Bayer Leverkusen – West Ham United: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2024.04.11.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 10.
Bayer Leverkusen
Teljesítmény:
N N N N N
  • BayArena
  • április 11. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
West Ham United
Teljesítmény:
N D V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ki hitte volna a szezon elején, hogy ebből még triplázás is lehet? Természetesen Xabi Alonsora és a Bayer Leverkusen együttesére gondolok, amely bejutott a Német Kupa döntőjébe, a bajnokságban utcahossz az előnyük a Bayern Münchennel szemben (és már a hétvégén bajnokok lehetnek!), valamint itt az Európa-liga, melynek negyeddöntőjébe eljutottak. Na nem könnyen, de erről majd később.

Az ellenfelük a David Moyes vezette West Ham United, amely közel sem fut ennyire tökéletes idényt, sőt kifejezetten gyengélkednek. Vagy a fene tudja, inkább egy nagyon hektikus csapatról van szó, amely nem nagyon találja önmagát.

Az esélyek egyértelműek, Xabi Alonso felépítette Németország legjobb csapatát, még szép, hogy ők a favoritok.

Jöjjön a Bayer Leverkusen – West Ham United találkozó!

Bayer Leverkusen

Nem csak maga a Bayer Leverkusen teljesít fantasztikusan, nem csak az elért eredményeket kell dicsérni, nem csak Xabi Alonsot kell kiemelni, hanem azt az önbizalmat és akaratot, ami idáig eljuttatta őket. Konkrétan ebben az idényben ez a csapat még nem kapott ki, 40 mérkőzés óta veretlenek, és ez a triplázás közelébe lökte őket. Persze az EL esetében győzelemről még korai beszélni, tekintve, hogy rajtuk kívül másik hét csapat verseng az első helyért. De kétségtelen, hogy minden megvan ahhoz, hogy a végén itt is fináléba jussanak.

A Leverkusennel többször előfordult, hogy az utolsó percekben nyerte meg meccsét vagy harcolt ki döntetlent, így volt ez a Qarabag ellen is az előző fordulóban. A németek Azerbajdzsánban és hazai pályán is közel jártak az égéshez, de valahogy mindig megoldották. Odahaza például 1-2 volt a meccs a 93. percig, ekkor Patrik Schick duplázott, és így a németek mentek tovább.

De a Bundesligában is voltak ilyen meccseik, nem is kell ehhez messzire menni, a Hoffenheim ellen a 88. és a 91. percekben sikerült betalálni és fordítani.

A csapat a hétvégén nem vette ennyire drámaira a szituációt, az Union Berlint egy első félidőben szerzett góllal – amelyet Florian Wirtz szerzett – győzte le.

Beszéljünk egy kicsit a kupáról is, az elődöntőben a Fortuna Düsseldorf együttesét verték 4-0-ra, a döntőben pedig majd a Kaiserslautern vár rájuk.

Hazai pályán az utolsó tíz meccsükből kilencet nyertek.

Sérültjük nem igazán van, Arthur régóta a maródiak listáján szerepel, most pedig Adam Hlozek és Nathan Tella csatlakoztak hozzá.

A várható kezdőcsapat:

Hradecky – Kossounou, Tah, Hincapie – Frimpong, Xhaka, Andrich, Grimaldo – Wirtz, Adli – Schick

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.08.05.Barátságos Mérkőzés
bayer leverkusen
4:0
west ham
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

West Ham United

Nagyon felemás szezont produkál a West Ham együttese, amely képes a legjobbakat is megverni – megszorongatni legalább -, de ugyanilyen simán szenvednek vereséget kiesőjelölt csapatok ellen.

David Moyes legénysége az EKL címvédőjeként szerepel „egy ligával feljebb”, és azt azért nem lehet mondani, hogy szégyent vallanának, itt vannak a legjobb nyolc között, meggyőző játékot produkálva.

Az előző fordulóban a Freiburg ellen játszottak, idegenben Sallaiék egy döntetlent harcoltak ki, de mielőtt nagyon megnőtt volna az önbizalmuk, otthon szétszedték a németeket, 5-0-ra igázták le őket.

A bajnokságban vannak kiemelkedő meccseik, vannak peches eredményeik és előfordul a gyenge játék is. Az EL-meccs óta négyszer léptek pályára a PL-ben, kétszer ikszeltek (Aston Villa, Tottenham), egyszer kikaptak (Newcastle United) és egyszer nyertek.

Ezen a hétvégi meccsen a Wolverhampton otthonában győztek 2-1-re Lucas Paqueta és James Ward-Prowse góljaival, a kedvük azonban nem lehet felhőtlen, mivel Jarrod Bowent le kellett cserélni.

Mellette még Alphonse Areola sérült, így Lukasz Fabianski áll majd a kapuban, illetve nem lesz ott az eltiltott Edson Alvarez.

Idegenben ez a csapat nem az igazi, elég megnézni az utolsó öt meccsüket: két győzelem, három vereség.

A várható kezdőcsapat:

Fabianski – Coufal, Zouma, Mavropanos – Johnson, Soucek, Ward-Prowse, Emerson – Kudus, Paqueta – Antonio

Tippelde

Erős csapat a WHU, de kiszámíthatatlan. Idegenben mondjuk fel lehet fedezni a gyengébb játékot, és a Bayer Leverkusen nem csak támadásban, de védekezésben is nagyon erős.

Fő tippek:

1.: Bayer Leverkusen győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

3.: Gól az utolsó tíz percben

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső