Brighton – Brentford: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.12.06.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 04.
Brighton
Teljesítmény:
V N N D N
  • Amex Stadium
  • December 06. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Brentford
Teljesítmény:
N V V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az előző játéknapon, szombaton, nem volt túl sok meglepetés vagy épp sok gól, de ezen a vasárnap jócskán változtatott. Mindegyik találkozón potyogtak a gólok, ez alól a WHU – CP volt kivétel. Meglepetések is jócskán születtek, az Aston Villa nem tudott nyerni a Bournemouth ellen, a Pool csak egy őrült fordítással verte a Fulhamet, a Brighton pedig úgy kapott ki a Chelsea-től, hogy egy félidőt emberelőnyben játszhattak. Ma Roberto De Zerbi együttese lesz az egyik főszereplőnk, akiknél most már kijelenthető, hogy nem kerek valami.

Ellenfelük a Brentford, amely szintén nem úgy játszik, mint tavaly, de ha most kéne a két csapatot összehasonlítani, én a méheket erősebbnek látom…

Ez azonban semmit nem jelent, ahogy az sem, hogy az online sportfogadás szakértői mit gondolnak az előttünk álló Brighton – Brentford mérkőzésről.

De azért megosztom veletek a 22bet szorzóit:

A hazaiakra 1.86, a vendégekre 4.10, a döntetlenre 4.00.

Brighton

Azt hittük, a Brighton kezd kikászálódni a gödörből melybe azután került, hogy az első csapat több játékosa is kiesett sérülés miatt. Nem jöttek az eredmények, aztán varázsütésre a sirályok hoztak egy hétmeccses veretlenségi sorozatot. Legutóbb csütörtökön léptek pályára az Európa-ligában, és azután, hogy otthon kikaptak meglepetésre az AEK Athéntól, most, a visszavágón már győzni tudtak.

Előtte a bajnokságban is sikerült három pontot hazavinni Nottinghamből, egy gólgazdag és izgalmas mérkőzésen győzték le a Forestet. A gólokat Evan Ferguson és Joao Pedro szerezték, a brazil duplázni tudott.

Egyébként Joao Pedro lőtte a győztes gólt az AEK ellen is, ennek ellenére a hétvégén csak csereként lépett pályára a Chelsea ellen. A kékek húsz perc alatt két gólt szereztek, de a félidő vége a vendégeké volt: Facundo Buonanotte szépített, a másik oldalon Conor Gallagher piros lapot kapott.

És mégis, nem az egyenlítés jött a második félidőben, hanem egy újabb hazai gól. A sirályok a hosszabbításban – Joao Pedro révén – még szépítettek, de vége a veretlenségnek.

A Brighton most nyolcadik, nem tudták kihasználni, hogy kikapott a Manchester United.

Hazai mérlegük 3-3-1.

Sérültjeik: Solomon March, Lewis Dunk, Adam Webster, Mahmoud Dahoud, Danny Welbeck, Julio Enciso, Ansu Fati, Tariq Lamptey, Pervis Estupinan.

A várható kezdőcsapat:

Steele – Veltman, van Hecke, Igor, Milner – Baleba, Gilmour – Adingra, Joao Pedro, Mitoma – Ferguson

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.07.26.Barátságos Mérkőzés
brentford
0:2
brighton
Barátságos Mérkőzés
2023.04.01.Premier League
brighton
3:3
brentford
Premier League
2022.10.14.Premier League
brentford
2:0
brighton
Premier League
2022.07.26.Barátságos Mérkőzés
brighton
0:1
brentford
Barátságos Mérkőzés
2021.12.26.Premier League
brighton
2:0
brentford
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Brentford

Hazai győzelemre számítottam a Luton elleni mérkőzésen, a Brentford pedig hozta is, amit kell. A méhek magabiztosan győztek 3-1-re az újonc ellen, a rengeteg sérült ellenére sikerült otthon tartani minden pontot, és ezúttal nem Bryan Mbeumo, nem is Yoane Wissa volt a hős, hanem Neal Maupay, Ben Mee és Shandon Baptiste. Egyikük sem mondható alapembernek, de amikor lehetőséget kapnak, akkor odateszik magukat.

A Brentford két vesztes mérkőzés után tudott újra győzni, ám még mindig az alsóházban vannak, jelenleg a 11. helyet foglalják el. Mérlegük 5-4-5, idegenben pedig 2-1-3.

Nem tűnik reálisnak, hogy bárki szerdára rendbe jöjjön, szóval ezúttal sem lesz pályán Rico Henry, Aaron Hickey, Ivan Toney (ő nem sérült, hanem eltiltását tölti), Kevin Schade, Nathan Collins, Mikkel Damsgaard, Mathias Jensen, Kristoffer Ajer és Josh Dasilva.

A várható kezdőcsapat:

Flekken – Roerslev Rasmussen, Pinnock, Mee, Janelt – Onyeka, Nörgaard, Yarmolyuk – Mbeumo, Maupay, Wissa

Tippelde

Mindkét csapatban rengeteg a sérült, egyikük sincs topformában, szóval nagyon nehéz lesz megmondani, melyikük nyerhet. Joao Pedro, amennyiben teljesen rendbe jön szerdára, biztosan a kezdőben kap helyet, és ő jelentheti majd a differenciát a két csapat között.

Tippjeink a következők:

1.: Brighton győzelem vagy döntetlen

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Joao Pedro bármikor gólt szerez

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső