Fiorentina – Maccabi Haifa: Fogadási Tippek és EKL Előzetes – 2024.03.14.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 13.
Fiorentina
Teljesítmény:
D N D N D
  • Artemio Franchi
  • Március 14. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Maccabi Haifa
Teljesítmény:
V V N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem hittem volna, hogy az előző forduló legjobb párharca épp ez lesz. A firenzeiek Izraelbe látogattak, és ott játszottak a Maccabi Haifával egy hét gólt magában rejtő őrületet, amelyből végül ők jöttek ki jobban. Ám a 4-3-as végeredmény után egyáltalán nem lehet nyugodt Vincenzo Italiano. Még akkor sem, ha hazai pályán fognak játszani.

A bajnokságban araszoló violák ettől függetlenül egyértelműen a mérkőzés favoritjai, józan paraszti ésszel is ezt gondolnánk, de a szorzókat megnézve még inkább egyértelművé válik a kép.

Ne vegyük el azonban a lehetőséget a Haifától, hogy ugyanolyan erős, agilis és gólra törő játékkal meglepetést okozzanak!

Jöjjön a Fiorentina – Maccabi Haifa találkozó!

Fiorentina

Annyira jó volt a Fiorentina legutóbbi EKL-meccse, hogy rögtön azzal kell kezdenem. A bukik egyáltalán nem bíztak az izraeliekben, jól mutatja, hogy a vendégsiker mindössze 1.60 körüli szorzón mozgott. Ennek ellenére csak nagy nehézségek árán sikerült őket legyőzni. A fordulatos mérkőzés első gólját M’Bala Nzola szerezte, majd a hazaiak fordítottak. Volt erre válasza Lucas Beltrannak, de a Maccabi újfent betalált.

Ezt Rolando Mandragora egyenlítette ki, és ekkor következett a meccs fordulópontja: A hazaiak angolai védekező középpályását kiállították. Az emberelőnyt pedig ki tudta használni az amúgy előre játékban sokat mutató Fiorentina, Antonin Barak góljával megnyerték a meccset.

Nem lehetett panasz a hétvégi bajnokijukra sem, a nagyszerű formában játszó Romával csaptak össze, és értek el döntetlent. A győzelem sem volt távol, hiszen Luca Ranieri gólja után Rolando Mandragora köszönt be, de a hosszabbításban egy hatalmas találatot jegyezhettek a túloldalon, így lett 2-2 a meccs. Ó, és még egy fontos dolog: vezetésnél Cristian Biraghi tizenegyest rontott.

Hazai pályán jó nem félvállról venni a Fiorentinát, hiszen legutóbbi tíz meccsükből csak egyet veszítettek el, az Inter verte őket, ez pedig ma nem szégyen, utcahosszal vezetik a bajnokságot.

Italianoék tavaly a döntőig meneteltek, és most sem adnák alább, sőt. Ehhez pedig elég most annyi, hogy nem kapnak ki otthon a jóval kevésbé esélyes ellenfelüktől.

A keretben két sérült: Oliver Christensen és Christian Kouamé.

A várható kezdőcsapat:

Terracciano – Kayode, Milenkovic, Ranieri, Biraghi – Duncan, Mandragora – Gonzalez, Bonaventura, Sottil – Beltran

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2024.03.07.Európa-konferencialiga
maccabi haifa
3:4
fiorentina
Európa-konferencialiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Maccabi Haifa

Nekem is utána kellett néznem a Maccabi Haifa teljesítményének, hiszen nem igazán vannak a látókörömben. Sem ők, sem az izraeli első osztály. Annyit el lehet mondani, hogy 25 forduló elteltével az már kiderült, hogy a Maccabi a felsőházban folytatja szereplését, jelen pillanatban a második helyen állnak a Maccabi Tel Aviv mögött. Lemaradásuk öt pont.

Ami nagyban köszönhető annak is, hogy a hétvégén a Maccabi Bnei Raina ellen 2-1-re kikaptak. Góljukat az az Anan Khalaili szerezte, aki betalált a violáknak is. Ott egyébiránt rajta kívül még Abdoulaye Seck és Gadi Kinda örülhetett.

Úgy érzem, a Maccabi most mindent egy lapra tesz fel a Fiorentina ellen. Nekik a nyolc közé jutás – főleg a tavalyi finalista ellen – hatalmas szó lenne, nem kevés pénzzel járna. Ami mondjuk egy Fiorentinának aprópénz…

A Maccabinak azonban sok esélyt nem adnak, és emiatt nem lehet nem egyetérteni a szakértőkkel.

Hiába jó az idegenbeli mérlegük, az igazán komoly ellenfelek, mint amilyen a Villarreal vagy a Rennes (velük egy csoportban voltak az EL-ben) megizzasztották őket.

Nem tudok olyan játékosról, akinek ki kellene hagynia a Fiorentina elleni mérkőzést.

A várható kezdőcsapat:

Kaiuf – Simic, Seck, Gershon – Kandil, Mohamed, Kasa, Cornud – Khalaili, Kinda – Pierrot

Tippelde

A Maccabi megtette, amit meg lehetett az odavágón, de a Fiorentina jobb csapat. Ugyan esélyük van a győzelemre, amíg a meccs tart, és amíg a violák előnye mindössze egy gól. De ahogy meglövik az olaszok az elsőt, a Haifa szét fog esni.

Fő tippek:

1.: Fiorentina győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Gól az első félidőben

2.: Lucas Beltran gól vagy gólpassz

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső