Benfica – Olympique Marseille: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2024.04.11.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 10.
Benfica
Teljesítmény:
V D N N N
  • Estádio Sport Lisboa e Benfica
  • április 11. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Olympique Marseille
Teljesítmény:
V V V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ahogy mondtam, az összes negyeddöntőről beszélni fogunk a második számú európai kupasorozatból. A Benfica – Olympique Marseille mérkőzéssel folytatjuk, amely véleményem szerint a forduló legjobb meccse is lehet. Meg a legrosszabb is.

A Benfica és a Marseille furcsa szerzetek, ugyanis sokkal több van bennük, mint amit mutatnak magukból. Ettől függetlenül valahogy mégis ide tudtak keveredni, más kérdés, hogy a portugálok péládul a BL-ben kezdtek.

A hétvége egyiküknek sem sikerült, így a lehetőség adott mindkettejük számára, hogy javítsanak. Hamarosan kiderül, hogy melyiküknek jön ez össze…

Benfica

Fontos rangadót bukott el a Benfica a hétvégén, ezzel egy lépéssel – inkább kettővel – messzebb kerültek a bajnoki címtől. A Sporting CP ellen léptek pályára, és az idegenbeli mérkőzést 2-1-re elveszítették, egyetlen góljukat Alexander Bah szerezte.

Nem ez volt az egyetlen Sporting elleni meccsük a héten, a kupában 2-2-t játszottak hazai pályán, és így kiestek.

Könnyen lehet, hogy ez a szezon Roger Schmidtéknek nem sül el a legjobban, hátrányuk a bajnokságban négy pont, és Amorim csapatának még van egy le nem játszott találkozója, szóval akár hét pontra is növelhetik előnyüket a lisszaboniak.

Egyébként a Benfica meglehetősen szenved az egész idényben, véleményem szerint nincs megfelelő befejező csatár. Míg korábban Darwin Nunez és Goncalo Ramos ontották a gólokat, addig most Tengstedt, Cabral és Marcos Leonardo ennek a szintnek a közelében sincs.

Mindenesetre ez még mindig egy jó csapat, és hazai pályán egy gyengélkedő Marseille ellen a cél nem lehet más, mint a győzelem.

Az EL-ben legutóbb a Glasgow Rangers együttesét intézték el, előtte pedig a Toulouse-t. Egyik sem ment könnyen…

Hazai pályán a Ligakupában kaptak ki utoljára január végén, azóta nyolc meccset hoztak veretlenül le.

A német edző annak mindenképp örülhet, hogy teljes kerettel vághat neki a meccsnek.

A várható kezdőcsapat:

Trubin – Bah, A Silva, Otamendi, Aursnes – J. Neves, Florentino – R. Silva – D. Neres, Cabral, Di Maria

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2021.07.25.Barátságos Mérkőzés
benfica
1:1
marseille
Barátságos Mérkőzés
2014.07.23.Barátságos Mérkőzés
marseille
2:1
benfica
Barátságos Mérkőzés
2012.07.13.Barátságos Mérkőzés
marseille
0:2
benfica
Barátságos Mérkőzés
2010.03.18.Európa-liga
marseille
1:2
benfica
Európa-liga
2010.03.11.Európa-liga
benfica
1:1
marseille
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Olympique Marseille

Amikor Jean-Louis Gasset megérkezett a Marseille kispadjára, az együttesnél a szurkolók fellélegezhettek. A csapat ismét elkezdett jól futballozni, és ami sokkal fontosabb: elkezdtek eredményesek is lenni. Ennek köszönhetően vannak itt, könnyen lehet, hogy Gennaro Gattusoval már a Shakhtar Donetsk elleni párharc során elvéreztek volna. De nem tették, az egykori elefántcsontparti szövetségi kapitány remek eredményeket tett le az asztalra, egymás után ötször nyertek.

Kiütötték a Clermont – Montpellier – Villarreal hármast, majd a Nantes elleni győzelmet követően elkezdtek jönni a gondok. A Villarreal elleni visszavágón majdnem leadták négygólos előnyüket, végül 3-1-re kaptak ki. Azóta pedig másik három rangadót buktak el. Előbb a Rennes, majd a PSG, a hétvégén pedig a Lille győzte le őket.

Utóbbi ellen 3-1-re kaptak ki, Pierre-Emerick Aubameyang talált a kapuba. Akinek amúgy jól megy, a gaboni ebben a szezonban már 22 gólnál jár, ebből kilencet az EL-ben szerzett.

A Marseille a bajnokságban már nem fog tudni nagyot alkotni várhatóan, jelenleg csak a középmezőnyben foglalnak helyet. Talán az ötödik-hatodik helyre odaérhetnek…

Idegenben az utolsó öt meccsükből négyet veszítettek el.

Meglehetősen sokan vannak azok, akik sérülés miatt nem léphetnek pályára. Közéjük tartozik Valentin Rongier, Bilal Nadir, Pedro Ruiz, Michael Murillo, illetve kérdéses Chancel Mbemba játéka.

A várható kezdőcsapat:

Lopez – Mbemba, Gigot, Balerdi, Merlin – Kondogbia, Veretout, Harit – Ndiaye, Moumbagna, Aubameyang

Tippelde

Úgy gondolom, a portugálok – habár voltak gyengébb időszakaik – győztesen várhatják majd a visszavágót. A Marseille gödörbe került, idegenben nem is megy nekik. Kevésbé óvatoskodó meccsre számítunk, a hazaiak mindenképp gólokkal akarnak majd nyerni.

Fő tippek:

1.: Benfica győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Angel Di Maria bármikor gólt szerez

Egyéb tippek:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső