Borussia Mönchengladbach – Werder Bremen: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2023.12.15.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 14.
Gladbach
Teljesítmény:
V N N V N
  • BORUSSIA-PARK
  • December 15. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Werder Bremen
Teljesítmény:
N V V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Izgi volt a hétközi meccsözön, de most már váltani kell, pénteken is lesznek jó találkozók, amiket majd nem éri meg kihagyni. Nem csak péntekről, de szombatról is hozunk két találkozót, no meg majd holnap is, ott lesznek az igazi nagy rangadók…

Én azért nem hagynám ki a Borussia Mönchengladbach – Werder Bremen mérkőzést sem, sportfogadás tekintetében lehetnek itt kellemes meglepetések.

A hazai csapat sérülésektől tizedelve igyekszik legalább megtartani mostani pozícióját, míg a Werder Bremen azon dolgozik, hogy már ebben a körben megelőzzék mostani ellenfelüket. Erre meg is van az esélyük, csak nyerniük kell.

Az Unibetnél erre sokat azért nem adnának, mármint esélyt, de pénzt igen. Mivel a hazaiak a favoritok, az ő szorzójuk 1.89, a döntetlen 4.20, a vendégsiker 3.70.

Borussia Mönchengladbach

Egy nagy rekord megtörésében segédkezett a Borussia Mönchengladbach együttese, ám ennek Gerardo Seoane mester biztosan nem örült, ahogy a drukkereik sem. Az Union Berlin augusztusban érte el utolsó győzelmét minden fronton, de a Gladbach elleni múltheti meccset meg tudták nyerni.

Várható volt, hogy előbb vagy utóbb – az edzőváltás után – megszakad Schäferék rossz sorozata, és mi is arra gondoltunk, hogy ez most meg fog történni. A Gladbach egy gólt szerzett, már 3-0-nál Alassane Plea talált be.

A csapat ezzel maradt a 10. helyen, hiszen az utána következő potenciális rivális is kikapott. Ez volt amúgy a Wolfsburg.

Összesen négy bajnokijukat nyerték meg, négyszer ikszeltek és hatszor kaptak ki, a vereségeik pont fele történt otthon, a másik fele – ki hitte volna – idegenben.

Egyébként otthon még így is jobban megy, a három vereség mellett három győzelem és egy döntetlen van még.

Jó hír, hogy komoly betegsége után edzésbe állt Stefan Lainer, ez a legjobb hír, amit most egy Gladbach-drukker kaphatott.

Ám a játékára még nem számíthat a svájci, ahogy nem biztos, hogy ott lehet Tomas Cvancara és Jordan Siebatcheu (előbbi talán kezdő lehet, talán csak kispados), sérült Itakura Ko, Jonas Omlin, Hannes Wolf, Tony Jantschke és Yvandro Borges Sanches.

A várható kezdőcsapat:

Nicolas – Scally, Elvedi, Wöber, Netz – Reitz, Weigl, Koné – Plea, Honorat – Cvancara

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.07.Barátságos Mérkőzés
gladbach
0:1
bremen
Barátságos Mérkőzés
2023.03.17.Bundesliga
gladbach
2:2
bremen
Bundesliga
2022.10.01.Bundesliga
bremen
5:1
gladbach
Bundesliga
2021.05.22.Bundesliga
bremen
2:4
gladbach
Bundesliga
2021.01.19.Bundesliga
gladbach
1:0
bremen
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Werder Bremen

A Werder Bremen két ponttal van lemaradva a Borussia Mönchengladbach mögött, de Ole Werner csapata felívelő pályán van. Már, ha egy négymeccses nyeretlenség megtörését annak lehet nevezni. De végül is, miért ne?

A Bréma a hétvégén – mint mondtam – egy négymeccses sorozatot zárt le azzal, hogy megverte az Augsburgot 2-0-ra. A meccs legjobbja az a Marvin Ducksch lett, aki Niclas Füllkrug távozása után az első számú csatárává vált a csapatnak. Mellette még a belső védő, Niklas Stark talált be.

A gárda mérlege négy győzelemből, két döntetlenből és nyolc vereségből áll, ennél több veresége csak az Union Berlinnek és az utolsó helyen álló Darmstadtnak van. Gólt is elég sokat kapnak, de nem többet, mint mostani ellenfelük.

Idegenben három nyeretlen van a teljes Bundesliga-mezőnyben, a Bréma az egyik, akik egyszer ikszeltek és ötször kikaptak.

A legutóbb Naby Keita már ott volt a kispadon, de még mindig nem teljesen épült fel a Liverpooltól érkező középpályás. Szintén közel a visszatérés Nicolai Rappnak, azonban Amos Pieper bokáját műteni kellett, Marco Friedl és Leon Opitz szintén kimaradnak.

A várható kezdőcsapat:

Zetterer – Stark, Veljkovic, Jung – Weiser, Schmid, Stage, Lynen, Deman – Ducksch, Borre

Tippelde

Ha a szereposztás fordított lenne, a Werder Bremen győzelmére nagyobb esélyt látnék, így azonban azt mondom, Seoane-éknak muszáj nyerniük.

Tippjeink a következők:

1.: Borussia Mönchengladbach győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső