Ferencváros – Fiorentina: Fogadási Tippek és EKL Előzetes – 2023.12.14.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 13.
Ferencváros
Teljesítmény:
V N D N D
  • Groupama Arena
  • December 14. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Fiorentina
Teljesítmény:
D N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Most következő mérkőzésünkkel az egész mai napot lezárjuk, mi mást is hagyhattam volna a végére, mint azt a találkozót, amit a leginkább várnak az online sportfogadás Magyarországon levő játékosai.

Ez a találkozó nem más, mint a Ferencváros – Fiorentina, az egyetlen találkozó, amit ma az Európa-konferencialigából hoztunk.

Egy nagyon kemény, nagyon kiegyensúlyozott csoport végéhez értünk, a Fradi pedig állta a sarat, holott olyan csapatokkal került szembe, amelyek – a Cukaricki kivételével – több pénzzel, erősebb játékoskerettel rendelkeznek. És mégis, a Fradi ott lehet az EKL tavaszi szezonjában. Jó hír számukra, hogy ellenfelük már biztosan továbbjutó, egy döntetlen elég a csoportelsőséghez, így nem fogja szétszabni az istrángot, az egyszer biztos.

Számítani lehet rá, hogy elképesztő hangulat lesz majd a Groupamában, könnyen lehet, hogy egy feszült találkozót láthatunk majd, de az is lehet, hogy a két együttes kéz a kézben szépen besétál a továbbjutás kapuján.

Az odavágó után egy picit komolyabban veszik a Fradit, de még így is a violák a favoritok. A VulkanBetnél 2.30 a vendégsiker, 3.50 a hazai, 3.00 az iksz.

Ferencváros

Egy igencsak fura szituáció állt elő az OTP Bank Ligában, olyan szituáció, amire hét éve nem volt példa. A Fradi biztos, hogy a telet nem fogja az élen tölteni, ez a hétvégén dőlt el, amikor a második helyen álló zöld-fehérek egy másik zöld-fehér csapattal, a Pakssal találkoztak. Akik történetesen vezetik a bajnokságot. És mivel hazai környezetben 3-2-re meg is verték a Fradit, maradnak is ott. Az előnyük most négy pont, és Dejan Stankovicéknak már nincs elmaradt meccsük…

El kell felejteni Varga Barnabáséknak azt, hogy az itthoni pontvadászatban mi a helyzet, és fókuszálni arra, ami az EKL-ben vár rájuk. A továbbjutás küszöbén állnak, ehhez annyira van szükség, hogy ne kapjanak ki. Igazából még ki is kaphatnak, csak akkor kéne egy kis segítség a Cukarickitől, nekik meg kéne fogni a Genket. Akik egyébként marha gyenge formában vannak, az edző fejét követelik már a szurkolók emiatt.

Jó hír, hogy Varga Barnabás nem csak edz, de már pályára is lépett. Bár Aleksandar Pesic nem pótolta rosszul, fontos győztes gólt lőtt a Cukarickinek két hete, egy gólerős Vargára nagy szükség lenne elöl.

Legjobb tudomásom szerint Sammy Mmaee-ra nem számíthat Stankovic.

A várható kezdőcsapat:

Dibusz – Makreckis, Aaneba, Cissé, Ramírez – Abu Fani, Sigér – Marquinhos, Lisztes, Zachariassen – Varga B.

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.10.05.Európa-konferencialiga
fiorentina
2:2
ferencváros
Európa-konferencialiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Fiorentina

Húzós meccsei voltak mostanában a Fiorentinának. Vincenzo Italiano együttese nehezen jutott csak tovább a kupában (a másodosztályú Parma ellen 2-2-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel jutottak tovább), majd következett az AS Roma elleni találkozó, amit a violák úgy nem nyertek meg, hogy José Mourinho együttese kettős emberhátrányban is volt a mérkőzés folyamán. A csapat gólját – merthogy a meccs 1-1 lett – Lucas Martínez Quarta szerezte, Milenkovicot pedig a 97. percben piros lappal sújtották, a védő viszont nem volt pályán.

Bár sokan azt mondják, egy döntetlennel mindkét csapat bent lesz az EKL következő szakaszában, az edzők – Italiano és Stankovic – egyaránt elutasítják ezt a feltételezést. Naná, hiszen mindketten az első helyet akarják maguknak.

A Fiorentina veretlen, három győzelmük van, legutóbb otthon verték a Genket 2-1-re, így állnak az élen 11 ponttal.

Idegenben két meccsen négy pontot szereztek, ikszeltek a Genkkel és verték a Cukarickit.

A hétvégén nem játszhatott a Roma ellen Dodo és Gaetano Castrovilli, nem is tudok róla, hogy újabb sérült csatlakozott volna hozzájuk. Ők csütörtökön sem lesznek bevethetők.

A várható kezdőcsapat:

Terracciano – Kayode, Milenkovic, Ranieri, Biraghi – Arthur, Duncan – Ikoné, Bonaventura, González – Beltrán

Tippelde

Nem annyira szeretek magyar csapatok kupameccseire tippelni. De talán ezt már mondtam. Ha szerinted ők nyernek, akkor elfogult vagy, ha ellenük, akkor meg egyenesen te vagy a legnagyobb szemét a világon.

Szóval ezt a tippet ezúttal is kihagyom.

Tippjeink a következők:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Gól az első félidőben

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső