Las Palmas – Real Madrid: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.01.27.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 24.
Las Palmas
Teljesítmény:
V N N V V
  • Estadio Gran Canaria
  • Január 27. 16:15
Nézd élőben itt:
Rabona
Real Madrid
Teljesítmény:
N V N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Őrület, mi volt vasárnap a spanyol első osztályú bajnokságban. Több meccs is gólgazdag eredményt hozott, nem voltak ritkák az érdekes ítéletek, a gyönyörű gólok, a hatalmas izgalmak és a drámák sem. Ebben élen járt a Real Madrid, amely most hosszú ideig hallgathatja majd, mennyire segítik őket a bírók. Az Almeria ellen nagy nehezen sikerült nyerni, de most egy sokkal nehezebb feladat vár rájuk véleményem szerint. Egy újonc képében. A Las Palmas elképesztően jó szezont fut, és hazai pályán akár még meglepetést is okozhatnak a fásult, fáradt madridiak ellen.

Egy dolgot azonban ne vegyünk el a királyi gárdától: küzdeni azt nagyon tudnak.

Jöjjön a Las Palmas – Real Madrid találkozó!

Las Palmas

Szerintem hatalmas meglepetés, hogy az újonc Las Palmas ennyire jól szerepel az élvonalban. Nincsen minőségi, mély keretük, nincsenek a csapatban nagy sztárok, nincs pénz óriási igazolásokat nyélbe ütni. Van azonban egy jó edző, egy iparos keret meg egy kitartó közönség. Ez pedig most a nyolcadik helyhez elég.

A Las Palmas, ha így folytatja, nem kerül kiesés közelébe, már most kétszer annyi szerzett pontnál járnak, mint a Cadiz, amely a legjobb kieső.

Vannak azért botlások, ami szerintem nyilvánvaló, de például a legutóbbi két vereségük a Barcelonától és a Bilbaotól volt, és mindkét nagy csak egy góllal tudott nyerni ellenük.

Azóta viszont két bajnokin hat pontot gyűjtöttek, a hétvégén a Rayo Vallecanot verték 2-0-ra idegenben Alberto Moleiro és Javier Munoz góljaival.

Hazai mérlegük 5-3-2, ami újoncként elég erős.

Francisco Javier García Pimienta számára nehézséget okoz, hogy két játékosára sem számíthat. Illetve lehet, hogy Daley Sinkgravent már pályára lehet küldeni, ő ugyanis megkezdte az edzéseket. Nem lesz viszont Julian Araujo, aki eltiltott.

A várható kezdőcsapat:

Alvaro Valles – Alex Suárez, Herzog, Marmol, Cardona – Munir, Javier Munoz, Perrone, Rodríguez, Moleiro – Ramírez

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.27.LaLiga
real madrid
2:0
las palmas
LaLiga
2018.03.31.LaLiga
las palmas
0:3
real madrid
LaLiga
2017.11.05.LaLiga
real madrid
3:0
las palmas
LaLiga
2017.03.01.LaLiga
real madrid
3:3
las palmas
LaLiga
2016.09.24.LaLiga
las palmas
2:2
real madrid
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Real Madrid

Nagyon komoly indulatokat váltott ki Spanyolországban – meg amúgy itthon is – a Real Madrid legutóbbi bajnoki meccse. A sereghajtó Almeria ellen sok mindenre számítottunk, de több mint százperces drámára azért nem. Márpedig ez lett belőle.

A kiscsapat a félidőre kétgólos előnybe került, nem működött a madridiak támadó-, és védekező gépezete sem. Jude Bellingham egy véleményes tizenegyes után visszahozta a reményeket, de nem sokkal később az egykori madridi, Sergio Arribas 3-1-re módosított. A gólt viszont nem adták meg, a támadás kezdetekor Lopy megütötte Bellinghamet.

A kétes ítéleteknek ezzel még nem volt vége, Vinicius Jr. gólja is sokaknál kiverte a biztosítékot, mondjuk szerintem ebben nem volt semmi, a visszajátszás alapján látszik, hogy vállal találta el a labdát.

A dráma a 99. percben jött, ekkor a meccs embere, Jude Bellingham – aki amúgy maga is rúgott egy meg nem adott gólt – tálalt Dani Carvajal elé, aki közelről a kapuba gyötörte a győztes gólt.

A Madrid a múlt héten megszenvedett a sereghajtóval, valamint kiesett a kupából, látható, hogy mennyire fáradtak a játékosok, de Carlo Ancelotti nem igazán nyúl a rotáció művészetéhez. A kispadon Arda Güler, Brahim Díaz és Joselu, akik a támadásokban tudnának segíteni, de csak epizódszerepet vagy még azt sem kapnak.

Márpedig most jól jönne egy kipihent gárda, a Las Palmas a szuszt is ki fogja hajtani a Madridból, mint egyszeri táncegyüttes a magyar énekesnőből Erdélyben.

Idegenben a Real eddig kétszer kapott ki, mindkétszer az Atletico Madrid ellen…

Egyre közeledik Eder Militao és Thibaut Courtois visszatérése, de David Alabára még várni kell. Nem csak sérült, hanem eltiltott is van, Jude Bellingham ugyanis összeszedte ötödik sárgáját vasárnap.

A várható kezdőcsapat:

Lunin – Carvajal, Rüdiger, Nacho, Mendy – Tchouaméni, Valverde, Kroos – Brahim – Vinicius Jr., Rodrygo

Tippelde

Van ellenszere ennek a Real Madridnak, ezt már egyre többen látják. Bellingham a szezon embere eddig, az ő hiánya nagyon látványos lesz, és nem lennénk meglepődve, ha végül meglepetés születne ezen a meccsen.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Fogadj a topligás meccsekre a Greatwin oldalán, és 15.000 Ft-os bónusz ütheti a markod!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső