Everton – Fulham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.08.12.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 augusztus 09.
Everton
Teljesítmény:
N N D N N
  • Goodison Park
  • Augusztus 12. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Fulham
Teljesítmény:
N V V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ez egy ilyen hét, ki kell használni, hogy az angol bajnokság elkezdődik, szóval tömve leszünk az élvonal meccseivel. Amilyen jól sikerült a hétvégi Championship, bizakodók vagyunk, de a BL már megint okozott némi kalamajkát, az nem úgy sikerült, talán ma javítani tudunk.

Első meccsünk az Everton – Fulham, amely igencsak érdekesnek ígérkezik. Az Everton majdnem kiesett tavaly, a Fulham pedig újonc létére a felsőházban végzett.

A liverpooliak azért igyekeztek erősíteni, és valljuk be, arra szükség is volt. A Fulham viszont elveszti Aleksandar Mitrovicot, aki azért sokat tett azért, hogy a Fulhamnek ne kelljen a kieséssel foglalkoznia.

Sportfogadás szempontjából nem egyszerű mérkőzés, a bet365 oldalán 2.10 a hazai győzelem, 3.60 a döntetlen, 3.30 a vendégsiker.

Everton

Azért az barokkos túlzás, hogy Sean Dyche annyira megerősítette volna a csapatát, hiszen az Evertont továbbra sem veti fel a lóvé. De akik jöttek, legalább valóban erősítésnek mondhatók. Ashley Young itt kezdett, és itt fogja befejezni pályafutását, a szélső védő 38 évesen még egy kalandra vállalkozott. Mellette pedig megszerezték azt az Arnaut Danjumát, akihez már tavaly is közel jártak, ám akkor a holland inkább a Tottenhambe ment padozni. A Villarreal játékosa ezúttal is kölcsönbe érkezett, és valószínűleg most inkább a játékpercek számítottak a döntésében…

A harmadik érkező egy utánpótlás-játékos, Thomas Cannon, aki csatárként bevethető. Kelleni fog oda az erősítés, mert ki tudja, hogy Dominic Calvert-Lewin idén milyen állapotban lesz, és hogy Demarai Gray marad-e, őt épp a Fulham akarja megvenni.

Távozott két támadó, Moise Kean és Ellis Simms, valamint eladták Yerry Minát is, Conor Coady pedig visszament a Wolverhamptonhoz. Erősebb ez a mostani Everton, mint a tavalyi? Én nem gondolnám…

Persze aki a felkészülési mérkőzések alapján ítél, azt mondhatja, butaságokat beszélek, hiszen veretlenek maradtak, 4-1-0-val hozták le a nyarat. Persze az sem mindegy, hogy kik ellen… A Nyonnais, a Wigan, a Bolton és a Stoke mind alacsonyabb ligás ellenfelek, egyedül a Sporting CP elleni győzelmet lehet felmutatni, mint valóban meglepő győzelem.

A nyár folyamán megdöbbentő őszinteséggel nyilatkozó Dele Alli még nem játszhat, ahogy Dwight McNeil, Seamus Coleman, James Tarkowski és Arnaut Danjuma sem. Vagyis az utolsó két játékos számára van némi sansz a játékra.

A várható kezdőcsapat:

Pickford – Patterson, Keane, Godfrey, Young – Onana, Gueye – Garner, Doucouré, Iwobi – Calvert-Lewin

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.15.
everton
1:3
fulham
2022.10.29.
fulham
0:0
everton
2021.02.14.
everton
0:2
fulham
2020.11.22.
fulham
2:3
everton
2019.04.13.
fulham
2:0
everton
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Fulham

A legnagyobb történés a nyáron a Fulhamnél az, hogy Szaúd-Arábia komoly támadást indított a csapat ellen. Elcsábítanák Marco Silvát és vinnék Aleksandar Mitrovicot is. Hivatalosan utóbbi még nem történt meg, de a szerb nem fog tudni nemet mondani az ajánlatra, amit az arabok adnak neki.

További fontos jele ennek a transzfernek az, hogy Silva már az utódot is leigazolta Raúl Jiménez személyében. Mellette még a védelem erősödött, az Ajax belső védője, Calvin Bassey csatlakozott, valamint egy 18 éves fiatal, Luke Harris. Távozott Paulo Gazzaniga, Joe Bryan, Neeskens Kebano, Shane Duffy, Steven Sessegnon, valamint kölcsöne lejárta után lelépett Manor Solomon, Cédric Soares és Layvin Kurzawa is.

Ugyanazt tudom mondani, mint fent is, a csapat gyengült, nem is kicsit.

Jiménez nagyon jó csatár, ám a koponyatörése óta árnyéka önmagának, a végén már kiszorult a Wolverhampton kezdőjéből is. Itt talán több időt kap, és a mexikói újra rugdosni fogja a gólokat.

A felkészülés alatt egyszer vette be az ellenfelek hálóját, méghozzá a Hoffenheim elleni 2-1-es meccsen. Ezen kívül a Fulham még egyszer nyert (a Brentford ellen), de kétszer kikaptak (Villa, Chelsea).

Joao Palhinha, valamint Tom Cairney az, akik nem tudnak majd játszani sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Leno – Tete, Diop, Bassey, Robinson – Lukic, Reed – Wilson, Pereira, Willian – Jiménez

Tippelde

A két csapat közül a vendégek erősebbnek mondhatók, de kérdés, hogy Mitrovic nélkül mire mennek majd. Az is lehet, hogy aztán a támadó végül marad, a legutóbbi edzőmeccsen pályára lépett, ám csak csereként. Ha ő pályán van, az fél gól a Fulhamnek… A másik oldalon pedig Dwight McNeilre illik ez, ám ő biztosan nem lesz pályán.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső