Sunderland – Stoke: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.01.27.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 25.
Sunderland
Teljesítmény:
V V V N D
  • Stadium of Light
  • Január 27. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Stoke
Teljesítmény:
V N V D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ma is készültünk nektek pár mérkőzéssel, ahogy megszokhattátok, öt találkozó kerül sorra. Ma az olasz élvonal kerül középpontba, de nem velük kezdünk, hanem egy angol mérkőzéssel. Pontosabban kettővel. Előbb a csonka másodosztályú forduló egyik mérkőzése, a Sunderland – Stoke következik, ahol az egykori fradista, Ryan Mmaee játékára is van esély, majd ezt követően egy FA Kupa-meccs, az Everton – Luton jön.

A Sunderland neve a magyar sajtóban is szóba került az elmúlt napokban, mégpedig azért, mert Styles Callumra tettek ajánlatot, a magyar válogatott tehát osztályt válthat.

Ami a meccset illeti, a hazaiak számítanak esélyesnek, bár Mick Beale csapata sorozatban három vereségnél jár, és egyre távolodnak a rájátszástól…

Sunderland

Kezdem a magyar szempontból lényeges hírrel. Valóban megjelent egy hír arról, hogy Styles Callum a Sunderlandhez csatlakozna, ahogy tavaly a Millwall, most a fekete macskák vennék őt kölcsön, azonban itt szerepelhet egy megvásárlási záradék is a Barnsley felé, így Styles jövőre akár a Premier League-ben játszhatna. Mondjuk addig el kéne jutnia Mick Beale együttesének, és egyelőre azért vannak gondjaik.

Anno Tony Mowbrayt azért menesztették, mert a Sunderland lecsúszott a play-off helyekről, erre most már csak a 10. pozíciót foglalják el.

A Rangerstől távozó szakember nem sziporkázik, mióta a kispadon ül a csapat elveszített négy bajnokit (a hétből), és kiestek az FA Kupából is.

A múlt héten ők nyitották meg a Championship 28. fordulóját, otthon játszottak a Hull City ellen. Hiába domináltak végig, hiába volt sokkal több lehetőségük, a tigrisek egy talált góllal nyertek.

Hazai pályán játszanak most ismét, a győzelem pedig több, mint kötelező. A mérlegük érdekes, döntetlenjük még nincs, nyolc győzelem mellé hat vereség jött össze.

Érkező nincs egyelőre, Styles pletykái mellett még arról beszélnek, hogy Anthony Patterson és Jack Clarke távozhat.

Sérültek: Dennis Cirkin, Corry Evans, Niall Huggins, Bradley Dack, Patrick Roberts.

A várható kezdőcsapat:

Patterson – Seelt, Ballard, O’Nien, Hume – Ekwah – Pritchard, Bellingham, Neil, Clarke – Rusyn

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.21.Championship
stoke
2:1
sunderland
Championship
2023.03.04.Championship
sunderland
1:5
stoke
Championship
2022.08.20.Championship
stoke
0:1
sunderland
Championship
2017.01.14.Premier League
sunderland
1:3
stoke
Premier League
2016.10.15.Premier League
stoke
2:0
sunderland
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Stoke

Pörögtek az események a Championshipben, nem egy és nem is kettő edzőváltás volt a 24 csapat háza táján. Váltott a Stoke is, amely több, mint egy év után vált meg Alex Neiltől. A helyére egy tapasztalatlan, ám tehetségesnek mondható menedzser, Steven Schumacher ült, aki a maga 39 évével az legfiatalabb a Championshipben. Előtte a Plymouth menedzsere volt, onnan csábították el Ryan Mmaee együtteséhez.

A szezon előtt valami ilyesmit vártam a Stoke-tól. Nem több, mint egy iparos csapat, amely se nem túl jó a PL-hez, se nem túl gyenge a Championshiphez. Az elmúlt években folyamatosan a másodosztály hátsó felében tartózkodtak, és most is a 19. pozíciót foglalják el.

Az eredményeik nem túl jók, szintén kiestek az FA Kupából, mellette pedig a győzelmek sem nagyon jönnek a Championshipben. A Rotherham elleni – nevezzük kiesési rangadónak – meccsen 1-0-ra nyertek, ez az utóbbi hetek egyetlen sikere.

A hétvégén a Birmingham elvitte tőlük a három pontot, az 1-2-es meccsen Jordan Thompson szépített kétgólos hátránynál.

Nyolc pont az előnyük a még kiesőhelyen levő Rangersszel szemben, pontosan annyi pontot szereztek idegenben, mint otthon. Mérlegük 4-4-6.

A télen hárman érkeztek, Luke Cundle, Daniel Iversen és Scott Morris.

Hiányozni fog a meccsről Junior Tchamadeu, Josh Laurent, Frank Fielding és Emre Tezgel.

A várható kezdőcsapat:

Iversen – Hoever, McNally, Rose, Thompson – Cundle, Burger, Baker – Bae, Mmaee, Haksabanovic

Tippelde

Lényegi különbség van a Sunderland és a Stoke között, de a hazai csapat formája miatt mégsem lehet azt mondani, hogy ez egy sima hazai győzelem lesz. Néha viszont ez is elég a döntéshez…

Tippjeink a következők:

1.: Sunderland győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

4.: Pontos eredmény: 2-1

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső