Newcastle United – Tottenham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.04.13.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 11.
Newcastle United
Teljesítmény:
N D N V V
  • St. James Park
  • április 13. 13:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Tottenham
Teljesítmény:
N D N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A nap végére hagytam a rangadót, ami valóban rangadó. Az angol Premier League a helyszín, két főszereplőnk pedig a Newcastle United és a Tottenham. Két olyan csapat, mely a jobbak közé tartozik, bár a szarkák erre az idényükre annyira nem lehetnek büszkék. Eddie Howe együttesének gyengélkedése valamelyest érthető, rengeteg problémájuk volt, a vendégek pedig idén rájöhettek, Harry Kane után is van élet.

Az angol támadó már a Bayern Münchenben szórja a gólokat, de a Spurs ettől függetlenül esélyes a BL-indulásra, és egy ilyen kemény mezőnyben ez hatalmas szó.

Most ismét egymás ellen a két gárda, és ezeken a találkozókon nem szoktunk unatkozni.

A Newcastle United – Tottenham mérkőzés jön most.

Newcastle United

Hogy is szól Vörösmarty Mihály Szózata? „Megfogyva bár, de törve nem”. Na, valami ilyesmi most pont illik a Newcastle csapatához. A szarkák egy erős kerettel, egy remek szezon után vágtak neki az új csatáknak, de már rögtön az elején csapást csapásra halmoztak. Kiesett Sandro Tonali, majd folyamatosan jöttek a rossz hírek a sérültekről. Előfordult, hogy heteken át ugyanazzal a tartalékos kezdővel vágtak neki a meccseiknek, mert egyszerűen nem volt más, aki játsszon.

Ennek ellenére a 8. hely szépnek mondható, nyilván ezzel senki nem elégedett. A gárda léphet még feljebb, de reálisan nézve már csak a hatodik pozíciót érhetik el, attól most két egységre vannak.

Formájuk ingadozó, de mostanában inkább jónak mondható, az utolsó öt bajnoki meccsükből hármat nyertek meg, egyszer ikszeltek, egyszer kaptak ki.

A csapat számára már csak a PL van, hiszen a Ligakupának vége, a BL-nek – számukra – vége, az FA Kupából pedig nemrég a City verte ki őket.

A hétvégén a Fulham otthonában tudtak nyerni, nehéz, de nagyon fontos siker volt ez. A mindent eldöntő találatot Bruno Guimaraes jegyezte.

Bár egy kemény meccs elé néznek, és most sincs náluk minden rendben, de hazai mérlegük után bizakodók lehetnek. Hiszen eddig tíz meccsüket nyerték meg, háromszor ikszeltek és csak háromszor kaptak ki.

Jelenleg egy olyan kezdőt tudnának kiállítani csak sérültekből, amely a PL-ben is megállná a helyét. Figyelj, mutatom:

Nick Pope – Tino Livramento, Jamaal Lascelles, Sven Botman, Kieran Trippier – Joe Willock, Sandro Tonali, Lewis Miley – Miguel Almiron, Callum Wilson, Joelinton. És még lenne egy cseréjük is Matt Targett személyében…

A tényleges várható kezdőcsapat:

Dubravka – Krafth, Schär, Burn, Hall – Longstaff, B. Guimaraes, Anderson – Barnes, Isak, Gordon

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.10.Premier League
tottenham
4:1
newcastle united
Premier League
2023.04.23.Premier League
newcastle united
6:1
tottenham
Premier League
2022.10.23.Premier League
tottenham
1:2
newcastle united
Premier League
2022.04.03.Premier League
tottenham
5:1
newcastle united
Premier League
2021.10.17.Premier League
newcastle united
2:3
tottenham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Tottenham

Sikerült megelőzni végre az Aston Villa együttesét Ange Postecoglouéknak, így a Spurs jelen pillanatban BL-indulónak mondhatja magát. Ám ezt még meg is kéne tartani. Jelenleg csak jobb gólkülönbségük miatt vannak előrébb, ám van egy jó hír is nekik: van egy elmaradt meccsük, így három pontra elhúzhatnak Emiliano Martínezéktől.

A hétvégén történt az előzés, a Villa csak döntetlent játszott, a Tottenham viszont 3-1-re nyerte a Nottingham Forest elleni mérkőzést. A hazaiak góljait három védő szerezte, Micky van de Ven és Pedro Porro mellett Murillo talált még be, ő az ellenfél belső védője.

Arra reális esély már nincs, hogy a dobogó legalsó fokára odaérjenek, így mást nem tehetnek, mint megpróbálják megtartani a negyedik helyet.

Ám a Spurs ereje igazán otthon rejlik, ezért kétséges, hogy a hétvégi meccsükön nyerni tudnak-e. Míg a White Hart Lane-en 12-0-4-es a mérleg, addig idegenben 6-6-3.

A vendégeknek harmadannyi sérültjük van, mint a hazaiaknak. Itt hiányzik Richarlison, Manor Solomon, Ryan Sessegnon és Fraser Forster. Ráadásul a brazil szombatra bevethető lesz…

A várható kezdőcsapat:

Vicario – P. Porro, Romero, van de Ven, Udogie – Sarr, Bentancur – Johnson, Maddison, Werner – Son

Tippelde

Nagyon tartalékos lesz ismét a Newcastle, ami egy Fulham ellen persze, belefér, de a Tottenham más tészta. Viszont az is igaz, hogy a Spurs idegenben meglehetősen gyengén muzsikál…

Fő tippek:

1.: Döntetlen vagy Tottenham győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Tippelj és nyerj a Greatwinnél! A fődíj 5.200.000 Ft!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső