Brentford – Tottenham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.08.13.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 augusztus 11.
Brentford
Teljesítmény:
D D V V D
  • Brentford Stadium
  • Augusztus 13. 15:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Tottenham
Teljesítmény:
V N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Két mérkőzésünk maradt az angol első osztályból, amiről még nem esett szó. Egyet ma pótolok ezek közül, holnap vagy holnapután pedig a másikat. Az amúgy a Manchester United és a Wolverhampton mérkőzése, óriási országos egyes, de aztán persze majd meglátjuk…

Most még nem akarok ott időzni, inkább a Brentford – Tottenham mérkőzésnél. A vendégek teljesen megújultak, és ha lehet hinni a híreknek, Harry Kane búcsúja közeleg a White Hart Lane-en, ugyanis a Bayern München 100 millió euróért meg fogja vásárolni a támadót. És akkor Ange Postecoglou egy kicsit nehezebb helyzetbe kerül… Könnyen lehet, hogy már most sem lesz a pályán, ami miatt a Brentford egy kicsit derűsebben várhatja a meccset.

Thomas Frank együttese nem sokat változott, ráadásul a szerencsejáték miatt eltiltott legjobb támadójukra, Ivan Toney-ra sem számíthatnak.

Aki ismerős a sportfogadás világában, sejtheti, hogy a Spurs a mérkőzés esélyese. Igaz, nem sokkal, de a bukik azt mondják, egy fokkal nagyobb esély van a vendégek győzelmére.

Az Unibetnél 2.85 a hazai siker, 3.55 az iksz, 2.55 a vendégek győzelme.

Brentford

A Brentford utánpótlása jó kezekben van, ez egyértelmű, és Thomas Frank sem gondolta úgy, hogy a nyáron agyon kell vásárolniuk magukat. A dán eddig sem arról volt híres, hogy úgy viselkedik az átigazolási piacon, mint a Chelsea vagy tavaly a Nottingham. Lassan és okosan építkezik. Ez történt most is.

Kevin Schade átment a rostán, a német játékos tavaly már kölcsönben a méheknél szerepelt, idén pedig meg is vásárolták őt. És nem ő az egyetlen, aki Sallai Roland excsapattársa lett. Mark Flekkent is megvették, ennek pedig az volt a célja, hogy legyen ki pótolja David Rayát, aki az Arsenalba fog szerződni.

Érkezett még Nathan Collins, a Wolverhampton védője, valamint két fiatal az U21-ből: Ryan Trevitt és Yegor Yarmolyuk.

Fontos játékosuk nem távozott, egyedül Raya lesz, aki miatt a szurkolók feje fájhat, de Flekken talán feledteti velük a spanyolt.

Ha kizárólag a felkészülési mérkőzésekből indulunk ki, akkor nehéz idény vár a Brentfordra. Persze butaság lenne ezt tenni. Mindenesetre tény az, hogy a csapat egyetlen meccsét sem nyerte meg, háromszor ikszeltek, kétszer kikaptak. Erős együttesekkel játszottak, szó se róla, egyedül a Boreham Wood lóg ki.

Mint ahogy fent említettem, Ivan Toney-ra januárig nem számíthatnak, mellette kétséges a játéka Christian Nörgaard-nak, Frank Onyekának és Bryan Mbeumonak. Utóbbi várhatóan ott lesz a pályán.

A várható kezdőcsapat:

Flekken – Hickey, Collins, Mee, Henry – Damsgaard, Janelt, Jensen – Mbeumo, Wissa, Schade

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.20.
tottenham
1:3
brentford
2022.12.26.
brentford
2:2
tottenham
2022.04.23.
brentford
0:0
tottenham
2021.12.02.
tottenham
2:0
brentford
2021.01.05.
tottenham
2:0
brentford
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Tottenham

Ryan Mason megint csak tűzoltónak volt jó, a fiatal menedzsert a szezon végén felállították a kispadról. Kellett valaki, aki nagy név, aki össze tudja fogni ezt a társaságot, és megújítani őket annyira, hogy legyen esélyük valamilyen cím megszerzésére a jövőben. Puskás Ferenc egykori tanítványára, Ange Postecogloura esett a választás, aki korábban a Celtic együttesét irányította. Jól, hiszen bajnoki címet ünnepelhettek az elmúlt szezon végén.

Postecoglou nem tétlenkedett, hiszen 200 millió eurót már elköltött a nyár folyamán. Régóta üldözték James Maddisont, a Leicester kiesésével meg is tudták őt szerezni. Aztán ott van még Guglielmo Vicario, aki Hugo Lloris helyét veszi át, Micky van de Ven, aki a védelembe érkezett, Pedro Porro és Dejan Kulusevski pedig már korábban is itt játszott kölcsönben.

Harry Kane távozására azonban nem gondoltak, van egy olyan érzésem, hogy a Spurs most kőkeményen csatárkeresésbe fog kezdeni, amennyiben az angol valóban lelép. Hiába vették meg Alejo Vélizt, egy 19 éves argentin nem lesz a csapat vezére és gólkirálya.

Távozott egyébként Joe Rodon, Lucas Moura és Harry Winks. És még többen távozhatnak…

A felkészülés során kikaptak a West Hamtől és a Barcától, megverték a Shakhtart és a Lion Cityt.

A sérültek listája hosszú, ráadásul, mint mondtam, Harry Kane sem lehet ott már a pályán. És még Fraser Forster, Ryan Sessegnon, Alfie Whiteman, Rodrigo Bentancur, Bryan Gil és Tanguy Ndombélé sem.

A várható kezdőcsapat:

Vicario – Emerson, Romero, van de Ven, Udogie – Maddison, Bissouma, Lo Celso – Kulusevski, Richarlison, Son

Tippelde

Ha mindketten teljes kerettel lennének, én vendégsikert mondanék. Ám attól nagyon messze vannak, főleg a vendégek. Richarlison lehet a csapat új éke, igaz, tavaly a gólszerzés nem volt erőssége, ez aggaszthatja a drukkereket.

Tippjeink a következők:

1.: Két és fél gól feletti eredmény

2.: Döntetlen

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Töltsd fel a számlád az Unibetnél, és az iroda megdob egy 50%-os befizetési bónusszal!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső