Bayer Leverkusen – Borussia Mönchengladbach: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2024.01.27.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 24.
Bayer Leverkusen
Teljesítmény:
N N N N N
  • BayArena
  • Január 27. 18:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Gladbach
Teljesítmény:
V N N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Két mérkőzést ígértem a német élvonalból, tartom is a szavam. Ezen a héten is műsorra tűztük a Bayer Leverkusen soron következő mérkőzését. A spanyol Xabi Alonso által dirigált együttes a különböző szakértői vélemények ellenére nem akar kipukkadni, sőt előnyüket folyamatosan tudják növelni az üldözőkkel – köztük a címvédő Bayern Münchennel – szemben.

Most egy relatíve nehezebb meccs vár rájuk, a Borussia Mönchengladbach lesz az ellenfél, mely csapat ad némi különlegességet is a mérkőzésnek.

Pontosabban nem maga a csapat, hanem annak edzője, Gerarado Seoane. A svájci ugyanis azelőtt, hogy kinevezték volna a Mönchengladbach élére, a Bayer Leverkusennél dolgozott.

Az esélyek egyértelműnek tűnnek, de a fentebb említett szakértői gárda nem véletlenül gondolta azt, hogy előbb vagy utóbb a Leverkusen lendülete is megtörik. Lehet, hogy majd pont most. Az is lehet, hogy öt góllal küldik haza Pleaékat…

Következzen a Bayer Leverkusen – Borussia Mönchengladbach találkozó!

Bayer Leverkusen

Tartja az első helyet a Bayer Leverkusen, sőt az előnyük nőtt annak köszönhetően, hogy a Werder Bremen legyőzte a Bayern Münchent. Ha ma este az Union Berlin is meg tudná lepni őket, egy kicsit megnyugodhatnának Exequiel Palaciosék. A hét pont már soknak mondható, főleg, ha ugyanilyen lendülettel megy előre a csapat.

Bár a védelmüket szétszedték – a válogatott torna miatt -, egyelőre nem hibáztak, és hazai pályán a Gladbach ellen is ők számítanak esélyesnek.

A Leverkusen idén két mérkőzést játszott, szűken nyertek az Augsburg otthonában, majd egy kemény meccsen győzték le a Lipcsét. Kétszer is felálltak a padlóról, előbb Nathan Tella, majd Jonathan Tah egyenlített, és a 93. percben Piero Hincapié szerezte meg a győztes gólt.

Továbbra is a Leverkusen a német élvonal legjobb hazai csapata, nyolcszor nyertek, egyszer ikszeltek, veretlennek már csak őket lehet elmondani.

Ami miatt többen elgondolkoznak a Gladbach győzelmén, az a rengeteg hiányzó, akivel számolnia kell a spanyolnak. Amine Adli, Odilon Kossounou és Edmond Tapsoba az ANK-n vannak, kiesett sérülés miatt Exequiel Palacios, Victor Boniface és Arthur, valamint kétséges Jeremie Frimpong játéka, no meg ott van Jonathan Tah, aki nem csak gólt szerzett, hanem sárga lapot is, így eltiltott lesz.

A várható kezdőcsapat:

Hradecky – Stanisic, Andrich, Hincapié – Frimpong, Xhaka, Hofmann , Grimaldo – Wirtz, Tella – Schick

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.08.26.Bundesliga
gladbach
0:3
bayer leverkusen
Bundesliga
2023.05.21.Bundesliga
bayer leverkusen
2:2
gladbach
Bundesliga
2023.01.22.Bundesliga
gladbach
2:3
bayer leverkusen
Bundesliga
2022.01.15.Bundesliga
gladbach
1:2
bayer leverkusen
Bundesliga
2021.08.21.Bundesliga
bayer leverkusen
4:0
gladbach
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Borussia Mönchengladbach

Az év a Stuttgart legyőzésével indult Gerardo Seoane-ék számára, a 3-1-es győzelemre lehetett is számítani meg nem is. Lehetett, mert sokan hiányoztak a vendégektől, nem lehetett, mert azért a meggyőző teljesítmény idén nem túl jó barátja a Mönchengladbachnak. Nem hiába csak a középmezőnyben foglalnak helyet, pontosan a 12. pozíción állnak.

Azért az Augsburgot illett volna verni, és Jordan Siebatcheu találatával meg is szerezték a vezetést, de Tietz és Engels fordítottak, a svájci és csapata pont nélkül maradt így.

Az ősszel nem igazán ment idegenben a Gladbachnak, 8 meccsből 1-et nyertek meg, 3-szor döntetlent játszottak, 4-szer kikaptak.

És náluk is meglehetősen sok a hiányzó: Itakura Ko az Ázsia Kupán, Rocco Reitz, Tomas Cvancara, Max Wöber, Lukas Ullrich, Hannes Wolf és Jonas Omlin pedig sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Nicolas – Scally, Friedrich, Elvedi, Netz – Kramer, Koné – Honorat, Neuhaus, Plea – Siebatcheu

Tippelde

Bár a hazai csapatot eléggé fel kell forgatni a rengeteg sérült, eltiltott és válogatottban szereplő miatt, még így is nagyobb esélyt látok arra, hogy megnyerjék a mérkőzést.

Tippjeink a következők:

1.: Bayer Leverkusen győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső