Manchester City – Liverpool: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.11.25.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 23.
Manchester City
Teljesítmény:
D N N N N
  • Etihad Stadium
  • November 25. 13:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Liverpool
Teljesítmény:
N V D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nagyon sok rangadót hoztunk a héten, ez persze nem a mi érdemünk, hanem a sorsolásé, hogy így jött ki a lépés. Ma is jó meccsekkel készültünk, többek között egy Manchester City – Liverpool találkozóval, ami – ahogy fogalmaztam tegnap ezzel kapcsolatban – a sportfogadás szerelmesei által leginkább várt mérkőzés. Szoboszlai Dominik első igazán nagy rangadója, mióta nyáron a vörösökhöz igazolt, és könnyen lehet, hogy a szezon végén e két csapat között dől el a bajnoki cím sorsa. Szóval mindenképp megéri majd megnézni.

Egyelőre a két együttes között nincs sok különbség, mindössze egy pont, de az Arsenal – Nagy Ádám után szabadon – lesőharcsában várja a meccs eredményét, leginkább az ikszet.

Az Unibetnél 1.76 mindössze a hazai győzelem, 4.40 a döntetlen, 4.40 a vendégsiker is, szóval nem igazán számítanak Salahék sikerére a fogadóirodák.

Manchester City

A válogatott meccsek előtt várt még egy nagy feladat a Manchester City csapatára. Az egyre inkább magára találó Chelsea otthonában kellett volna győzniük, ami perceken múlt, de végül nem sikerült. És külön fájó, hogy egy volt manchesteri tört borsot Guardioláék orra alá. Cole Palmer nem tudta magát beverekedni a City kezdőjébe, emiatt váltott, és a fővárosban egyre nagyobb szerepet kap, és meg is érdemli azt. De most nem Palmerről akarok beszélni, maximum a 90. perces góljáról, amivel 4-4 lett a Chelsea – City. A vendégektől Erling Haaland duplázott, Manuel Akanji is betalált, illetve Rodri.

A döntetlen ellenére megtartotta első helyét a City, viszont a nyakukon van immáron a Liverpool és az Arsenal is, mindketten csak egy ponttal vannak lemaradva.

Az Etihadban idén még nem hibázott az együttes, öt bajnokijából ötöt nyert meg, gólt alig kaptak, mindösszesen hármat, de rúgtak tizenhatot.

Míg a múltkor még csak Kevin De Bruyne szerepelt a maródiak listáján, most már többen is, és közülük hárman (John Stones, Mateo Kovacic, Sergio Gomez) biztosan nem tudják vállalni a játékot. Ederson, Nathan Aké és Matheus Nunes kétséges, a brazil kapus szereplésére van a legnagyobb esély.

A várható kezdőcsapat:

Ederson – Walker, Dias, Gvardiol – Foden, Rodri, Akanji, Doku – Álvarez, B. Silva – Haaland

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.01.Premier League
man city
4:1
liverpool
Premier League
2022.12.22.Angol Ligakupa
man city
3:2
liverpool
Angol Ligakupa
2022.10.16.Premier League
liverpool
1:0
man city
Premier League
2022.07.30.Community Shield
liverpool
3:1
man city
Community Shield
2022.04.16.FA Kupa
man city
2:3
liverpool
FA Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Liverpool

A minap olvastam egy pletykát, miszerint Gavi sérülése miatt Thiago Alcantara a télen visszatér a Barcelonához. Nem tudom, ebben mennyi a valóság, az biztos, hogy a spanyol még egy meccset sem játszott idén sérülés miatt. És nem csak ő esett ki, Andy Robertson az októberi válogatott szünetben sérült meg, Stefan Bajcetic a spanyolhoz hasonlóan nem igazán játszott idén. És akkor még ott van Ibrahima Konaté, Joe Gomez, Curtis Jones és Ryan Gravenberch, akik kisebb sérüléssel bajlódnak.

Azért is érdekes ez a pletyka, mert a Liverpool középpályájáról alig maradt hírmondó, és most az egyik utolsó is távozhat. Akkor pedig Kloppnak is igazolnia kell, szűken lesznek.

A megújulás amúgy nem jött rosszul, a Pool újra bajnokesélyes csapat, jót tett a frissítés.

Az együttes a második helyen, ahogy mondtam, egy ponttal a City mögött, utoljára épp ledolgoztak hátrányukból két pontot, mivel megverték a Brentfordot 3-0-ra. Darwin Núnez két lesgólt is szerzett, Mo Salah viszont ténylegesen duplázott, illetve gólt szerzett Diogo Jota.

A gárda idegenben három kör óta nyeretlen, egy vereség és két döntetlen van a nevük mellett, összesítésben pedig 2-3-1-gyel állnak.

A várható kezdőcsapat:

Alisson – Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Tsimikas – Szoboszlai, Gravenberch, Mac Allister – Salah, Núnez, Diaz

Tippelde

Számomra nem annyira evidens a hazai siker, habár utoljára a City kiütötte a Liverpoolt. Ez azonban még semmit nem jelent. Erling Haaland ezeken a nagy meccseken sokszor csak szenved, ha őt megfogják, azzal alaposan meggyengítik a hazaiakat.

Tippjeink a következők:

1.: Három és fél gól feletti eredmény

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső