VfL Bochum – Union Berlin: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2023.12.16.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 14.
VfL Bochum
Teljesítmény:
V N D N D
  • Vonovia Ruhrstadion
  • December 16. 15:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Union Berlin
Teljesítmény:
V N D D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ugyan az európai kupakaland mostani főszereplőnk számára véget ért, de az igazi meccs csak most jön. Fura ezt kimondani, de el kell érni, hogy minél biztonságosabb helyre kerüljön az Union Berlin, és ne essenek ki a szezon végén. Fura, mert tavaly a negyedikek lettek, fura, mert a BL-ben indultak. Fura, mert tele vannak jó játékosokkal és fura, mert most mégis a 15. helyről várják a VfL Bcohum elleni találkozót.

Hívjuk a mostani meccset kiesési rangadónak? Gyakorlatilag nem tévednénk, a VfL Bochum – Union Berlin mérkőzésen a 14. és a 15. csap össze. Mint tudjuk, a 16. osztályozót, a 17-18. pedig kiesést ér…

Ha az Union úgy játszik, mint a múlt héten a Gladbach ellen, ha úgy küzdenek, mint kedden a Real Madrid ellen, akkor nem lesz probléma a Bochum ellen sem.

Bár az online sportfogadás szakemberei eléggé tartanak ettől a mérkőzéstől, a Quickwinnél 2.80 a hazai és 2.60 a vendéggyőzelem, 3.40 a döntetlen.

VfL Bochum

A VfL Bochum együttese számít idén a Bundesliga döntetlenkirályának, már hétszer ikszeltek, vagyis az összes meccsük felén kellett megosztozni a pontokon. A 14. fordulóban viszont nem jött össze a pontszerzés, Szalai Attiláék ellen léptek pályára péntek este, a Hoffenheim pedig 3-1-re nyert. Két bochumi gólszerző is volt, Goncalo Paciencia mellett Erhan Masovic is betalált, csakhogy utóbbi a saját kapujába. Annyit hadd említsek meg a Hoffenheimmel kapcsolatban, hogy Szalai Attila kezdett, végig is játszotta a mérkőzést, és abszolút jól szerepelt, talán most már Matarazzo Pellegrino is meglátja benne a fantáziát.

De vissza a Bochumhoz: Az együttes tehát hét döntetlennel rendelkezik, mellette öt vereségük van, és csak két győzelmük.

Abból egyet szereztek otthon és csak egy vereséget számlálnak az otthonukban.

Meglehetősen sok sérülttel kell számolnia Thomas Letschnek: Kétséges a játéka Jordi Osei-Tutunak és Philipp Forsternek, sérült Lyss Mousset, Ivan Ordets, Michael Esser, Noah Loosli, Mats Pannewig és Mohammed Tolba.

A várható kezdőcsapat:

Riemann – Gamboa, Masovic, Schlotterbeck, Bernardo – Losilla, Osterhage, Stöger – Bero, Paciencia, Asano

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.16.Bundesliga
union berlin
1:1
vfl bochum
Bundesliga
2022.10.23.Bundesliga
vfl bochum
2:1
union berlin
Bundesliga
2022.05.14.Bundesliga
union berlin
3:2
vfl bochum
Bundesliga
2021.12.18.Bundesliga
vfl bochum
0:1
union berlin
Bundesliga
2019.05.19.Bundesliga 2
vfl bochum
2:2
union berlin
Bundesliga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Union Berlin

Igen, a Bajnokok Ligája még túl sok volt az Union Berlinnek, a naggyá válás útján lehet néha pofont pofonra halmozni, ebbe szaladt bele Schäfer András együttese. A csoportot az utolsó helyen zárták, de több olyan meccsük is volt, amire a későbbiekben lehet építeni. És ami segíthet abban, hogy jobbá váljanak. Mondjuk az utolsó, Real Madrid elleni meccset ide lehet sorolni, de a Braga elleni hazai találkozót is.

Most a fókusz már a bajnokságon van, már csak ott áll a Berlin, és ott sem túl fényesen. Augusztus után először sikerült nyerniük, ehhez kellett nagyon sok vereség meg egy edzőváltás, végül aztán Nenad Bjelica segítségével sikerült, a Borussia Mönchengladbach együttesét 3-1-re verték Kevin Volland, Benedict Hollerbach és Mikkel Kaufmann góljaival. Schäfer félórát kapott a mesterétől.

Úgy gondolom, Bjelicának sikerülhet kihozni a maximumot ebből a keretből, az Union sokkal erősebb csapat annál, minthogy a kiesés ellen meneküljenek.

Idegenben 1-0-5-ös mérleggel állnak, ezen azonnal javítani kell. És a közvetlen rivális ehhez alkalmas is lehet.

Sheraldo Becker kedden már pályára lépett, így egyedül Danilho Doekhi marad ki a szombati csapatból.

A várható kezdőcsapat:

Rönnow – Juranovic, Bonucci, Leite, Roussillon – Haberer, Khedira – Hollerbach, Volland, Gosens – Becker

Tippelde

Épp itt az ideje annak, hogy az Union a helyes útra kerüljön. A Bochum otthon sem egy kifejezetten jó csapat, és mivel kettejük között 3 pont a különbség, az Unionnak igyekeznie kell, utolérhetik, sőt meg is előzhetik ellenfelüket. Ha viszont kikapnak vagy ikszelnek, még az utolsó helyre is visszakerülhetnek…

Tippjeink a következők:

1.: Union Berlin győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső