Bayer Leverkusen – Häcken: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2023.09.21.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 szeptember 20.
Bayer Leverkusen
Teljesítmény:
D N N N N
  • BayArena
  • Szeptember 21. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Häcken
Teljesítmény:
N V N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Tudott nekünk érdekességeket mutatni a tegnapi nap, tanulunk belőle. Nem sikerült rosszul a keddi BL-forduló, de jól sem, ezt be kell látni. Jó lenne ma javítani, és a csütörtöki EL-EKL kombót is jó volna sikeresen lehozni.

Szóval igyekeztem inkább óvatosan választani ezúttal. Az EL-ből nem fér bele a napba az összes mérkőzés, összesen négy meccs lesz innen, és persze a Ferencvárosnak a találkozójával is foglalkozunk a Konferencialigából.

A Bayer Leverkusen – Häcken meccsel indítunk, ami országos egyes. Xabi Alonso csapatát úton-útfélen dicsérem, legutóbb a Bayern Münchennel ikszeltek, tehát elviekben nem okozhat problémát a svéd bajnok.

Ez persze meglátszik a szorzókon is, a sportfogadás szakértői nem adnak esélyt a vendégeknek. A bet365-nél 1.14 a hazai győzelem, 8.00 a döntetlen, 18.00 a vendégsiker.

Bayer Leverkusen

Igen, valószínűleg a Bayer Leverkusen drukkerei inkább lennének a Bajnokok Ligájában, mint az Európa-ligában, de tudják, csapatuk honnan indult. Gerardo Seoane távozásakor a 17. helyen állt az együttes, Xabi Alonso meg felvitte őket a hatodik pozícióig, így az EL legalább összejött. És ez hatalmas szó.

A nyáron a Leverkusen volt az, amelyik a legjobban erősített, már magam is többször meséltem arról, milyen új játékosokat szerződtettek. Többek között Victor Boniface, Granit Xhaka és Alex Grimaldo is náluk van már.

Szóval teljesen reális, hogy a csapat lehet a Bayern München legnagyobb kihívója, és épp velük játszottak a hétvégén. A pénteki játéknap egyetlen német első osztályú mérkőzésén az otthon játszó címvédő ugyan kétszer is vezetett, de Alex Grimaldo és Exequiel Palacios mindig tudtak újat mutatni. A döntetlen az Allianzban nem rossz, most pedig készülhetnek az első EL-meccsükre. Amit hozniuk is kell. Mellettük még a Molde és a Qarabag van a csoportban, szerintem egyértelmű, melyik csapat a legjobb itt.

Noah Mbamba, Arthur, Patrik Schick, Timothy Fosu-Mensah és Josip Stanisic sérültek, ők nem fognak pályára lépni.

A várható kezdőcsapat:

Hradecky – Tah, Tapsoba, Kossounou – Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo – Hofmann, Wirtz – Boniface

Egymás elleni meccsek

A két csapat korábban még sosem találkozott egymással.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Häcken

Halványulnak az emlékek, a Häckenről már elég régen volt szó. Nyáron foglalkoztunk velük napi szinten, aztán az európai selejtezők miatt megint volt róluk szó. De egy ideje már semmi. Nos, a svéd bajnok köszöni szépen, jól van, idén is a bajnoki címre hajtanak, bár ezúttal nem annyira egyértelmű a helyzet, az Elfsborg és a Malmö is előttük van egy, illetve két ponttal.

Ami a nemzetközi kupaszereplésüket illeti, ugyebár ők is kiestek a Klaksvíkkal szemben, mint a Ferencváros, de mivel egy körrel később, így nem az EKL-be, hanem az EL-be pottyantak. Ott pedig sikeresen teljesítették a feladatokat, a litván Zalgirist és a skót Aberdeent győzték le.

A hétvégén a Halmstad ellen győztek 3-2-re, ez volt az utolsó meccsük. Betalált Mikkel Rygaard, Momodou Sonko és Even Hovland. Momodou Sonko lehet az új Bénie Traoré, a fiatal, mindössze 18 esztendős csatár egyre több játékpercet kap, és ezzel egyre jobban tud élni is.

Két sérült van a keretben, Blair Turgott és Filip Trpcevski.

A várható kezdőcsapat:

Abrahamsson – Sanberg, Ousou, Hovland, Fridriksson – Rygaard, Gustafson, Romeo – Layouni, Sonko, Hrstic

Tippelde

Nagyon cink lenne, ha a Leverkusen ne tudná hozni az első meccsét. Várhatóan a Häcken nem a győzelemre játszik, inkább az egy pontra, ami miatt betömörülnek. Minél hamarabb rúg gólt a hazai csapat, annál könnyebb meccs lesz.

Tippjeink a következők:

1.: Bayer Leverkusen győzelem (0-1-es hendikep)

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső