Lazio – Salernitana: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.04.12.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 11.
Lazio
Teljesítmény:
V V N N V
  • Stadio Olimpico di Roma
  • április 12. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Salernitana
Teljesítmény:
D V V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napon két ugyanolyan bajnokságból érkező meccs nem lesz, így a németek után az olaszok felé vesszük az irányt. A Lazio – Salernitana mérkőzés szorzók tekintetében nem egy nagy meccs, de úgy gondoltuk, egy rövidke írást megérdemel Maurizio Sarri és Stefano Colantuono csapatának összecsapása. Mindketten gyengébbek a tavalyinál, ami már a Lazionál is probléma, de a Salernitana csapatánál még inkább. Ők ugyanis közepesből váltak gyengévé, és minden bizonnyal búcsúzni fognak az élvonaltól.

A Lazio még összekaphatja magát, de a legutóbbi szezonban felállított lécet akkor sem tudja megugrani. Sőt, bármi is legyen, csúnyán le fogják azt fejelni…

Lazio

Nem a múlt hét volt a Lazio legjobbjaj, hiszen kétszer léptek pályára és kétszer kaptak ki. Előbb a kupában a Juventustól – dacára, hogy pár nappal korábban a bajnokságban megverték őket -, majd a hétvégén a Derby della Capitale keretein belül az AS Roma bizonyult jobbnak.

A Derbyn talán egy pontot megérdemeltek volna, de Daniele De Rossiék is sokat tettek a sikerért. A vereség hatására a Lazio lecsúszott a nyolcadik helyre, a Napoli előzte meg őket. Még mindig odaérhetnek mondjuk a hatodik helyre, de a többi már irreálisnak tűnik.

Maurizio Sarri még a kupában bízhat, de másban már nem, egy körrel ezelőtt a BL-ből a Bayern München kiejtette őket.

A csapat ezúttal is a Stadio Olimpicoban fog pályára lépni, ám immáron már hazai csapatként. Ahol eddig meglepően sokszor kaptak ki, öt vereségük van már. Mellette hét győzelemmel és három iksszel.

A csapat legjobb góllövője, Ciro Immobile megsérült, mellette még több alapember fog hiányozni sérülés miatt: Mattia Zaccagni, Ivan Provedel, Manuel Lazzari és Alessio Romagnoli.

A várható kezdőcsapat:

Mandas – Casale, Patric, Gila – Marusic, Guendouzi, Luis Alberto, Felipe Anderson – Isaksen, Kamada – Castellanos

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.25.Serie A
salernitana
2:1
lazio
Serie A
2023.02.19.Serie A
salernitana
0:2
lazio
Serie A
2022.10.30.Serie A
lazio
1:3
salernitana
Serie A
2022.01.15.Serie A
salernitana
0:3
lazio
Serie A
2021.11.07.Serie A
lazio
3:0
salernitana
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Salernitana

A Salernitana helyzete kilátástalannak mondható. A gárda az utolsó helyről várja a folytatást, és lemaradásuk komoly, tizenkét pont a még épp csak bennmaradó helyen levő Veronához képest.

A melót Stefano Colantuono úgy vállalta el, hogy biztos lehetett abban, nem tudja bent tartani a gárdát. Annyit viszont elért, hogy a legutóbbi kiesési rangadón pontot szerzett a Sassuolo ellen. Sovány vigasz, de legalább nem vereség, abból volt már idén elég.

Ráadásul tartásról tett tanúbizonyságot, hogy 0-2-ről álltak fel a neroverdi ellen, Antonio Candreva tizenegyese után Giulio Maggiore a hosszabbításban mentett pontot.

Ez viszont kevés. Hacsak nem áll neki győzelmet győzelemre halmozni a gárda, akkor kiesik. És mi nem gondolnánk, hogy varázsütésre elkezdenek jönni a sikerek.

A 31 forduló alatt gyűjtött 15 pont megmutatja, hogy a Salernitana ezúttal nem üti meg a mércét.

Idegenben 1-4-10-es mérlegük szintén ezt támasztja alá.

A legutóbbi fordulóban sem volt a keret tagja Boulaye Dia, úgy tűnik, ott nem sikerül megoldani a problémákat. Ugyanis a támadó nem sérülés miatt maradt ki, hanem azért, mert összeveszett a vezetőedzővel.

Sérült Grigoris Kastanos, Federico Fazio, Guillermo Ochoa, Konstantinos Manolas és Toma Basic.

A várható kezdőcsapat:

Costil – Pierozzi, Manolas, Pirola, Zanoli – Tchaouna, Legowski, Maggiore, Vignato – Candreva, Ikwuemesi

Tippelde

Legyen bármilyen gyenge formában a Lazio, ezt a mérkőzést hozniuk kell megerőltetés nélkül…

Fő tippek:

1.: Lazio győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső