Bayer Leverkusen – VfL Bochum: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2023.12.20.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 19.
Bayer Leverkusen
Teljesítmény:
N N D N D
  • BayArena
  • December 20. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
VfL Bochum
Teljesítmény:
N V N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy meccset kell lehúzniuk a németeknek, aztán jön egy kisebb szünet, legközelebb majd csak három hét múlva találkozhatunk velük. Így már biztos, hogy a telet az élen tölti a Bayer Leverkusen, amely annyira összeszedte magát Xabi Alonso irányításával, hogy egyértelműen a bajnoki címet célozták meg, és egyértelműen esélyük is van rá.

Ellenfelüknek, a VfL Bochumnak nincs. De nem is ez a céljuk, ők szimplán csak bent akarnak maradni, jövőre is szeretnének a Bayern München, az RB Leipzig, a Borussia Dortmund vagy a Bayer Leverkusen otthonába látogatni. Ez utóbbi most teljesül, és nem mondhatni, hogy sok esélyt adnak a sportfogadás szakértői a vendégeknek.

A hazai győzelem az Unibetnél 1.18, a döntetlen 8.00, a vendéggyőzelem pedig 14.00.

Jöjjön a Bayer Leverkusen – VfL Bochum találkozó!

Bayer Leverkusen

Hozta a kötelezőt a Bayer, az élen álló együttes könnyedén győzte le az Eintracht Frankfurtot a hétvégén. Ezzel pedig eldőlt, hogy az élen töltik a karácsonyt, és onnan kezdik majd meg a tavaszi hadjáratot. Xabi Alonso együttese az első félidőben Victor Boniface góljával került előnybe, a nigériai bombavétel volt, most már 9 gólnál jár, de szorosan követi őt Alex Grimaldo is, aki balszélső létére már hétnél tart.

A spanyol ezúttal nem talált be, ellenben Jeremie Frimpong és Florian Wirtz igen. A két gól egymást követte szorosan, ez pedig totálisan padlóra küldte a vendégeket.

A Leverkusen egy majdnem félszezon alatt 39 pontot gyűjtött össze, nem kaptak ki egyetlen mérkőzésen sem (nem csak a bajnokságban, de a kupában és az Európa-ligában sem!), egyszerűen félelmetesen jók.

Otthon egyetlen kivétellel minden meccset megnyertek, csak a Borussia Dortmund tudott pontot szerezni a stadionjukban.

Mivel az elmúlt meccsen Exequiel Palacios sárga lapot kapott, kihagyni kényszerül a Bochum elleni találkozót, mellette még Arthur nem lesz bevethető állapotban, ő sérült.

A várható kezdőcsapat:

Hradecky – Tapsoba, Tah, Kossounou – Frimpong, Andrich, Xhaka, Grimaldo – Hofmann, Wirtz – Boniface

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.27.Bundesliga
vfl bochum
3:0
bayer leverkusen
Bundesliga
2023.01.25.Bundesliga
bayer leverkusen
2:0
vfl bochum
Bundesliga
2022.04.10.Bundesliga
vfl bochum
0:0
bayer leverkusen
Bundesliga
2021.11.20.Bundesliga
bayer leverkusen
1:0
vfl bochum
Bundesliga
2018.03.22.Barátságos Mérkőzés
bayer leverkusen
5:2
vfl bochum
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

VfL Bochum

Vereséget szimatoltunk, de biztosan náthásak voltunk vagy ilyesmi, mert nagyon mellé lőttünk. A Bochum ugyanis nemhogy nem kapott ki az Union Berlintól, de le is győzték Schäfer Andrásékat. Simán.

A kiesési rangadón Asano Takuma góljával került előnybe a hazai csapat, majd jött még Goncalo Paciencia és Kevin Stöger. Schäfer félórát kapott Nenad Bjelicától, különösebben ő sem tudott segíteni.

Nagyon kellett ez a siker a Bochumnak, ami egyébként a harmadik volt a mostani idényben. Emellett még van hét döntetlenjük és öt vereségük.

Idegenben eddig 1-3-4-et hoztak össze, a nagyobb csapatok ellen nem megy a játék, bár nem is ellenük kell, hogy menjen, sokkal inkább a riválisok ellen.

Itt is van eltiltott, sérült is: Kevin Stöger a gólja mellett egy sárgát is összegyűjtött, így kimarad, számára megkezdődik a szünet, Ivan Ordets sérült, míg Erhan Masovic és Philipp Hofmann játéka kétséges.

A várható kezdőcsapat:

Riemann – Gamboa, Oermann, Schlotterbeck, Bernardo – Förster, Bero, Losilla, Kwarteng – Asano – Paciencia

Tippelde

Tizenöt meccset nyomott le a Leverkusen a bajnokságban vereség nélkül, ott van a hat EL-meccs hibátlanul és a kupában is győztek háromszor. Alonsot nem hiába akarják a Premier League-ből és a LaLigából is, olyan szinten fejlesztette fel a Leverkusent, amire kevesen gondoltak. És úgy hiszem, nem a Bochum fogja elvenni a veretlenségüket…

Tippjeink a következők:

1.: Bayer Leverkusen győzelem (0-1-es hendikep)

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Victor Boniface gól vagy gólpassz

4.: Alex Grimaldo gól vagy gólpassz

Szerezz egy ingyenes fogadást a Dreambetnél akár 10.000 Ft értékben a következő sikertelen fogadásod után, és térj újra vissza a játékba!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső