Bayern München – VfB Stuttgart: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2023.12.17.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 15.
Bayern München
Teljesítmény:
N V D N N
  • Allianz Arena
  • December 17. 19:30
Nézd élőben itt:
Rabona
VfB Stuttgart
Teljesítmény:
D N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy mérkőzés erejéig kitérünk a német élvonalra is. Mégpedig azért, mert nagy rangadó van készülőben, amiről egyetlen olyan ember sem akar lemaradni, aki csípi az online sportfogadást.

A második helyen álló Bayern München azt a VfB Stuttgartot fogadja, akiknek – mondjuk ki – papíron itt sem kéne lenniük. Nem, nem arra gondolok, hogy még az élvonalban sem, hanem arra, hogy a harmadik helyen nem kéne lenni. Ott a Dortmund, a Lipcse, a Freiburg és még egy halom jó csapat, akiktől inkább vártunk volna egy ilyen szezont.

Szóval Sebastian Hoeness együttese nem kis meglepetést okoz hétről hétre. De most egy nagy erőpróba következik. Idegenben a Bayern München nem könnyű feladat, talán nincs is ennél nehezebb a Bundesligában. De ha valamikor, akkor most meg lehet lepni Tucheléket.

Erre mondjuk nem számítanak a bukmékerek: A 1betnél 1.40 a hazai siker, 5.50 az iksz, 6.50 a vendéggyőzelem.

Következzen a Bayern München – VfB Stuttgart találkozó!

Bayern München

Valamennyire kompenzálták a szurkolóikat a Bayern München játékosai, akik azután verték meg a Manchester Unitedot a Bajnokok Ligájában, hogy nagyon komoly vereséget szenvedtek az Eintracht Frankfurt ellen a Bundesliga 14. fordulójában. Kezdjük az utóbbival, ott nincs nagyon mit mondani. A bőrgatyások 1-0-ra győztek egy számukra tét nélküli mérkőzésen, így 16 ponttal, öt győzelemmel és egy döntetlennel első helyen jutottak a legjobb tizenhat közé. A csapat gólját Kingsley Coman szerezte.

De sokkal fontosabb lett volna, hogy a Frankfurtot elverjék, helyette őket verték el, de nagyon. Thomas Tuchel Bayernben töltött ideje legdurvább vereségét szenvedte el, az egykori EL-győztes 5-1-re gázolta el a címvédőt. Nem lehet ezt a vereséget megmagyarázni, Tuchelnek sem sikerült.

Annyi szerencséje van a bajoroknak, hogy a Stuttgart otthonában nem tudott nyerni az éllovas Bayer Leverkusen, így nem szakadtak el tőlük annyira, sőt, ha pótolják és megnyerik az Union Berlin elleni mérkőzést, akkor egy pontra megközelíthetik Xabi Alonso együttesét.

Ehhez azonban több botlást nem szabad megengedni, márpedig a Stuttgart idén az összes nála papíron erősebb csapatot vagy legyőzte, vagy legalább pontot szerzett ellene.

Hazai pályán egy csapat tudta csak megfogni Neuerékat, az első helyen álló Leverkusen.

Sérültek: Noussair Mazraoui, Bouna Sarr, Serge Gnabry, Kingsley Coman, Matthijs de Ligt, Sven Ulreich.

A várható kezdőcsapat:

Neuer – Laimer, Kim, Upamecano, Davies – Goretzka, Kimmich – Sané, Müller, Musiala – Kane

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.03.04.Bundesliga
vfb stuttgart
1:2
bayern münchen
Bundesliga
2022.09.10.Bundesliga
bayern münchen
2:2
vfb stuttgart
Bundesliga
2022.05.08.Bundesliga
bayern münchen
2:2
vfb stuttgart
Bundesliga
2021.12.14.Bundesliga
vfb stuttgart
0:5
bayern münchen
Bundesliga
2021.03.20.Bundesliga
bayern münchen
4:0
vfb stuttgart
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

VfB Stuttgart

Tovább tart a VfB Stuttgart menetelése, a svábok azután, hogy tavaly majdnem kiestek az első osztályból, most a dobogót ostromolják. Pontosabban annak második és első fokát, mert a harmadikon ők állnak.

A Stuttgartnak volt egy gyengébb periódusa, amikor Serhou Guirassy nem állt rendelkezésre, de a visszatérése után a dolgok rendeződni tudtak, és a csapat visszatért a győzelem útjára.

Miközben kiütötték a Dortmundot a kupában, a bajnokságban sem restek a meglepetésszerű eredmények elérésében, legutóbb úgy játszottak döntetlent a Bayer Leverkusennel, hogy az xG-jük elérte a 3-as számot. Az első félidőben lerendezhettek volna mindent, de egyedül Christian Führich talált csak be.

Nem kell félteni őket akkor sem, ha idegenbeli meccsre kerül sor, hat találkozóból négyet megnyertek, csak kettőt veszítettek el.

Náluk kevesebb a hiányzó, Ito Hiroki mellett Lilian Egloff és Nikolas Nartey nem bevethető.

A várható kezdőcsapat:

Nübel – Vagnoman, Anton, Zagadou, Mittelstädt – Karazor, Millot – Silas, Undav, Führich – Guirassy

Tippelde

Nem várható, hogy sétagalopp lesz ez a hazaiak számára, ám a győzelmük véleményem szerint igen. Tuchelék otthon nagyon jók, az 5-1-es bukta után pedig muszáj villantaniuk, ráadásul a vendégek védelmében lehetnek változások, Ito mellett Anton is kieshet. Márpedig akkor már kemény problémák állnak elő…

Tippjeink a következők:

1.: Bayern München győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Az unalmas döntetlenekkel is lehet nyerni! A LightCasino oldalán, amennyiben egy meccs 0:0 lesz, és a fogadásod veszít, visszakapod a téted!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső