Real Sociedad – Real Madrid: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes – 2024.04.26.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 24.
Real Sociedad
Teljesítmény:
D D N N N
  • Reale Arena
  • április 26. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Real Madrid
Teljesítmény:
N N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Új nap, új meccsek, szám szerint öt, ahogy az már megszokottá vált. Péntekről és szombatról hoztam nektek mérkőzéseket, a hétközi bajnokikkal már nincs dolgunk. Egy spanyol bajnokival kezdünk, ami még akár veszélyes is lehet, gondolok itt arra, San Sebastianban mindig meg szokott szenvedni a Real Madrid.

Most egy nagy rangadó után vannak, sőt nem is egy, rögtön két sikert értek el. A BL-ben ott vannak a legjobb négy között, a bajnokságot pedig gyakorlatilag megnyerték. Óvatosan azért az utóbbival, mert hiába nagy az előnyük, ha itt buknak, az meg is zavarhatja őket.

Következzen a Real Sociedad – Real Madrid találkozó!

Real Sociedad

Az már eldőlt szinte biztosan, hogy a Real Sociedaddal jövőre nem találkozunk a Bajnokok Ligájában. Idén megmutatták ott magukat, de Imanol Alguacil együttese nem bírta a kettős frontot. Az egyenes kieséses időszak legelején búcsúztak, maradt a bajnokság, ahol a hatodik helyet foglalják el, ez Európa-ligát ér. A baszkok előtt a másik baszk csapat, az Athletic Bilbao áll, a különbség kettejük között jelenleg 7 pont.

Ugyan van még hat kör, illetve a Bilbao is elkezdte szórni a pontokat (a legutóbbi három fordulóban két pontot szereztek), de a Sociedad ezt nem tudta kihasználni, és így a céljuk szerintem reálisan csak az lehet, hogy maguk mögött tartsák a Real Betist.

A hétvégén egy verhető csapat otthonába látogattak és Ander Barrenetxea találatával a vezetést is megszerezték a Getafe ellen, de nem tartott ki az előny a végéig, kénytelenek voltak beérni egy döntetlennel.

A csapat most hazai pályán mutathatja meg, mit tud. Eddig a Reale Arena gyepén hatszor nyertek, hatszor ikszeltek és háromszor kaptak ki. Az elmúlt öt meccsükből csak egyet nyertek meg, ami igencsak figyelmeztető jel Alguacilnak.

Carlos Fernandez, Martín Merquelanz, Brais Méndez és Hamari Traoré az a négy játékos, aki nem állhat rendelkezésre. Közülük ketten alapembernek számítanak, emiatt főhet a mester feje.

A várható kezdőcsapat:

Remiro – Odriozola, Le Normand, Pacheco, Galan – Kubo, Turrientes, Merino, Barrenetxea – A. Silva, Oyarzabal

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.17.LaLiga
real madrid
2:1
real sociedad
LaLiga
2023.05.02.LaLiga
real sociedad
2:0
real madrid
LaLiga
2023.01.29.LaLiga
real madrid
0:0
real sociedad
LaLiga
2022.03.05.LaLiga
real madrid
4:1
real sociedad
LaLiga
2021.12.04.LaLiga
real sociedad
0:2
real madrid
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Real Madrid

Egymás után jönnek a fontos sikerek a Real Madrid életében, de nem szabad, hogy ez elbizakodottságot okozzon az öltözőben, mert onnan lehet nagyot zuhanni. A bajnoki cím szinte már zsebben, 11 pontot kellene az FC Barcelonának ledolgoznia. A katalánok a hétvégén a Santiago Bernabeu Stadionban kaptak ki az utóbbi idők egyik legjobb Clasicoján. A Barca kétszer is vezetett, de Vinicius Jr., Lucas Vazquez, valamint Jude Bellingham góljaival végül a királyi gárda győzött.

A meccs legjobbja egyértelműen a beugróként beszálló Vazquez volt, aki gólja mellett egy gólpasszt is kiosztott, mindezt védőként. Volt egy necces jelenet a pályán, mivel a LaLigában nincs gólvonaltechnológia, a bíró – és a VAR – nem tudták megállapítani, hogy Lamine Yamal közeli lövése áthaladt-e a gólvonalon. Szerintem igen, a bíró viszont nem talált olyan felvételt, ami ezt biztosra venné. A Barcánál megy a bírózás – Xavitól ez amúgy sem idegen -, míg az elnökük az újrajátszást követeli. Persze, a VAR megjelenésével a hibák minimálisra csökkentek, de azért még előfordulnak.

A Real egyik legnehezebb bajnokija következik, a hátralévő időszakban még a Villarreal és a Real Betis okozhat nehézséget, de ha a kicsik elleni találkozókat hozzák, a bajnokság meglesz.

A BL-ben pedig majd a Bayern München lesz az ellenfelük.

Idegenben is élen a blancók, 11-4-1-es mérlegük van, csak az Atletico Madrid tudta őket legyőzni.

Kidőlt Ferland Mendy, valamint a Thibaut CourtoisDavid Alaba kettős nem játszhat még.

A várható kezdőcsapat:

Lunin – Carvajal, Rüdiger, Tchouameni, Camavinga – Kroos, Valverde, Modric – Bellingham – Rodrygo, Vinicius Jr.

Tippelde

A Sociedad idén nem annyira meggyőző, de okoztak ők már meglepetést a Real Madrid ellen. Az ősszel nehezen, de nyertek a madridiak, tavaly azonban Baszkföldön a Sociedad jobbnak bizonyult.

Fő tippek:

1.: Real Madrid győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

A Hotbetnél mindig nyersz! Szerezz egy ingyenes fogadást akár 10.000 Ft értékben a következő sikertelen fogadásod után, és térj újra vissza a játékba!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső