Luton – Arsenal: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.12.05.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 december 04.
Luton
Teljesítmény:
V N V D V
  • Kenilworth Road
  • December 05. 21:15
Nézd élőben itt:
Rabona
Arsenal
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Miután a hét közben csak és kizárólag az angol első osztály meccsei lesznek képernyőn, szóval mi is velük folytatjuk. A Luton – Arsenal találkozó következik, mondhatni, országos kettes. Ugyanis a Premier League egyik újoncáról, valamint a tavalyi ezüstérmes, az idén vezető együttesről van szó.

A Luton láthatóan nem tudott teljesen felkészülni erre a magasabb színvonalra, de az is igaz, hogy nem lógnak ki lefelé annyira.

Az Arsenal pedig igyekszik megőrizni a nehezen kiharcolt előnyét, forma alapján ez sikerülni is fog nekik. De idegenben azért érte már őket kínos meglepetés, ezt se felejtsük el.

Mikel Arteta csapata az abszolút favorit az online sportfogadás szakértői szerint, a Quickwinnél mindössze csak 1.25 a vendégsiker, 13.00 a hazai, 8.05 a döntetlen.

Luton

Nem vártunk győzelmet, de még pontszerzést sem a másik újonctól, a Luton ennek rendje és módja szerint kikapott a Brentford otthonában. Azt nem hittük, hogy a hosszú sérültlistával rendelkező Brentford ennyire simán győz, a találkozó 3-1-et hozott.

A vendégcsapatból Jacob Brown tudta bevenni Mark Flekken kapuját, aki már nem először volt eredményes, konkrétan csak Morris szerzett több gólt.

Ez viszont senkit nem érdekel, ha a Luton a kiesőzóna közelében van. Kilenc pontot gyűjtöttek, és áldhatják az Everton tízpontos levonását, ha az nincs, most ők lennének a piros vonal alatt, és nem a liverpooliak.

Az együttes mérlege 2 győzelemből, 3 döntetlenből és 9 vereségből áll, hazai pályán a szerzett 9 pontból 5-öt szereztek.

Rengetegen vannak, akiknek játéka kérdéses egy kisebb sérülés miatt, ilyen mondjuk Teden Mengi, Thomas Lockyer vagy Alfie Doughty, illetve vannak, akik tuti nem játszhatnak kedden. Marvelous Nakamba, Ablert Sambi Lokonga, Cauley Woodrow, Reece Burke, Mads Andersen és Dan Potts.

A várható kezdőcsapat:

Kaminski – Giles, Mpanzu, Osho – Kabore, Chong, Barkley, Bell – Townsend, Ogbene – Morris

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
1991.12.26.Premier League
luton
1:0
arsenal
Premier League
1991.08.27.Premier League
arsenal
2:0
luton
Premier League
1990.12.08.Premier League
luton
1:1
arsenal
Premier League
1990.08.29.Premier League
arsenal
2:1
luton
Premier League
1990.04.21.Premier League
luton
2:0
arsenal
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Arsenal

Hozta a kötelezőt az élen álló Arsenal, Mikel Arteta együttese 2-1-re nyerte a Wolverhampton elleni hazai meccset. Viszont azért az utolsó tíz perc kemény volt, az ágyúsok talán egy picit belekényelmesedtek a meccsbe azután, hogy negyedóra után berámoltak két gólt José Sának. Előbb Bukayo Saka szerzett gólt, utána a csapatkapitány, Martin Ödegaard. Az első félidőben még akadtak helyzeteik, a másodikban aztán teljesen visszavettek, mondhatták magukban, ez mindenképp meglesz. És erre majdnem ráfáztak. A vendégek szépítettek a 86. percben, és mentek előre az egyenlítésért. Ám vagy David Raya vagy a védelem tagjai voltak a helyükön, az Arsenal így maradt az élen.

Remek formában az Arsenal, a bajnoki első helyezésük leginkább hazai teljesítményüknek köszönhető. Ergo idegenben azért vannak problémák. Nemrég a Newcastle-től kaptak ki, előtte a Chelsea-vel ikszeltek. Teljes mérlegük 4-1-1.

Öt játékos nem lehet majd a menedzser segítségére, mindannyian sérültek: Tomiyasu Takehiro, Jurrien Timber, Emile Smith Rowe, Fabio Vieira és Thomas Partey.

A várható kezdőcsapat:

Raya – White, Saliba, Gabriel Magalhaes, Zinchenko – Ödegaard, Rice, Havertz – Saka, G. Jesus, Martinelli

Tippelde

Az Arsenal számára most egy könnyebb mérkőzés következik, egyedül az aggaszt bennünket, hogy az ágyúsok hajlamosak egy kicsit hanyagul hozzá állni a szerényebb képességű együttesek ellen. Artetának ezt meg kell oldania, különben az első helyük veszélybe kerül.

Tippjeink a következők:

1.: Arsenal győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső