Brighton – AS Roma: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes – 2024.03.14.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 13.
Brighton
Teljesítmény:
N V V V D
  • Amex Stadium
  • Március 14. 2100
Nézd élőben itt:
Rabona
AS Roma
Teljesítmény:
D N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Sokat morfondíroztam azon, hogy ezt a találkozót bevegyük-e a kínálatba, végül az igen mellett döntöttem. Egy meccs erejéig újra az Európa-liga lesz a „helyszín”, a Brighton hazai pályán próbálja meg a majdnem lehetetlent: meg kell fordítaniuk a párharcot az AS Roma ellen.

A PL egyik legszürkébb csapatából a legizgalmasabbá vált tavaly a Brighton, idén azonban úgy tűnik, visszaestek. A sirályok az egész szezonban a sérülésekkel, formahanyatlásokkal küzdenek, ami miatt az eredmények is egészen… széles skálán mozognak.

Az olasz fővárosban például egy négyest kaptak, továbbjutási esélyeik ezzel a minimálisra csökkentek.

A José Mourinhot váltó Daniele De Rossi eddig is közönségkedvenc volt, de most, edzőként még inkább imádják őt a drukkerek. Pláne, ha sikerül bejutni a legjobb nyolc közé.

Jöjjön a Brighton – AS Roma mérkőzés!

Brighton

Teljesen kiszámíthatatlan a Brighton együttese. A sirályok hol a jobb arcukat mutatják, hol a rosszabbat, de az biztos, hogy unatkozni nem nagyon lehet a meccseiken. Akkor sem, ha épp nem megy nekik, tesznek róla, hogy akkor is izgalmas legyen egy mérkőzés.

Márpedig mostanában elég sokszor nem ment nekik. Az elmúlt tíz meccsükön öt vereséget szedtek össze, ami nagyon sok, főleg egy olyan csapattól, amelyik az élvonalban, sőt az első hatban akar végezni. Ez szerintem nem is fog nekik összejönni. Habár ott vannak a közelben, ahhoz túlzottan extrém eredményeket érnek el, hogy esélyesként gondoljunk rájuk.

A hétvégén ugyan nyerni tudtak, de egyrészt nem könnyen, másrészt csak egy öngóllal. Mindezt hazai pályán a kiesőjelölt Nottinghammel szemben.

De legalább győztek, ezzel pedig négy mérkőzésen át tartó nyeretlenséget zártak le. Előtte ikszeltek az Evertonnal, kikaptak a Wolverhamptontól, a Fulhamtől, és hát az AS Romától.

Ellenük nem sok esélyük volt, főleg 2-0 után. Addig még csak-csak próbálkoztak. A legnagyobb gond, hogy Simon Adingrán kívül senki nem tudott kiemelkedni, felnőni a feladathoz.

A Brighton nagyon bízik a fiatalokban, de néha ez nem kifizetődő, főleg egy komoly, rutinos csapat ellen okozhat nehézségeket a tapasztalat hiánya. A Roma ellen ez volt a helyzet.

A visszavágóra a cél a tisztes helytállás, a hátrány minimalizálása, hogy a legények emelt fővel búcsúzhassanak.

Említettem, hogy sokan estek ki a szezon közben, most is van öt játékosa az olasz menedzsernek, aki nem tud majd játszani: Jack Hinshelwood, James Milner, Joao Pedro, Mitoma Kaoru és Solly March.

A várható kezdőcsapat:

Steele – Lamptey, van Hecke, Dunk, Estupinan – Gilmour, Gross – Fati, Enciso, Adingra – Welbeck

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2024.03.07.Európa-konferencialiga
roma
4:0
brighton
Európa-konferencialiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

AS Roma

Még mindig csak egy vereségnél tart Daniele De Rossi, azt is a listavezető Inter ellen szedték össze, szóval azért erre van bocsánat. A fiatal – és rutintalan – edző nagy változást hozott a Stadio Olimpicoba, az AS Roma egymás után éri el a jobbnál jobb eredményeket. Vegyük csak a Brighton elleni mérkőzést.

Ilyen könnyű sikerre senki nem számított, egyszerűen lefutballozták vendégeiket. Megint gólt szerzett Paulo Dybala, betalált Romelu Lukaku, Gianluca Mancini és Bryan Cristante.

Ez a győzelem szinte már elegendő a továbbjutáshoz, nagyon nagy változásnak kéne ahhoz beállni, hogy az olaszok ezt elbukják.

A csapat a hétvégén is nagyot játszott, bár ezúttal győzni nem sikerült. Nem volt könnyű pálya, a Fiorentina elleni hazait általában a csapatok többsége megszenvedi. Így járt a Roma is, amely nagy szerencsével mentett pontot. Egyrészt Cristian Biraghi a hajrában kihagyott – 2-1-es eredménynél – egy tizenegyest, Diego Llorente pedig a 96.-ban tudott egyenlíteni. Előtte Houssem Aouar talált be.

Míg Mourinhoval utolsó négy meccsét egyaránt elbukta a csapat, addig De Rossival még nem kapott ki. Összesen öt idegenbeli meccs óta tart ez a forma…

Kisebb sérüléssel bajlódik Paulo Dybala, ami baj, mert az argentin ismét a torinói legszebb éveit idézően játszik, újfent megsérült Chris Smalling és Renato Sanches, még nem épült fel Tammy Abraham és Rasmus Kristensen.

A várható kezdőcsapat:

R. Patricio – Zalewski, Llorente, Ndicka, Spinazzola – Cristante, Baldanzi, Aouar – Dybala, Lukaku, El Shaarawy

Tippelde

Azt gondolom, hogy a római szurkolók nem aggódnak. Az Amex nem könnyű helyszín, ha a házigazdájuk jó formában van. Márpedig most nincs. Gólzáporra ezúttal nem számítok, egy jól védekező Roma és egy elkeseredetten támadó Brighton lehet majd a főszerepben.

Fő tippek:

1.: Brighton győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Az unalmas döntetlenekkel is lehet nyerni! A LightCasino oldalán, amennyiben egy meccs 0:0 lesz, és a fogadásod veszít, visszakapod a téted!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső