Bolton – Barnsley: Fogadási Tippek és League One Előzetes – 2024.05.07.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 06.
Bolton
Teljesítmény:
N D N D D
  • University of Bolton Stadium
  • Május 07. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Barnsley
Teljesítmény:
V D V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Különleges meccs következik, az angol bajnokság egyik csúcsmeccsét választottuk. Nem a Premier League-ből, nem is a Championshipből hoztunk egy találkozót, hanem a harmadosztályból. A rájátszáshoz érkezett a League One, az egyik elődöntőben Bolton – Barnsley mérkőzést rendeznek, a másikon Peterborough – Oxford Utd.-ot.

Mindkét csapat nagy múlttal rendelkezik, megjártak a Premier League-et is, magyar játékosaik is voltak, szóval nekünk egyikük sem lesz ismeretlen. Bevallom, az odavágóról lemaradtunk, pedig az eredmény sokatmondó, úgyhogy azt a találkozót részletesen el fogjuk mesélni.

Ne is fecséreljük feleslegesen a szót, jöjjön az elődöntő visszavágója!

Bolton

Simán lehet, hogy az első meccsen itt már el is dőlt minden, de azért a League One is az a liga, ahol szép számmal akadnak meglepetések. A Bolton az alapszakaszt a harmadik helyen zárta, mindössze öt ponttal maradt le a Derby Countytól. Jó látni egyébként, hogy a kosok újra ott lesznek a Championshipben, ahogy azt is, hog a Portsmouth visszajutott.

Magyar szempontból is ismerős csapat lehet a Bolton, hiszen Bogdán Ádám anno védett itt, nem mellesleg megfordultak a Premier League-ben is korábban. Ahhoz képest elég mélyre vezetett ez a lejtő. De most itt vannak, hogy újra a másodosztály tagjai legyenek. Mint kábé anno a Sunderland. Aztán ők is szépen megvetették a lábukat a Championshipben…

Ahogy mondtam, akár már az első meccsen eldőlhetett a továbbjutás sorsa, a Bolton ugyanis idegenben győzött 3-1-re. A hős Dion Charles volt, aki megadta az alaphangot, két gólt szerzett. Mellette Randell Williams talált még be.

A visszavágó a két csapat formája, valamint az előző meccset látva formalitás, ráadásul a Bolton volt a Legaue One legerősebb csapata a szezonban: 15 győzelmet arattak, 5-ször ikszeltek, 3-szor kaptak ki.

Elvileg csak egy sérült a csapatban: George Johnston sérülése még nem jött helyre.

A várható kezdőcsapat:

Baxter – Jones, Santos, Toal – Sheehan – Dacres-Cogley, Maghoma, Thomason, Williams – Charles, Adeboyejo

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.05.03.League One
barnsley
1:3
bolton wanderers
League One
2024.03.05.League One
barnsley
2:2
bolton wanderers
League One
2024.02.03.League One
bolton wanderers
1:1
barnsley
League One
2023.05.19.League One
barnsley
1:0
bolton wanderers
League One
2023.05.13.League One
bolton wanderers
1:1
barnsley
League One
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Barnsley

Épp csak sikerült kiharcolni a rájátszást a Barnsley-nak, az utolsó fordulóban simán el is bukhatták volna, de a mögöttük levő Lincoln – Blackpool kettős egyaránt vereséget szenvedett. Nem mintha ez most sokat számítana, Callum Styles csapata – a Sunderlandnél csak kölcsönben van a magyar középpályás – nem fog feljutni a másodosztályba.

Ezt az elmúlt hetekben mutatott formájukra alapozom, valamint arra, hogy az első mérkőzésen 3-1-re kikaptak saját pályájukon a Bolton elleni elődöntőben. Egyetlen góljukat Sam Cosgrove szerezte.

Formájuk kétségbeejtően gyenge, az utolsó tíz meccsükből egyet nyertek meg, háromszor ikszeltek és hatszor kikaptak. Későn jött az edzőváltás, április közepén rúgták ki Neill Collins mestert, azóta pedig megbízott menedzserként Martin Devaney ül a kispadon. Azonban ő sem tudott változást eszközölni, a Barnsley vele a padon még nyeretlen.

Idegenben az utolsó négy meccsüket egyaránt elveszítették, úgy gondoljuk, itt az sem segít most sokat, hogy Devaney teljes kerettel készülhet a Bolton elleni találkozóra.

A várható kezdőcsapat:

Roberts – Williams, Durand de Devigney, Earl – Connell – O’Keeffe, Phillips, Grant, Cadden – Cosgrove, Cole

Tippelde

Nem érzem a Barnsley-ban az erőt a fordításra. Látható, hogy a szezon végére egy kissé szétestek, elfáradtak, már maga az meglepetés, hogy végül az első hatban végeztek.

Fő tippek:

1.: Bolton győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső