Lille – Sturm Graz: Fogadási Tippek és EKL Előzetes – 2024.03.14.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 13.
Lille
Teljesítmény:
D N N V N
  • Stade Pierre Mauroy
  • Március 14. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Sturm Graz
Teljesítmény:
D V N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai utolsó meccsünk is első látásra simának tűnik. Maga a párharc várhatóan az is lesz. De a második mérkőzés tartogathat érdekességeket, ezért nem hagytuk ki. Ez a Lille – Sturm Graz találkozó, amely 3-0-ról folytatódik. Ilyen könnyen és simán nyert a francia bajnokság jelenlegi negyedik helyezettje Grazban.

Talán ilyen sima meccsre a bukik sem számítottak, látva a szorzóikat, ebben biztosak is lehetünk. A visszavágón Paulo Fonsecának egyetlen dolga van: meg kell fékeznie a Sturmot abban, hogy korán kapuba találjon. Ha ez megvan, nem lesz gond.

Nyugati szomszédaink ezt követően fókuszálhatnak a hazai bajnokságra, nem mostanában jártak ilyen közel ahhoz, hogy megfogják és megelőzzék a Salzburgot, és újra bajnokok legyenek. Lehet, hogy az többet ér, mint egy győzelem a Lille otthonában…

Lille

Rangadót játszott a hétvégén a Lille, otthon fogadták a Rennes csapatát, akik ugyan most le vannak maradva, és néha gyengébbek is a megszokottnál, de a játékoskeret alapján ez bizony rangadó. No meg az eredmény alapján is, mert ugyanis nem bírtak egymással. Nagy dicséret illeti a Lille-t a kitartásáért, akkor sem adták fel, amikor az ellenfél 2-0-ra vezetett (mindössze 20 perc után), és a szurkolók már azt hitték, ez ennyi volt. Nem volt ennyi, erről pedig Jonathan David gondoskodott. A csatár a 84. percben szépített, majd a hosszabbításban egyenlített. A meccs addig tart, amíg a bíró azt nem mondja, hogy vége…

Azt egyébként bánhatják, hogy az első félidőt elszórakozták, mert a Monaco így három ponttal ellépett, és jelenleg ők állnak a harmadik helyen. Arról nem beszélve, hogy a nagyot játszó Lens megint ott van az első ötben, ugyanannyi ponttal, mint a Lille.

Az EL-meccsükről keveset tudok mondani, Jonathan David bizonyult akkor is a legjobbnak, két gólja után Edon Zhegrova biztosította be a sima sikert.

Mindent elmond a hazaiak formájáról – otthon -, hogy szeptember óta nem kaptak ki…

Aki nem léphet pályára: Adam Ounas, Tiago Morais, Rafael Fernandes, Andrej Ilic, Samuel Umtiti.

A várható kezdőcsapat:

Chevalier – Santos, Yoro, Alexsandro, Ismaily – B. André, Bouaddi – Zhegrova, Cabella, Yazici – David

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2024.03.07.Európa-konferencialiga
sturm graz
0:3
lille
Európa-konferencialiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sturm Graz

Ahogy mondtam, egy jó ideje nem volt ennyire szoros a Bundesliga Ausztriában. Nem azért van ez, mert a Sturm annyival erősebb lett, hanem a Salzburg hibázik magához képest sokat. A különbség kettejük között most négy pont, és úgy tűnik, a bajnoki cím kérdésébe másnak nincs már beleszólása.

A csapat a hétvégi fordulóig jobban állt, a hátrányuk csak két pont volt, de míg a Salzburg nyert a LASK ellen, addig a Sturm saját mérkőzését nem tudta hozni, csak ikszelt a Hartberggel. Az eredmény 1-1 lett, William Boving talált kapuba.

Simán lehet, hogy az EKL ennyi volt a csapatnak, mivel 0-3-ról idegenben fordítani nem könnyű. Persze nem így fognak kimenni a mérkőzésre, hogy esélyük sincs, de nagyon hamar be kell találniuk ahhoz, hogy esélyük legyen. És hátul sem szabad hibázni.

Ja, és mondanom sem kell, jobban kell célozniuk, mert hiába volt 15 kapura lövési kísérletük, abból csak 2 talált kaput.

Idegenben a Sportingtól kaptak ki utoljára, az a meccs még decemberben volt. Azóta négyszer nyertek, kétszer ikszeltek.

Sérültek: Kjell Scherpen, Javier Serrano, Alexander Borkovic.

A várható kezdőcsapat:

Jaros – Affengruber – Wuthrich, Lavalee – Johnston, Gorenc Stankovic, Prass, Schnegg – Kiteishvili – Boving, Biereth

Tippelde

Magam részéről a hazaiak újabb győzelmére számítok. Láthatóan Jonathan David csúcsformában, őt bármikor be lehet vetni, ha szükség van rá. Mert szerintem Fonseca egy kicsit tartalékosabb csapatot fog majd pályára küldeni…

Fő tippek:

1.: Lille győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső