Union Berlin – Eintracht Frankfurt: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2023.11.04.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 02.
Union Berlin
Teljesítmény:
V V V V V
  • An der Alten Försterei
  • November 04. 15:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
N D N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai nap második meccse rangadó is lehetne a két név alapján. Ám az Union Berlin nagyon régóta nem látott mélységekben jár, Schäfer András együttese majdhogynem kiesőhelyen, miközben a Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelnek. A héten a Német Kupától is búcsúztak, és Urs Fischer valahogy még mindig húzza. Mondjuk ez a helyes hozzáállás a vezetőségtől, a svájci tudja, mi a helyzet az együttessel, hagynak időt neki, hogy megpróbáljon változtatni. Annyi sikert értek el közösen, hogy ez a minimum. De azt Fischer is sejti, hogy ez a türelem nem fog végtelen ideig tartani…

Ellenfelük az Eintracht Frankfurt, amely a kupakihívást sikeresen lehozta, és a bajnokságban sem állnak rosszul. Mondhatni, kötelező a győzelem egy olyan csapat ellen, amely a legutóbbi tizenegy mérkőzését elveszítette…

Az online sportfogadás szakértői szerint a hazaiak megtörik a nyeretlenségüket, az Unibetnél 2.60 az Union sikere, 2.90 a Frankfurté, 3.20 a döntetlen.

Következzen az Union Berlin – Eintracht Frankfurt mérkőzés!

Union Berlin

Nagyon szomorúak lehetnek mostanában az Union Berlin játékosai, vezetői és szurkolói egyaránt, csapatuk ugyanis képtelen nyerni, egyszerűen elfelejtették, milyen is az, amikor győztesen hagyják el a stadiont.

Az európai topligák legrosszabb formában levő együttese lett a tavalyi meglepetéscsapatból, ami azért is furcsa, mert jócskán erősödtek a tavalyi évhez képest. Olyan játékosok érkeztek, mint Leonardo Bonucci vagy Robin Gosens, az eredmények mégsem jönnek. Lehet, hogy a BL-lel együtt ez már túl sok Urs Fischeréknek. Aki mellett még mindig kitart a vezetőség, de 11 vereség után nagyon égető kérdés, hogy meddig.

A berliniek legutóbb a Werder Brementől kaptak ki a bajnokságban 2-0-ra, utána pedig a kupából is kiestek a VfB Stuttgarttal szemben. Utolsó győzelmüket augusztusban aratták, ergo eltelt úgy a szeptember meg az október, hogy nem győztek vagy nem ikszeltek legalább…

A gyenge forma láthatóan frusztrációt okoz az öltözőn belül is. A Napoli elleni mérkőzésen David Datro Fofanát lecserélték, a támadó ezt amatőr módon kezelte, nem pacsizott le edzőjével, ami felháborodást váltott ki a klubon belül. A Chelsea kölcsöncsatárát egy hétre felfüggesztették, bíznak abban, hogy tanulni fog az esetből. Fofana nem is volt ott a Bréma ellen, a Stuttgart ellen szintén nem volt a keret tagja.

Rani Khedira piros lap miatt marad távol, az alábbi játékosok pedig sérültek: Josip Juranovic, Danilho Doekhi, Janik Haberer, Schäfer András, Alexander Schwolow.

A várható kezdőcsapat:

Rönnow – Knoche, Bonucci, Leite – Gosens, Kral, Laidouni, Tousart, Rousillon – Becker, Behrens

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.04.Német Kupa
eintracht frankfurt
2:0
union berlin
Német Kupa
2023.03.19.Bundesliga
union berlin
2:0
eintracht frankfurt
Bundesliga
2022.10.01.Bundesliga
eintracht frankfurt
2:0
union berlin
Bundesliga
2022.04.17.Bundesliga
union berlin
2:0
eintracht frankfurt
Bundesliga
2021.11.28.Bundesliga
eintracht frankfurt
2:1
union berlin
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Eintracht Frankfurt

Felettébb jó, izgalmas és nem utolsó sorban gólgazdag mérkőzést játszott az Eintracht Frankfurt a hétvégén. Az ellenfél a bajnoki címet akaró Borussia Dortmund volt, és nem hittük volna, hogy ez a mostani – szerintünk eléggé meggyengült – Frankfurt képes lesz pontot szerezni a Ruhr-vidékiek ellen.

A találkozó maga fordulatokkal tele volt, Omar Marmoush két góljára két góllal felelt a Dortmund, majd Fares Chaibi harmadik találatára is volt válaszuk.

A Frankfurt most a hetedik, a győzelmeket és a vereségeket nem igazán gyűjtik, annál több a döntetlen, ez már az ötödik iksz ebben a kiírásban. Mérlegük 3-5-1.

A kupában könnyebb ellenfél várt rájuk, a Viktoria Kölnt 2-0-ra verték, ezúttal Ellyes Skhiri és Ansgar Knauff találtak be.

Idegenben 1-2-1-gyel állnak, a Hoffenheimet tudták legyőzni, mást nem.

Sérültek: Willian Pacho, Sebastian Rode, Kevin Trapp, Simon Simoni, Mehdi Loune, Mario Götze.

A várható kezdőcsapat:

Grahl – Tuta, Koch, Hasebe – Buta, Skhiri, Larsson, Max – Chaibi, Knauff – Marmoush

Tippelde

Itt az idő, hogy végre az Union Berlin összeszedje magát. Hazai pályán játszanak egy olyan Frankfurt ellen, amely egyébként is gyengébb, mint mondjuk az előző idényben, plusz hiányozni fognak fontos játékosok. De láthatóan ez kevésbé számított az elmúlt meccseken, a Berlin pedig borzalmas formában…

Tippjeink a következők:

1.: Eintracht Frankfurt győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Szerezz ingyenes fogadást az OlympusBet oldalán! A sikertelen tipped után 10.000 Ft-ot is visszakaphatsz a bukmékertől.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső