Nottingham Forest – Tottenham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.12.15.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 14.
Nottingham Forest
Teljesítmény:
D V V V V
  • The Nottingham Forest Stadium
  • December 15. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Tottenham
Teljesítmény:
N V D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az angol élvonalbeli bajnokság egyetlen pénteki mérkőzésével folytatjuk. Két gyenge formában levő együttes mérkőzik meg, a Nottingham Forest fogadja hazai pályán a Tottenhamet. A Nottingham egy valag pénz elköltése után sem igazán tudja stabilizálni magát a Premier League-ben, a másik oldalon pedig a rengeteg sérülés okoz problémát Ange Postecoglounak. A fővárosiak nemrég még az első helyről, veretlenül várták a folytatást, azóta viszont nagyon sok víz folyt le a Temzén, és a Spurs visszaesett az ötödik pozícióba.

Kellett egy önbizalomnövelő siker, most talán végre visszatérhetnek a rendes kerékvágásba.

A bukik szerint ez össze is fog jönni, legalábbis a Nottingham ellen, mert az online sportfogadás egyik régi szakértője, a Campobet, 1.68-at ad a vendégekre, 5.00-t a hazaiakra, 4.40-et a döntetlenre.

Következzen a Nottingham Forest – Tottenham találkozó!

Nottingham Forest

Nagyon kíváncsi vagyok arra, meddig tart a türelem Steve Cooper felé, a Nottingham menedzserének azért lassan már kilóg a lába a csapat padjáról. Tavaly, amikor nagyon nem ment a játék, mindenki az edző menesztésére gondolt, erre mit tett a vezetőség? Meghosszabbította a szerződését. Ez egy jel, egy gesztus volt felé, hogy bíznak benne, de igazából ilyen komoly elköltött összegek után talán nem a kiesés ellen kéne menekülni.

Tavaly is ez volt a helyzet, és idénre sem lett sokkal jobb a szitu. A Nottingham elköltött idén is 120 millió eurót, ha nem is törnek a Chelsea babérjaira e tekintetben, ebből azért egy komoly kis csapatot lehet összehozni manapság.

Ehhez képest a Nottingham most csak a 16., a kiesőhelyen levő Lutontól öt pont választja el őket. Konkrétan nincs rosszabb formában levő csapat most náluk, az utolsó öt meccsükből négyet buktak el, egyszer ikszeltek, nyeretlenségük egészen az Aston Villa elleni meccsig nyúlik vissza. Ironikus, hogy pont őket tudták megverni, amikor Unai Emeryék egymás után gyűjtik be a nagycsapatok skalpjait…

Utoljára a Wolverhampton vendégeként ikszeltek, Harry Toffolo góljára hamar válaszolt a hazai csapat, több gól nem esett.

Otthon 9 pontot szereztek (2-3-2), idegenben 5-öt (1-2-6).

Most végre nem egy félcsapatnyi hiányzója van a walesinek, de azért az bosszantó, hogy Taiwo Awoniyi többet tölt a felépüléssel, mint amennyit pályán van. Mellette még Serge Aurier marad ki.

A várható kezdőcsapat:

Turner – Boly, Murillo, Niakhaté – Williams, Yates, Mangala, Danilo, Toffolo – Elanga, Gibbs-White

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.03.11.Premier League
tottenham
3:1
nottingham
Premier League
2022.11.09.Angol Ligakupa
nottingham
2:0
tottenham
Angol Ligakupa
2022.08.28.Premier League
nottingham
0:2
tottenham
Premier League
2014.09.24.Angol Ligakupa
tottenham
3:1
nottingham
Angol Ligakupa
2005.03.02.FA Kupa
nottingham
0:3
tottenham
FA Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Tottenham

Úgy kellett a győzelem, mint falunak a villany, ahogy azt felénk szokták volt emlegetni. A Tottenham az élről az ötödik helyre csúszott vissza, a veretlenségük a Chelsea elleni 4-1-es zakó után úszott el, ez pedig annyira megfogta őket, hogy utána kikaptak a Wolverhamptontól, az Aston Villától, a West Hamtől és ikszeltek a Manchester Cityvel.

Újabb rangadó várt rájuk a hétvégén, a Newcastle elleni mérkőzést viszont gond nélkül lehozták. A tartalékos, fáradt, sérülésektől tizedelt vendégekre négyszer számoltak, Son Heung-min két gólpassz mellett (amit Destiny Udogie-nak és Riccharlisonnak osztott ki) maga is betalált, a brazil, Richarlison pedig duplázni tudott.

A győzelem abban segített, hogy kicsit megléptek az üldözőktől, három pont előnyük van a MU-val, négy a Newcastle-lel és a Brightonnal szemben.

Idegenben érdekes módon kevesebb vereségük van, mint otthon, mérlegük 4-3-1.

Az edzőjük most sem számíthat több kulcsemberrel, James Maddison, Micky van de Ven, Rodrigo Bentancur sérültek, ahogy Ivan Perisic, Ryan Sessegnon, Manor Solomon, Eric Dier és Alfie Whiteman is.

A várható kezdőcsapat:

Vicario – Porro, Romero, Davies, Udogie – Sarr, Bissouma – Johnson, Kulusevski, Son – Richarlison

Tippelde

A liga egyik legrosszabbul szereplő csapatát még úgy is kéne verni, hogy az egyik stabil kezdő védő és a PL egyik legjobb irányítója nem játszhat a Tottenhamben. Véleményünk szerint Son vezérletével összejön a győzelem, Steve Cooper pedig aggódhat majd, a vezetőség látja-e még benne a fantáziát…

Tippjeink a következők:

1.: Tottenham győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső