Lazio – Inter: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2023.12.17.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 15.
Lazio
Teljesítmény:
V D N N N
  • Stadio Olimpico di Roma
  • December 17. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Inter
Teljesítmény:
D N N D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai nap utolsó mérkőzése az olaszoktól jön, de nem adtam fel azt az elvemet, hogy a mai napot rangadókkal töltsem. Olaszországban is lesz egy, ami nem feltétlenül igaz. Nem egy rangadó lesz, de mind közül a Lazio – Inter számít a legnagyobbnak. Két BL-résztvevő, két BL-továbbjutó, a tavalyi bajnokság ezüst-, és bronzérmese feszül egymásnak.

Többször mondtam már, Maurizio Sarriék kiszámíthatatlan teljesítménnyel rukkolnak elő hétről hétre, az Inter viszont konzisztensen jók. Nem hiába vezetik a Serie A küzdelmeit.

A fővárosiak jelenleg csak a középmezőnyben, így nem meglepő módon az online sportfogadás szakemberei a vendégek sikerére számítanak. Az Ivibet csapata 1.75-öt ad a vendégekre, 5.00-t a hazaiakra, 3.90-et az ikszre.

Lazio

A csoportelsőség nem jött össze a Bajnokok Ligájában a Lazionak, de az alapvető célt, magyarul a legjobb tizenhat mezőnyét, elérték. És ehhez nem is kellett a végéig várni, szerdán már csak azt derítették ki, ki végez az élen, ők vagy az Atletico Madrid. A választ valószínűleg már tudjátok, a spanyolok 2-0-ra győzték le a védelmében tartalékos olaszokat.

Ami a bajnokságot illeti, ott csak szeretnének másodikak lenni, de szerintem már egy 4-5. helynek is örülnének Sarriék, tekintve, hogy most csak a 10. pozíciót foglalják el.

Mostanság azért voltak csalódást keltő eredményeik, ezek közül kiemelkedik a Salernitana elleni vereség, de nem igazán lehetnek büszkék arra sem, hogy a múlt hétvége folyamán csak 1-1-es ikszet értek el a Verona vendégeként. Karnyújtásnyira volt a győzelem, mert Mattia Zaccagni és Thomas Henry találata után Ondrej Dudát kiállították, Nicoló Casale meg a hálóba talált, de azt aztán nem adták meg szabálytalanság miatt.

A Lazio otthon egyáltalán nem olyan erős idén, mint tavaly, bár ez a mérleg sok nagycsapatnak becsületére válna: Négy győzelmük van, két döntetlenjük és egy vereségük.

A védelemből ezúttal is hiányozni fog Patric és Alessio Romagnoli, így Gila és Casale marad a kezdőben, Gustav Isaksen pedig szintén sérült, bár ő elvétve szokott csak pályára lépni.

A várható kezdőcsapat:

Provedel – Lazzari, Casale, Gila, Marusic – Guendouzi, Rovella, Luis Alberto – F. Anderson, Immobile, Zaccagni

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.30.Serie A
inter
3:1
lazio
Serie A
2022.08.26.Serie A
lazio
3:1
inter
Serie A
2022.01.09.Serie A
inter
2:1
lazio
Serie A
2021.10.16.Serie A
lazio
3:1
inter
Serie A
2021.02.14.Serie A
inter
3:1
lazio
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Inter

Nem jött össze a csoportelsőség az Internek sem, miután nem tudták megverni az élen álló Real Sociedadot, csak a döntetlen sikerült – mint az odavágón.

És ez azt jelentette, hogy a csoportot végül Kubo Takefusa és társai nyerték meg. Valójában annyira sokat nem számít, ki az első és ki a második, bár így az Inter keményebb ellenfeleket kaphat, úgyhogy mégis. Ez ilyen edzői duma, hogy mindegy, ki jön, azt meg kell verni. Valószínűleg jobban örülne Inzaghi is egy Köbenhavnnak, mint egy Manchester Citynek…

Az együttes az olasz bajnokságban az első helyen áll, legfőbb üldözőjük a tőlük két pontra levő Juventus. Jó formában az öreg hölgy, de jó formában az Inter is, a hétvégén négyet lőttek az Udinese együttesének. Betalált Hakan Calhanoglu, Federico Dimarco, Marcus Thuram és Lautaro Martínez is.

Az övék a legjobb mérleg idegenben, hat győzelmük és egy döntetlenjük van, mindössze két gólt kaptak eddig.

Sérült Stefan de Vrij, Benjamin Pavard és Denzel Dumfries.

A várható kezdőcsapat:

Sommer – Bisseck, Acerbi, Bastoni – Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Thuram, Martínez

Tippelde

Vezető hely ide vagy oda, a biancocelesti az elmúlt négy alkalomból háromszor is győzött az Inter ellen, amikor hazai pályán játszottak ellenük, veretlenségük négy mérkőzés óta tart itt, a Stadio Olimpicoban.

Gólokra az eddigiek alapján lehetne számítani, de a Lazio annyira kiismerhetetlen, hogy nehéz megmondani, ezúttal is meg tudják-e lepni Bastoniékat.

Tippjeink a következők:

1.: Inter győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső