Coventry – Rotherham: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.03.05.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 04.
Coventry
Teljesítmény:
V N V N D
  • Coventry Building Society Arena
  • Március 05. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Rotherham
Teljesítmény:
V V V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem kell mindig a rangadókat hajszolni, néha jó megállni, és keresni egy olyan meccset, amin nem kell olyan sokat gondolkozni. Néha még ezek is ki tudnak szúrni velünk, de talán a Coventry – Rotherham nem fog.

A hazaiak a középmezőnyben, még feljutási reményekkel, a Rotherham viszont szinte biztosan búcsúzik az idény végén a másodosztálytól. Sosem voltak meghatározó szereplői a Championshipnek, de ennyire gyenge és kilátástalan helyzetben még nem voltak. Vagy ha voltak, én nem emlékszem rá.

A hazai együttes számára kötelező a győzelem, nem is vitás, hogy nyerniük kell a sereghajtó ellen.

Coventry

Ahogy az várható volt, a Coventry nem tudott rangadót nyerni idegenben a West Brom ellen, noha próbálkoztak, és végül is, nem jártak messze a pontszerzéstől. Az első félidei gyenge játékon úszott el a dolog, kicsivel több, mint fél óra alatt kétszer vették be a hálójukat. A folytatásban ugyan sikerült szépíteni Haji Wright tizenegyesből szerzett góljával, a pontszerzés viszont nem jött össze.

És az ilyen fontos meccseken való eredménytelenség fogja a vesztüket okozni, a Coventry megint távolodott a rájátszástól. A csapat most a 9. helyen áll, és a 6. pozícióban található Hull City már öt pontra tőlük.

Nincs veszve még semmi, de például holnap este muszáj nyerniük. Mint mondtam, a Championship leggyengébb együttese érkezik hozzájuk, és otthon a Coventry rossznak nem mondható. Már hét győzelemnél jártak, és igaz, sok a döntetlen, nyolc alkalommal ikszeltek, vereségük csak kettő van.

Ezúttal az iksz csalódást keltő lenne, csak a győzelem elfogadható.

Állítólag Mark Robins visszatér a 4-2-3-1-hez, és a múltkori gólszerző a kezdőben kaphat lehetőséget.

Sérültek: Jamie Allen, Ben Sheaf, Sakamoto Tatsuhiro.

A várható kezdőcsapat:

Wilson – van Ewijk, Thomas, Binks, Dasilva – Torp, Eccles – Palmer, O’Hare, Wright – Simms

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.25.Championship
rotherham
2:0
coventry
Championship
2023.02.18.Championship
rotherham
0:2
coventry
Championship
2022.10.25.Championship
coventry
2:2
rotherham
Championship
2021.04.15.Championship
rotherham
0:1
coventry
Championship
2020.12.05.Championship
coventry
3:1
rotherham
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Rotherham

Nem tudom, mit lehet mondani egy olyan csapatról, amely összesen 19 pontot szerzett 35 mérkőzésen. A legdurvább Rotherham-drukker is van annyira kritikus, hogy belássa, ez a csapat ki fog esni. Nemsokára már a matek sem tudja őket megmenteni. Gondoljatok bele. A Rotherham 19 ponttal az utolsó. Az előttük álló Sheffieldnek 35 egysége van, a legrosszabb bennmaradó pedig most a Huddersfield 38 ponttal. van még hátra 11 meccs. Nemsokára eldől, hogy Johanssonék kiesnek.

Egymás után jönnek a vereségek, a csapat az utolsó tíz meccséből kilencet bukott el. A hétvégén kiesési rangadón a Sheffield Wednesday 1-0-ra győzte le őket, teljesen megérdemelten.

Ülhet itt bárki a kispadon, itt már egy Nagelsmann, egy Ancelotti vagy egy Guardiola sem tudna segíteni. Egyébként most Leam Richardson van ott, aki decemberben vette át az irányítást, és ő a szezon harmadik menedzsere Matt Taylor és Wayne Carlisle után.

Az egyedüli együttes a Rotherham, amely idegenben még nem nyert, négy döntetlen mellett tizenhárom vereségük van.

Sérültek: Andre Green, Tyler Blackett, Grant Hall, Cohen Bramall, Daniel Ayala, Oliver Rathbone, Sean Morrison.

A várható kezdőcsapat:

Johansson – Humphreys, Odoffin, Peltier – Kioso, Rinomhota, Tiehi, Cafu, Ferguson – Eaves, Wyke

Tippelde

Egyértelmű, a hazaiaknak meg kell nyerni ezt a meccset. Mást nem is mondok.

Fő tippek:

1.: Coventry győzelem (0-1-es hendikep)

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Egyéb tippek:

1.: Több sárga lap: Rotherham

2.: Szögletek száma: Over 9,5

Az aktív 20BET felhasználók 35.000 Ft-os újratöltési bónuszt tehetnek zsebre az iroda promóciójának köszönhetően.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső