Wolfsburg – Bayern München: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2023.12.20.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 19.
Wolfsburg
Teljesítmény:
N V V V N
  • Volkswagen Arena
  • December 20. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Bayern München
Teljesítmény:
N N V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mára még egy mérkőzést hoztunk onnan, ahonnan az elsőt is. Vagyis a Bundesligából. Ez sem tűnik sportfogadás szempontjából a legizgibbnek, hiszen a Bayern München a középmezőnyben tanyázó Wolfsburg otthonábal látogat.

Ám a Bayern mostanság tud meglepetéseket okozni, márpedig náluk az a meglepetés, ha nem játszanak jól, ha pontot vagy pontokat veszítenek.

Épp egy fontos rangadót nyertek meg a hétvégén, ez azonban nem azt jelenti, hogy visszavehetnek a tempóból. Még nem. Amíg nem veszik át a vezetést, addig muszáj 100 százalékosan komolyan venni minden ellenfelet…

Bárhogy is alakuljon ez a meccs, Thomas Tuchelék nem töltik az élen a téli szünetet, ami azért nem megszokott Németországban. Azonban nem az a fontos, ki áll az élen decemberben, sokkal inkább az, ki áll az élen a 34. forduló végén. És abban azért jók szoktak lenni a bőrgatyások.

A Wolfsburg célja legfeljebb a pontszerzés lehet meg a tisztes helytállás, már annak is örülnének, ha ezúttal nem szórnák meg őket úgy, mint általában szokták.

A Powbetnél 7.50 a hazai siker és 1.40 a vendég, 5.50 az iksz.

Jöjjön a Wolfsburg – Bayern München mérkőzés!

Wolfsburg

Ahogy mondtam nektek fent, a Wolfsburg a középmezőnyben tanyázik, és ezzel a mostani kerettel szerintem ez korrekt teljesítmény. A zöldmezesek eddig hatszor nyertek, egyszer ikszeltek és nyolcszor kaptak ki, tehát a mindent vagy semmit alapján játsszák ezt az idényt.

A hétvégén jött a „mindent”, vagyis az együttes nyert, és bár az utolsó ellen játszottak, mégis nagy szó, hogy győzni tudtak. Hiszen Maxence Lacroix-t már a 27. percben kiállították, de így, emberhátrányban is sikerült betalálni, Lovro Majer gólja bizonyult a győztes találatnak.

Elbíznia nem kell magát a Niko Kovac vezette együttesnek, mert annyira jól azért nem állnak. Különösen mostanában. És különösen úgy, hogy a Bayern München, tehát a horvát korábbi csapata érkezik hozzájuk.

Az elmúlt öt meccsből kettőt nyertek meg, hármat elveszítettek, és bár hazai mérlegük egészen jó (4-1-2), nehéz lenne azt mondani, hogy ők a favoritok. Maxence Lacroix hiánya sokat fog számítani, ahogy Lukas Nmecha, Patrick Wimmer, Amin Sarr, Rogério és Tiago Tomás sérülése is. A Stuttgartban is megfordult támadó helyzete kérdéses, lehet, hogy a padra már le tud ülni.

A várható kezdőcsapat:

Casteels – Zesiger, Bornauw, Jenz – Baku, Vranckx, Arnold, Maehle – Cerny, Svanberg – Older Wind

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.05.Bundesliga
wolfsburg
2:4
bayern münchen
Bundesliga
2022.08.14.Bundesliga
bayern münchen
2:0
wolfsburg
Bundesliga
2022.05.14.Bundesliga
wolfsburg
2:2
bayern münchen
Bundesliga
2021.12.17.Bundesliga
bayern münchen
4:0
wolfsburg
Bundesliga
2021.04.17.Bundesliga
wolfsburg
2:3
bayern münchen
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Bayern München

Egyre inkább eltűnőben van az az elképzelés, hogy a Bayern München odahaza legyőzhetetlen. Mármint, most a Bundesligára gondolok. Meg amúgy az Allianz Arénára is…

A Thomas Tuchel vezette együttes az elmúlt tizenegy évben folyamatosan bajnoki címet szerzett, és persze benne van a pakliban az, hogy idén is megszerzik, már a tavalyi szezonban is csak nagyon nehezen sikerült, és most is van egy nagy rivális, akit nehéz lesz megelőzni.

A Bayern Münchennek nem sikerült az, ami most szombaton a Leverkusennek, vagyis az Eintracht Frankfurt elleni győzelem, tőlük 5-1-re kikaptak. Így szükség volt egy magabiztos sikerre, amit Kane-ék meg is tettek, a remek formát mutató Stuttgartot 3-0-ra intézték el. Harry Kane duplázni tudott, mellette a dél-koreai Kim Min-jae talált még be.

A München egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, így előzni nem tud már idén, mindenképp a második – vagy a harmadik – helyen töltik az ünnepeket.

Idegenben csak egy jobb csapat van náluk, a Leverkusen, mérlegük 5-1-1.

Egyre több a hiányzó, Noussair Mazraoui, Bouna Sarr, Serge Gnabry és Kingsley Coman biztosan nem fognak játszani, míg Leon Goretzka, Joshua Kimmich, Matthijs de Ligt és Sven Ulreich játéka kétséges.

A várható kezdőcsapat:

Neuer – Laimer, Kim, Upamecano, Davies – Pavlovic, Kimmich – Sané, Müller, Musiala – Kane

Tippelde

Az esetek többségében szórakoztatónak mondható, sokszor gólgazdag meccset játszik egymással a két csapat. A Bayern München nincs igazán formában, támadói tartják életben a bajnoki reményeket, de a védelem sokszor meginog. Szerintünk most is meg fog, de a győzelmüket nem érzem akkora veszélyben.

Tippjeink a következők:

1.: Bayern München győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső