Crystal Palace – Fulham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.09.23.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 szeptember 21.
Crystal Palace
Teljesítmény:
V N N D V
  • Selhurst Park
  • Szeptember 23. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Fulham
Teljesítmény:
N V N D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A múlt héten az angol első osztályú tippek jelentős százaléka bejött. Ez nem azt jelenti, hogy innentől kezdve a Premier League szakértőivé váltunk, de azt igen, hogy megéri ezzel a bajnoksággal foglalkozni.

Most a Crystal Palace – Fulham mérkőzést fogjuk közelebbről megnézni. Marco Silva mesés ajánlatot utasított vissza a nyáron, hogy Európában maradhasson, és eddig úgy néz ki, nem hozott rossz döntést. A Fulham tavaly nyáron jutott fel az élvonalba, és egy jó szezon után most a másodikra készülnek.

Ellenfelüknél Roy Hodgson tért vissza, hogy kihúzza őket a bajból, és ez annyira jól sikerült, hogy a PL legidősebb edzőjével a kispadon mindössze ötször kapott ki a Palace. Igaz, a legutóbbit épp a mostani hétvégén…

A Selhurst Parkban nem könnyű nyerni, tudják ezt a sportfogadás szerelmesei is. És a bukik is. A Quickwinnél 1.90 a hazai győzelem, 3.40 az iksz, 4.20 a vendégsiker.

Crystal Palace

Azóta, hogy Roy Hodgson átvette (visszavette) az irányítást Patrick Vieirától, mindössze ötször kapott ki a csapat. A Crystal Palace gond nélkül hozta a bent maradást a múlt évben, és a mostani idényt sem kezdték rosszul. Jelen pillanatban a tabella kilencedik helyét foglalják el hét ponttal, kétszer győztek, egyszer ikszeltek, kétszer kikaptak.

Pedig a nyáron voltak távozóik, többek között a csapat legnagyobb sztárja, Wilfried Zaha igazolt el.

Az ötödik vereséget a hétvégén szerezték meg a Villa Parkban. Nem sokon múlt a pontszerzés, a 90. perc után még 1-1-et mutatott a tábla a helyszínen, a vége mégis 3-1 lett.

A vezetést a jó formában levő Odsonne Edouard góljával a vendégek szerezték meg, majd az utolsó percekben egyenlítettek a hazaiak, egy buta szabálytalanság miatti tizenegyest pedig Douglas Luiz vágott be a 98. percben. A szétesett vendégek a 101.-ben kaptak egy harmadikat, de akkor annak már mindegy volt…

Hazai pályán a Palace eddig egy győzelemmel és egy vereséggel áll. Gólarányuk 3:3.

Marc Guéhi és Jordan Ayew is meghatározó játékosa a hazaiaknak, ők ketten pedig lehet, hogy nem játszhatnak. Az esély megvan a szereplésre. Nincs meg az esély Matheus Franca, Jefferson Lerma, James Tomkins és Michael Olise játékára.

A várható kezdőcsapat:

Johnstone – Ward, Andersen, Holding, Mitchell – Doucouré, Hughes – Mateta, Eze, Schlupp – Edouard

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.20.
fulham
2:2
crystal palace
2022.12.26.
crystal palace
0:3
fulham
2021.02.28.
crystal palace
0:0
fulham
2020.10.24.
fulham
1:2
crystal palace
2019.02.02.
crystal palace
2:0
fulham
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Fulham

Edzőjét megtartotta a Fulham, azonban legjobb játékosát nem tudta. Aleksandar Mitrovic már a szaúdiaknál, és őt nem könnyű pótolni. Érkezett ugyan helyettes, de Raúl Jiménez már régóta nem tudja olyan ütemben szórni a gólokat, mint régen.

A csapat ezt most megsínyli, mindössze öt gólt rúgtak öt meccsen. Mindkét győzelmük egy szűk siker volt, az Evertont, és legutóbb a Lutont is egy góllal verték meg. A kettő között pedig két vereséget szenvedtek el és egyszer ikszeltek.

A Luton elleni meccs hőse a Jiménez helyére beálló Carlos Vinicius volt, három perc kellett neki a gólszerzéshez, és várhatóan ki is szorítja a hétvégén a mexikóit a kezdőből.

Kicsit gyengébb lett ez a csapat, de annak örülhetnek, hogy végül Joao Palhinhát nem kellett elengedniük. A játékos mondjuk erről bizonyára mást gondol, a Bayern München kész lett volna kifizetni az árát, de a Fulham nem talált helyettest, így végül megakadályozták a transzfert azzal, hogy nemet mondtak a németeknek.

Idegenben egy győzelme, egy iksze és egy veresége van a csapatnak, pont úgy állnak, mint a Crystal Palace. Oluwatosin Adarabioyo jó ideig nem állhat rendelkezésre, Antonee Robinson szintén sérült, és kevés esély van arra, hogy Sasa Lukic pályára lépjen.

A várható kezdőcsapat:

Leno – Tete, Diop, Ream, Castagne – Reed, Joao Palhinha, Pereira – Wilson, C. Vinicius, Willian

Tippelde

Tavaly ez a két csapat gólgazdag meccseket játszott, a Fulham négy pontot szerzett a Palace-szal szemben. Az még egy erősebb csapat volt, a mostaniból mindenképp hiányzik Mitrovic, nagyon meglátszik ez a Fulham teljesítményén. És ez egy esély a Palace-nak arra, hogy idén ők nyerjenek.

Tippjeink a következők:

1.: Crystal palace győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Gól az első félidőben

Ne szalaszd el a lehetőséget, szerezd meg az 10%-os heti reload bónuszt a Casinia oldalán!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső