Birmingham – QPR: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2023.09.22.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 szeptember 21.
Birmingham
Teljesítmény:
V V D V N
  • St. Andrew Trillion Trophy Stadium
  • Szeptember 22. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
QPR
Teljesítmény:
D V N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Lehetséges, hogy mostani főszereplőink egyikének feljutási reményei vannak? Nos, sok csapatnak vannak feljutási reményei, de hogy ezek közül mennyi reális, az megint más kérdés.

Tom Brady beszállt az európai fociba, és a cél az, hogy a Birmingham csapatát felvirágoztassa. Korábban ez a csapat már játszott a Premier League-ben, az utóbbi évek azonban inkább arról szóltak, hogy igyekeznek megkapaszkodni a második vonalban. Sikerrel tették, John Eustace személyében pedig van egy ambiciózus edzőjük, akivel bármit elérhetnek. Lehet, hogy a feljutás idén még nem reális, de hamarosan az lehet.

Ellenfelük a QPR, akik szintén voltak már egy osztállyal feljebb, és most szintén nem a stabil és megbízható teljesítményükről híresek.

Egymás elleni meccsük az online sportfogadás szakemberei szerint a Birmingham győzelmét fogja hozni, a Hotbetnél 1.90 az ő sikerük és 4.00 a vendégeké, 3.40 a döntetlen.

Következzen a Birmingham – QPR találkozó!

Birmingham

Aki nincs képben a Championshippel a fenti beharangozó után azt gondolhatja, hogy a Birmingham ott áll az élen a bajnokságban, és senki nem tudja őket megállítani. Nem ez a helyzet. A csapat remekül kezdett, ez tény és való, ám az utóbbi időben erősen visszaestek.

Három kör óta nyeretlenek, előbb a MIllwallal ikszeltek, aztán kikaptak a Watfordtól, a hétvégén pedig a listavezető Preston verte meg őket. A meccs inkább tartott a vendégek győzelme felé, Jay Stansfield még a vezetést is megszerezte, de ezt követően Krystian Bielik értelmezhetetlen öngólt fejelt, ami visszahozta a meccsbe a Prestont. És végül meg is nyerték a találkozót…

A tabellán most csak a nyolcadik a csapat, de jó hír számukra, hogy hazai pályán veretlenek, három meccsből kettőt megnyertek, egyszer pedig döntetlent értek el.

Tyler Roberts, Ethan Laird, George Hall és Siriki Dembele nem lehet ott majd a pályán sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Ruddy – Drameh, Sanderson, Long, Buchanan – Sunjic, Bielik – Burke, Stansfield, Anderson – Hogan

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.03.18.
qpr
0:1
birmingham
2022.10.28.
birmingham
2:0
qpr
2022.01.02.
birmingham
1:2
qpr
2021.09.28.
qpr
2:0
birmingham
2021.02.27.
birmingham
2:1
qpr
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

QPR

Eléggé úgy tűnik, hogy a QPR idén is a kiesés elkerülése miatt fog harcolni. Már tavaly, illetve előtte is voltak problémáik, ez lehet az a szezon, ami magával hozza az „áttörést”. Ezt probálja elkerülni a csapat…

Nem áll jól a szénájuk, hét meccsen hét pontot gyűjtöttek, két győzelmük mellett egy döntetlenük és négy vereségük van.

Utolsó győzelmüket a Middlesbrough ellen aratták a hónap elején azóta két meccset játszottak. A hétvégit a Sunderland ellen elbukták, a hétközit a Swansea ellen ikszre hozták. Drámai meccs volt, mert a vendégek már a meccs elején vezetést szereztek, és Lindon Dykes a hosszabbításban tudott egyenlíteni.

Mérlegük idegenben jobb, mint otthon, négy meccs, két győzelem, két vereség.

Ha minden igaz, egyedül Jimmy Dunne nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Begovic – Kakay, Cook, Fox – Smyth, Field, Colback, Paal – Dozzell, Armstrong, Chair

Tippelde

Idegenben nyújtja eddig a jobb teljesítményt a QPR, de a Birmingham otthonában még akkor sem lesz egyszerű nyerni, ha a csapat egyébként nincs jó formában. Látszott a Preston ellen is, hogy jó focit játszanak, a szerencse viszont nem állt melléjük.

Tippjeink a következők:

1.: Birmingham győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső