Lecce – Genoa: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2023.09.22.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 szeptember 21.
Lecce
Teljesítmény:
D N D N N
  • Ettore Giardiniero
  • Szeptember 22. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Genoa
Teljesítmény:
D V N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ma kicsit csapongók leszünk, egy német után most egy olasz bajnokival folytatjuk. Méghozzá egy olyan mérkőzéssel, amelyet az online sportfogadás kedvelői lehet, hogy inkább elkerülnek. A Lecce – Genoa nem tartozik a hétvége nagyobb érdeklődést kiváltó mérkőzései közé, hiszen két kiscsapatról van szó. A hazaiak tavaly majdnem kiestek, a vendégek meg most kerültek vissza a Serie A-ba.

A Lecce remek kezdés után még mindig negyedik, persze ne legyenek kétségeink, ez nem fog így maradni.

A Genoa legutóbb közel járt a meglepetéshez, de végül nem jött össze, elégedetlenek azonban még így sem lehetnek.

Az Unibetnél 2.23 a hazai győzelem, 3.25 a döntetlen, 3.45 a vendégsiker.

Lecce

Tavaly a Lecce csapatáé volt a legrosszabb bennmaradó hely, a 16. Nekik nem kellett így osztályozót vívni, míg a mögöttük végző Speziának és Veronának igen. Megúszták, és talán pont ezért húztak bele az új szezonra.

Nem történt semmi különleges velük a nyáron, bár érkezett néhány minőségi erősítés, ez tény. Ilyen mondjuk Nikola Krstovic vagy Wladimiro Falcone.

Az együttes még veretlen, öt tétmeccs során egyet sem buktak el. Ez pedig nagyban az új edző, Roberto D’Aversa érdeme.

A kupában hozták a kötelezőt, a bajnokságban pedig kétszer nyertek és kétszer ikszeltek. A legutóbb a Monza otthonából hoztak el egy pontot, aminek még ők örülhetnek. Hiába szereztek ugyanis vezetést hamar Krstovic góljával, a Monza hamar egyenlített, és a második félidőben Federico Baschirottot kiállították. Innentől csak a hazaiaknak voltak helyzetei, még egy lesgólt is szereztek, kapufát lőttek, Dany Mota pedig többször is nagy helyzetbe került. Az eredmény mégis 1-1 lett.

A csapat hazai pályán eddig két meccsen két győzelmet szerzett, csak egy gólt kaptak, biztató ez a Genoa elleni meccs előtt.

Sérült Kastriot Dermaku, illetve Baschirottot is pótolni kell majd.

A várható kezdőcsapat:

Falcone – Gendrey, Pongracic, Venuti, Gallo – Kaba, Ramadani, Rafia – Almqvist, Krstovic, Banda

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2020.07.19.
genoa
2:1
lecce
2019.12.08.
lecce
2:2
genoa
2018.08.11.
genoa
4:0
lecce
2016.08.12.
genoa
3:2
lecce
2012.03.04.
lecce
2:2
genoa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Genoa

Nem szerepel olyan jól a Genoa, mint a Lecce, de azért ők sem lehetnek teljesen elégedetlenek. Az újonc ugyanis nehéz sorsolás után is négy szerzett ponttal áll a tabella 13. helyén. Kikaptak kezdésnek a Fiorentinától, aztán viszont megverték a Laziot. Az Atalanta elleni találkozó ismét nem jött össze, de a Napoli elleni már igen.

A csapat Mattia Bani és Mateo Retegui góljaival már 2-0-ra is vezetett, végül meg kellett elégedniük egy ponttal. Ami a címvédő ellen nem rossz. Kicsit bosszankodhatnak meg nem is…

Még csak két meccset játszottak idegenben, így nem tudunk egy sémát mutatni nektek. Szóval csak elmondjuk a tényeket. Az újonc legyőzte 1-0-ra a Laziot, és a Torino ellen is majdnem pontot szereztek, tőlük 1-0-ra kaptak ki.

Egyetlen sérült van a keretben, Alessandro Vogliacco.

A várható kezdőcsapat:

Martínez – De Winter, Bani, Dragusin, Martin – Sabelli, Badelj, Strootman, Frendrup – Gudmundsson, Retegui

Tippelde

A Lecce láthatóan nagy lendülettel és nagy magabiztossággal játszik, ám Baschirotto kiesése lelassíthatja őket. Ő a védelem lelke, és nélküle nagyobb esély van arra, hogy Retegui vagy Gudmunddson, esetleg akárki más gólt rúgjon Falconénak.

Tippjeink a következők:

1.: Lecce győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Az unalmas döntetlenekkel is lehet nyerni! A Rabona oldalán, amennyiben egy meccs 0:0 lesz, és a fogadásod veszít, visszakapod a téted!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső