újoncként nem a legjobban szerepelnek, manapság azonban a Sevilla bárki ellen képes vereséget szenvedni, ahogy azt a hétvégi találkozójuk is megmutatta. Meg az előtte levő. Meg az azelőtt levő…

Az online sportfogadás szakemberei szerint ez egy háromesélyes meccs, a 20betnél 2.90 a hazai siker, 2.50 a vendég, 3.50 az iksz.

Jöjjön a Granada – Sevilla találkozó!

Granada

Túl soknak tűnik a Granada számára a LaLiga, miközben a másodosztályban domináltak, itt még a bentmaradás kivívása is problémás lesz Myrto Uzuniéknak. A csapat tizenhét forduló alatt egyetlen győzelmet aratott, ami csak arra elég, hogy ne legyenek utolsók. Anno a Mallorcát verték augusztus végén, azóta viszont képtelenek nyerni. De sokszor még a pontszerzés is nagy falat számukra. Fontos rangadót buktak a hétvégén, a szintén a kiesés elől menekülő Celta Vigo otthonába látogattak szombaton, és 1-0-s vereséget szenvedtek.

Úgy tűnik tehát, az edzőváltás gyökeresen nem változtatta meg a dolgokat, Alexander Medina érkezése óta kétszer kikapott, egyszer ikszelt.

A csapat otthon eddig hét pontot szerzett, ez egy győzelmet és négy döntetlent jelent, ami annyira nem is rossz. Nyilván a gyengébbek, sőt a leggyengébbek közé tartozik, de helyezésük főként az idegenbeli eredménytelenségnek köszönhető.

A Real Madrid nevelése, Jesús Vallejo szereplése kétséges, míg Raúl Fernández biztosan kimarad.

A várható kezdőcsapat:

Ferreira – Sánchez, Miquel, Torrente, Neva – Gumbau, Ruiz – Zaragoza, Villar, Uzuni – Boyé

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.04.08.LaLiga
sevilla
4:2
granada
LaLiga
2021.10.03.LaLiga
granada
1:0
sevilla
LaLiga
2021.04.25.LaLiga
sevilla
2:1
granada
LaLiga
2020.10.17.LaLiga
granada
1:0
sevilla
LaLiga
2020.01.25.LaLiga
sevilla
2:0
granada
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sevilla

Az edzőválság folytatódik a Sevillánál, Diego Alonso biztos megdöntött egy rekordot, nem gondolnám, hogy sok edző húzta mindössze 67 napig a kispadon. Kétségtelen, a váltás nem jött be, az uruguayit úgy rúgták ki, hogy nem tudott nyerni bajnoki meccset. Vagy BL-meccset. Egyedül a kupában tudta továbbvonszolni csapatát két alsóbb ligás ellenféllel szemben. Ez pedig nem járja. ÉS most itt nem akarom felhozni, hogy tavaly Európa-ligát nyertek, mert láthatóan az már semmit sem számít… De egy ilyen kerettel ilyen eredményeket elérni, az már gond.

Várhatóan holnap estére még nem lesz meg Alonso utódja, így minden bizonnyal az eddigi asszisztens, Gabriel Raimondi ül majd a kispadon. Rendkívül fontos meccs ez a Sevilla számára, egy győzelem segíthetne nekik abban, hogy biztonságos távolba kerüljenek a kiesőzónától, egy vereség pedig annak kapujához sodorhatja őket. Vagy inkább konkrétan kiesőhelyre, hiszen ugyanannyi pontjuk van, mint a 18. Cadiznak.

Hazai pályán és idegenben egyaránt gyengék, de hiszitek vagy sem, a Ramón Sánchez Pizjuántól távol még nem győztek, nyolc meccsen három döntetlenjük és öt vereségük van.

Majd kiment a fejemből, a héten tehát a BL-től is búcsúztak, és most még a harmadik hely sem sikerült, a Lens elleni vereség után győzelem nélkül, dicstelenül távoznak az európai kupaporondról. És csak Isten tudja, mikor térhetnek vissza oda.

Ja, és még egy dolog, csak a megerősítés miatt: A Sevilla szombaton 3-0-ra kapott ki a Getafétól, ezután szinte azonnal megtörtént Alonso menesztése.

Pech után pech, Raimondi – vagy bárki is irányítsa őket kedden – rengeteg sérülttel kell, hogy számoljon. Szó szerint össze lehetne hozni belőle egy csapatot, ha elfogadjuk azt, hogy két kapus is a pályán lenne. Szóval hiányzik Alfonso Pastor és Örjand Nyland, Loic Badé, Fernando, Marcos Acuna, Jesús Navas, Tanguy Nianzou, Joan Jordán, Dodi Lukebakio, Mariano Diaz és Erik Lamela.

A várható kezdőcsapat:

Dmitrovic – Sánchez, Gudelj, Ramos, Pedrosa – Sow, Soumaré, Rakitic – Suso, En-Nesyri, Ocampos

Tippelde

A Sevilla harmadik edzőjével folytatja a LaLiga idei kiírását, és hiába egy kiesőhelyen levő együttes az ellenfél, teljesen biztosra nem mehetnek. Ez pedig óriási gond…

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen vagy Sevilla győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Az unalmas döntetlenekkel is lehet nyerni! A LightCasino oldalán, amennyiben egy meccs 0:0 lesz, és a fogadásod veszít, visszakapod a téted!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső