Bournemouth – Luton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.12.16.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 14.
Bournemouth
Teljesítmény:
N N D N N
  • Vitality Stadium
  • December 16. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Luton
Teljesítmény:
V V V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai utolsó meccsünkön visszatérünk az angol ligába, ezen a héten a másodosztály kimarad, de az élvonalból megint a lehető legtöbb mérkőzést hozzuk el nektek. Főszereplőnk Kerkez Milos csapata, a Premier League egyik legjobb formában levő együttese, a Bournemouth, valamint a szezon egyik újonca, a Luton, akik épp ellenkezőleg, az egyik legrosszabb formát tudják felmutatni.

A hazai győzelem a sportfogadás szakértői szerint kőbe van vésve, és persze mi is drukkolunk a cseresznyéseknek, már csak Kerkez miatt is, de ha ennyit el lehet mondani, nekem már Milos érkezése előtt is szimpatikus volt a kiscsapat.

Magukra találtak, ez nem is kérdés, és egyre távolodnak a kiesőzónától, ám biztonságban még mindig nincsenek. Egy Luton elleni győzelem akár a 10. helyig is felrepítheti őket, egy vereséggel várhatóan maradnának a 14. helyen, legfeljebb egy pozíciót csúszhatnak hátra.

A Betinia oldalán 1.50 a hazai győzelem, 4.70 a döntetlen, 7.10 a vendégsiker.

Jöjjön a Bournemouth – Luton találkozó!

Bournemouth

Angliában jelen pillanatban az a Bournemouth a legjobb formában levő együttes, amely nem is olyan régen még kiesőhelyen állt, és amelynek edzőjét épp meneszteni készültek. A baszk Andoni Iraola, aki a nyáron érkezett, az utolsó pillanatokban kapta magát és csapatát össze, melynek eredményeképp az utolsó öt fordulóban veretlenek tudtak maradni. A Manchester City elleni 6-1-es vereséget követően 2-0-ra megverték a Newcastle-t, 3-1-re a Sheffield Unitedot, ikszeltek az Aston Villával, amit még két győzelem, egy Crystal Palace elleni 2-0, valamint egy Manchester United elleni 3-0 követett.

Utóbbi győzelmet az Old Traffordon érték el, Kerkez Milos pedig ezúttal is kezdőként lépett pályára. Gólpassz ezúttal nem fűződik a nevéhez, de abszolút elégedett lehet vele a spanyol, levette a pályáról Antonyt.

A gólfelelős, Dominic Solanke ezúttal is hálóba talált, majd Philip Billing és Marco Senesi is.

A nagy menetelés hatására feljöttek a 14. helyre, ahogy mondtam, innen már csak egy győzelem a tízedik pozíció. És ezzel a kerettel, ebben a formában ez össze is jöhet.

Hazai mérlegük 2 győzelemből, 3 döntetlenből és 3 vereségből áll.

Sérültjeik: Tyler Adams, Alex Scott, Lloyd Kelly, Max Aarons, Hamed Traoré, Ryan Fredericks, Emiliano Marcondes, Darren Randolph.

A várható kezdőcsapat:

Neto – Smith, Zabarnyi, Senesi, Kerkez – Christie, Cook – Kluivert, Billing, Tavernier – Solanke

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.01.15.Championship
luton
3:2
bournemouth
Championship
2021.09.25.Championship
bournemouth
2:1
luton
Championship
2021.01.16.Championship
bournemouth
0:1
luton
Championship
2020.12.19.Championship
luton
0:0
bournemouth
Championship
2020.01.04.FA Kupa
bournemouth
4:0
luton
FA Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Luton

Igazán peches meccsei voltak mostanában a Lutonnak, pontot az elmúlt öt fordulóban csak hármat szereztek, a Crystal Palace-t hazai környezetben verték meg, ám kikaptak a Manchester Unitedtól, a Brentfordtól, az Arsenaltól és a Man Citytől. Nem könnyű sorsolás, de nagy tartás mutatkozik meg Rob Edwards együttesében. A PL legkisebb költségvetésével rendelkező együttes állta a sarat szinte mindenki ellen, a MU csak egy góllal volt jobb, ahogy az Arsenal és a City is. Az ágyúsok ellen közel volt a pontszerzés, melyet a 97. percben buktak el, a City ellen pedig sokáig vezettek is Elijah Adebayo góljával.

A Luton jelenleg kiesőhelyen, érdekesség, hogy a három feljutó szerepel a három kieső pozícióban. Hátrányuk az előttük álló Evertonnal szemben négy pont, nem behozhatatlan.

Idegenben 1-1-6-os mérlegük van, ez pedig azt jelenti, hogy az övék a második leggyengébb idegenbeli mérleg.

Marvelous Nakamba eltiltás miatt, Dan Potts, Cauley Woodrow, Reece Burke és Issa Kaboré sérülés miatt marad ki, Gabriel Osho is kimaradhat egy kisebb rúgás miatt.

A várható kezdőcsapat:

Kaminski – Mengi, Lockyer, Bell – Doughty, Mpanzu, Barkley, Giles – Brown, Townsend – Adebayo

Tippelde

A sikersorozat most az újonc ellen folytatódhat, és látva, milyen elánnal megy előre a Bournemouth, folytatódni is fog.

Tippjeink a következők:

1.: Bournemouth győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Használd a 22bet Bet Boosterét! Köss multifogadásokat, és zsebeld be a megnövelt nyeremény!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső