Brighton – Manchester City: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.04.25.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 23.
Brighton
Teljesítmény:
D V D V N
  • Amex Stadium
  • április 25. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Manchester City
Teljesítmény:
N V N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Napi utolsó meccsünk nem szerdán, hanem csütörtökön érkezik. A csalódást keltő Brighton hazai pályán fogadja a BL-címvédőt, akik idén biztosan nem fognak BL-címet védeni. A Manchester United azonban még így is két trófeát szerezhet, ahhoz pedig feltétlenül nyerniük kell Roberto De Zerbi csapatának otthonában. Nyilván erre van nagyobb esély, ez az idei Brighton köszönőviszonyban sincs a tavalyival. Mert a tavalyi sirályok bizony eséllyel lépnének pályára Pep Guardiola csapata ellen.

Amennyiben nyer a City, nagyon nehéz lesz elvenni tőlük a bajnoki címet. Ha pontot vesztenek, akkor ismét nagyon nyílttá válik a PL hajrája. Szóval a főváros és Liverpool is egyemberként drukkol Welbeckéknek.

Jöjjön a Brighton – Manchester City meccs!

Brighton

Négy mérkőzés óta nyeretlen a Brighton. Két vereség mellett két döntetlenük van, ennél határozottan többet várnának el a sirályoktól, akik tavaly megmutatták, hogy igazán jól értenek a relatíve ismeretlen futballisták megszerzéséhez, csapatba építéséhez. De igen, ennek megvan a veszélye is. Amikor nem úgy jön ki a lépés, plusz még sérülések is hátráltatják a csapatot, akkor csak egy ilyen közepes teljesítmény jön ki a dologból. Akkor is, ha az övék a PL egyik legjobb menedzsere.

Az Európa-ligából való csúfos kiesést követően (4-1-es összesítéssel verte ki őket az AS Roma) továbbra sem találják önmagukat, de legalább ezen a hétvégén tudtak pihenni.

Kell is az erő, mert mint mondtam, négy mérkőzés óta nyeretlenek. Kikaptak a Liverpooltól és az Arsenaltól, ikszeltek a Brentforddal és a Burnley-vel.

És akkor most jön a bajnoki cím legnagyobb esélyese, szóval sok jóra a közönség nem számíthat. Nem mintha ne fordult volna elő, hogy a Brighton elkapott egy nagycsapatot, de a mostani formájuk alapján azt mondom, a City simán nyerni fog.

Bár otthon még csak kétszer kaptak ki a szezonban, mellette hat döntetlen és hét győzelem van még nekik.

Ami azonban hatalmas probléma, az a sérültek száma. Összesen tíz futballista nem áll rendelkezésre, ráadásul olyan játékosok többségben, akik a kezdőcsapat tagjai lennének. Hiányozni fog Pervis Estupinan, Julio Enciso, Evan Ferguson, Tariq Lamptey, James Milner, Billy Gilmour, Mitoma Kaoru, Jack Hinshelwood, Solly March és Adam Webster.

A várható kezdőcsapat:

Verbruggen – Veltman, van Hecke, Dunk, Igor – Gross, Baleba – Adingra, Moder, Joao Pedro – Welbeck

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.21.Premier League
man city
2:1
brighton
Premier League
2023.05.24.Premier League
brighton
1:1
man city
Premier League
2022.10.22.Premier League
man city
3:1
brighton
Premier League
2022.04.20.Premier League
man city
3:0
brighton
Premier League
2021.10.23.Premier League
brighton
1:4
man city
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Manchester City

Nem hinném, hogy fejben hamar túl lesznek majd a Real Madrid elleni kiesésen a Man City játékosai, igazán érdekes körülmények között pottyantak ki. A hazai pályán rendezett visszavágón összesen 34-szer lőttek kapura, de egész egyszerűen képtelenek voltak túljárni a védelem és Lunin eszén. Pontosabban egyszer sikerült, Kevin De Bruyne talált be, azzal a góllal mentették hosszabbításra a meccset. A tizenegyespárbaj során viszont Bernardo Silva és Mateo Kovacic is hibázott.

A portugált különösen sokat szidták, hiszen nagyon flegmán, hanyagul végezte el a büntetőjét. Persze, ha bement volna, Silva lett volna a földkerekség leglazább embere.

A szélső a hétvégén nyerte vissza a szurkolók bizalmát azzal, hogy az FA Kupa elődöntőjében győztes gólt szerzett a Chelsea ellen. Így a Citynek két trófeára van még esélye. A döntőben majd a városi riválissal, a Manchester Uniteddal fognak játszani, valamint itt a bajnokság, ahol győzelem esetén visszaállnak majd az első helyre.

Idegenben eddig háromszor kaptak ki, annak viszont már jó ideje. Az utolsó öt meccsükön négyszer nyertek, egyszer ikszeltek. Teljes mérlegük 10 győzelemből, 2 döntetlenből és 3 vereségből áll.

Egyetlen játékos van, akinek szereplése kétséges, Erling Haaland szedett össze egy kisebb sérülést.

A várható kezdőcsapat:

Ederson – Walker, Dias, Aké, Gvardiol – Rodri, Stones – B. Silva, De Bruyne, Foden – Alvarez

Tippelde

Pep Guardiola csapata fényévekkel van a Brighton előtt. Keretbne, formában, helyezésben, mindenben. A győzelem kötelező a vendégcsapat számára.

Fő tippek:

1.: Man City győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Ha nem vagy jó formában, a 22bet akkor is segít: Húsz vesztes fogadás után bónuszt kapsz az irodától.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső