Borussia Dortmund – Mainz: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2023.12.19.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 18.
Borussia Dortmund
Teljesítmény:
D D V V D
  • Signal Iduna Park
  • December 19. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Mainz
Teljesítmény:
V D V D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Hétközi fordulóval kényeztetnek minket a spanyolok, a németek és a franciák. Utóbbit most inkább hanyagoljuk, előbbi kettővel fogunk foglalkozni. Ma egy német és két spanyol mérkőzés következik, elsőként a hétvégén botló Borussia Dortmund és a még mindig kiesőhelyen levő Mainz csatája következik. Érdekes kis párosítás ez, méghozzá azért, mert a tavalyi bajnokság utolsó fordulójában a Dortmund épp az akkor még Bo Svensson által irányított mainziak ellen bukta el a bajnokságot Észak-Rajna—Vesztfáliában.

A vendégeknek nem volt szüksége pontra, pontokra, szimplán a fair-play szelleme alapján beleadtak mindent. Ez lett Terzicék veszte…

Ennek a találkozónak most nincs akkora tétje, de azért fontos mind a hazaiaknak, mind a vendégeknek. Hiszen a Dortmund egy újabb pontvesztéssel végérvényesen lemaradhat a dobogósoktól, míg a Mainz válsága tovább mélyülhet.

Az online sportfogadás szakértői szerint a Dortmund nem fogja a véletlenre bízni, az Unibetnél 1.48 az ő győzelmük, 5.80 a Mainzé, 5.10 az iksz.

Következzen a Borussia Dortmund – Mainz találkozó!

Borussia Dortmund

A Borussia Dortmund a héten megnyerte a csoportját a Bajnokok Ligájában, ami önmagában lehet, nem lenne akkora szó, de Edin Terzicék a legdurvább csoportot nyerték meg, azt, ahol rajtuk kívül még a PSG, a Newcastle United és az AC Milan szerepelt. Így már nagy szó.

Ám a Dortmund számára az utóbbi időszak nem tartogatott nagy sikereket, a legutóbbi öt meccsükön nem tudtak nyerni, kétszer kikaptak, háromszor ikszeltek. Szombaton a legutóbb, amire azért nem sokan számítottak, az Augsburg ellen játszott 1-1-et a csapat.

A hazaiak Ermedin Demirovic góljával szereztek vezetést, ezt egyenlítette Donyell Malen. A statisztika alapján fura, hogy nem esett több gól, a hazaiak xG-je 2.42 volt, a vendégeké 3.11.

A botlás következtében a Dortmund az ötödik helyen, előttük a StuttgartLipcseBayern MünchenBayer Leverkusen négyes. Az élen álló Alonso-csapat előnye már kereken tíz pont. Míg tavaly a bajnoki címért küzdöttek Canék, most az első négy is problémás lehet. Vagyis nem biztos a BL-indulásuk sem…

Otthon játszanak ezúttal, ahol eddig öt meccset nyertek, egyszer ikszeltek, kétszer kikaptak.

Az alábbi öt játékos sérülés miatt a szünet előtt már nem játszik, kimarad Julien Duranville, Felix Nmecha, Youssoufa Moukoko, Julian Ryerson és Karim Adeyemi.

A várható kezdőcsapat:

Kobel – Wolf, Süle, Schlotterbeck, Bensebaini – Can, Sabitzer – Brandt, Reus, Malen – Füllkrug

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.27.Bundesliga
dortmund
2:2
mainz
Bundesliga
2023.01.25.Bundesliga
mainz
1:2
dortmund
Bundesliga
2022.03.16.Bundesliga
mainz
0:1
dortmund
Bundesliga
2021.10.16.Bundesliga
dortmund
3:1
mainz
Bundesliga
2021.05.16.Bundesliga
mainz
1:3
dortmund
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Mainz

Érdekes csapat a Mainz, az elmúlt időszakban jártak ők fent és lent is. Most megint lent vannak. Eleinte azt gyanították, itt egy edzőváltás segíthet, de Bo Svensson menesztése után sem javult a helyzet. Most a kispadon Jan Siewert ül ideiglenesen, a végső jelöltet még nem találták meg a vezetőségben.

Ám az ő teljesítménye sem kielégítő, semmivel sem jobb, mint anno Svenssoné volt. A legutóbbi tíz meccsből egyet nyert meg a Mainz, a Lipcse ellenit, ami egyébként az egyetlen bajnoki sikerük idén. Viszont azóta ikszek és vereségek tömkelege, legutóbb az újonc Heidenheimtől kaptak ki az Opel Arénában.

Az utolsó előtti helyen állnak most, mérlegük 1-6-8. Idegenben három vereséggel kezdtek, öt döntetlennel folytatták.

A sérültek listája baromi hosszú, egy fél csapatra való. Nem játszhat Andreas Hanche-Olsen, Nelson Weiper, Maxim Leitsch, Robin Zentner, Edimilson Fernandes, Silvan Widmer, Leandro Barreiro, Anthony Caci és Josuha Guilavogui.

A várható kezdőcsapat:

Batz – da Costa, van den Berg, Kohr, Mwene – Gruda, Papela, Krauss, Richter – Ajorque, Burkardt

Tippelde

Értem én, hogy nem annyira megy a hazaiaknak, de a Mainznak még annyira sem. A csapat egyre jobban lemarad az élen állóktól, szerintem innentől már a BL-indulást jelentő negyedik hely lehet a céljuk, kissé vadabb tervük pedig a dobogó elérése.

Tippjeink a következők:

1.: Borussia Dortmund győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Szerezz ingyenes fogadást az OlympusBet oldalán! A sikertelen tipped után 10.000 Ft-ot is visszakaphatsz a bukmékertől.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső