Sevilla – Lens: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.09.20.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 szeptember 19.
2023. szeptember 20. szerda, 21:00 Estadio Ramón Sánchez-Pizjuán
Sevilla
vs
Lens

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Zárásként két olyan csapat mérkőzése következik, akik – ne szépítsük – szörnyű formában vannak. A Sevilla igazándiból ugyanazt csinálja, mint tavaly, az első győzelmüket csak most, egy újonc ellen tudták megszerezni a bajnokságban. Sokkal meglepőbb számomra az, ami a Lensnál történik. A csapat abszolút visszaesett, még nyeretlenek, és Franck Haise most vakarhatja a kobakját, hogy mitévő legyen, hiszen jön a BL.

A franciák nem is olyan régen még a Ligue 2-ben játszottak, hatalmas előrelépés, és a francia futball kiszámíthatatlanságát jól mutatja, hogy ez a csapat tavaly ezüstérmet tudott szerezni, és most itt vannak Európa legrangosabb kupájában.

Rutinjuk nincs, a csapat kétszer szerepelt itt, 1998/1999-ben és 2002/2003-ban. És ez a rutintalanság – összeadódva a formánkívüliséggel – egy vereséget eredményezhet.

Erre számítanak az online sportfogadás szakértői, az Olympusbetnél 1.85 a hazaiak sikere és 4.20 a vendégeké, miközben 3.60 a döntetlen.

Jöjjön a Sevilla – Lens találkozó!

Sevilla

José Luis Mendilibart tavaly hősként ünnepelték a Ramón Sánchez Pizjuánban. Az egykori Eibar-menedzser a szezon közben érkezett, ő volt a Sevilla harmadik edzője az idényben. De, ami nem sikerült Lopeteguinek és Sampaolinak, az neki igen. A Sevilla a végén az élmezőny közvetlen közelében zárt, és emellett megnyerték az Európa-ligát, ennek köszönhetik most, hogy a Bajnokok Ligájában szerepelhetnek.

A Mendilibar-varázs a végét járja, legalábbis az eddigi eredményeket tekintve ezt lehet mondani. Az andalúzok egy Valencia elleni vereséggel kezdtek, majd – bár tartották magukat – kikaptak a Manchester Citytől az Európai Szuperkupa-fináléban.

A vereségeket vereségek követték, előbb az Alaves, majd a Girona intézte el őket. Úgyhogy a hétvégén muszáj volt már győzniük. Egyszerűen muszáj, Mendilibar állása is egyre inkább veszélyben volt. Az újonc Las Palmas sem adta könnyen magát, de legalább sikerült egy góllal többet szerezni, így megvan az első siker, ami áttörhet egyfajta gátat. A győztes találatot Dodi Lukebakio szerezte.

Hazai pályán jellemzően erős a Sevilla, különösen, ha EL-meccsről van szó. Ez azonban a BL, és a Sevillának most jó esélye van arra, hogy második helyen esetlegesen továbbjusson. Ahhoz viszont kötelező nyerniük a Lens ellen…

Marcao újra sérült, ő róla most már állíthatjuk, hogy nem volt jó vétel, Tanguy Nianzou szintén nem bevethető, ahogy Marcos Acuna sem. Nem gond, mert Loic Badé mellett majd játszik Sergio Ramos, aki 17 év után tért vissza nevelőegyesületéhez, holott Szaúd-Arábiából is hívták a mostani fizetése sokszorosáért. De van, amit nem lehet megvenni pénzért…

A várható kezdőcsapat:

Dmitrovic – Jesús Navas, Badé, Ramos, Pedrosa – Sow, Rakitic – Lukebakio, Torres, Ocampos – En-Nesyri

Egymás elleni meccsek

A két csapat korábban még sosem találkozott egymással.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Lens

Nagyon nagy kérdés, hogy mi történt, mi történik most a Lens együttesével? Annyit látunk külső szemlélőként, hogy valami nagyon nem stimmel, az idei szezonban eddig senkit nem tudtak megverni, pedig voltak jócskán könnyebb ellenfeleik. Franck Haise lehet, hogy elszámolta magát, lehet, hogy valamivel próbálkozik, az is lehet, hogy két kulcsemberének, Lois Opendának és Seko Fofanának a távozása viselte meg a csapatot.

Eddig öt mérkőzést játszottak le, melyből négyet is elveszítettek. Kikaptak a Bresttől, a PSG-től, a Monacotól és a Metztől is (ez volt az utolsó meccsük), ikszeltek a Rennes-nel.

Idegenben nullpontosak, három meccsen három gólt rúgtak, de kilencet kaptak. Jimmy Chabot, Wuilker Farinez, Nampalys Mendy és David Pereira da Costa sérültek, ők nem játszhatnak.

A várható kezdőcsapat:

Samba – Gradit, Danso, Medina – Frankowski, Thomasson, Samed, Machado – Fulgini, Sotoca – Wahi

Tippelde

Bár a Sevilla sincs túl jó formában, a Lens még náluk is jobban gyengélkedik. A hétvégi győzelem sok követ görgetett le a spanyol szívekről, ez pedig azt jelentheti, hogy végre nekiláthatnak zárkózni, nekiláthatnak a győzelmeknek.

Tippjeink a következők:

1.: Sevilla győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

A Betinia oldalán 12.000 Ft-ot tehetsz zsebre, ha a keddi vagy szerdai BL-meccsekre tippelsz.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső