Olympique Marseille – Nice: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes – 2024.04.24.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 23.
Olympique Marseille
Teljesítmény:
D N V V V
  • Orange Velodrome
  • április 24. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Nice
Teljesítmény:
N D V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Napunk második francia mérkőzése következik, és bár korábban ezt rangadóként vezettem fel, a táblázatra nézve azt láthatjuk, hogy ez nem feltétlen igaz. A Marseille ugyanis csak a 9. helyen áll, nem küzdenek a dobogóért, az európai kupaindulásért, bár még van öt kör, hogy ezen változtassanak, sorsuk viszont nem a saját kezükben van.

A Nice ott az ötödik helyen, jelenleg az Európa-ligában indulhatnak, de még a BL-indulás sincs kizárva.

Forma alapján inkább a nizzaiak az esélyesek, ám a múlt hét csütörtökén a Marseille kapott egy hatalmas önbizalomfröccsöt.

Jöjjön az Olympique Marseille – Nice mérkőzés!

Olympique Marseille

Ahhoz képest, hogy a Marseille-nek egyáltalán nem megy mostanában, az Európa-ligában csak bejutottak a legjobb négy közé. Tették mindezt úgy, hogy a jó erőkből álló Benfica volt az ellenfelük, és az első meccset elveszítették ellenük. A másodikat azonban 1-0-ra megnyerték Faris Moumbagna góljával, így összesítésben 2-2 volt az állás, jöhetett a hosszabbítás, majd a tizenegyesek.

Itt a hazaiaknak jobban ment, míg tőlük senki sem hibázott (Correa, Kondogbia, Balerdi és Luis Henrique is betalált), addig a vendégektől ketten is kihagyták saját tizijüket.

Gondolhatták a drukkerek, ez majd felrázza a csapatot a bajnokságban is, de ez csak félig-meddig jött össze. Annyit elértek, hogy legalább nem kaptak ki (minden sorozatot figyelembe véve összesen öt vereségnél járt már a csapat, mielőtt a Benfica ellen végre nyertek), de a győzelem a Toulouse ellen elmaradt.

A találkozó 2-2 lett, a hős pedig megint Faris Moumbagna volt, aki a 95. percben egyenlített. Az első gólt Jean Onana szerezte.

A Marseille 40 ponttal csak a 9. helyen, de még van esélyük az 5-6. hely elérésére. Messze vannak, de riválisaik sem a jó teljesítményükről híresek mostanában.

Hazai pályán, a Velodrome-ban egyszer, a PSG ellen kaptak ki, mellette nyolcszor nyertek, ötször ikszeltek.

Sérültjeik: Valentin Rongier, Bamo Meite, Jonathan Clauss, Ismaila Sarr, Quentin Merlin, Chancel Mbemba.

A várható kezdőcsapat:

Lopez – Murillo, Onana, Balerdi, García – Ounahi, Gueye, Veretout – Luis Henrique, Moumbagna, Ndiaye

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.21.Ligue 1
nice
1:0
marseille
Ligue 1
2023.02.05.Ligue 1
marseille
1:3
nice
Ligue 1
2022.08.28.Ligue 1
nice
0:3
marseille
Ligue 1
2022.03.20.Ligue 1
marseille
2:1
nice
Ligue 1
2022.02.09.Francia Kupa
nice
4:1
marseille
Francia Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Nice

Az ötödik helyről várja a folytatást a Nice együttese, de szerintem ők még úgy érzik, elérhető a negyedik pozíció is. Ha a Brest tényleg kiengedett, elfáradtak, elfogyott a keret, akkor ezt még elérhetik, de magunk között szólva arra sok esélyt nem látok, hogy a Lille-t vagy a Monacot onnan le tudják taszítani.

Igazából ez az egész nem rajtuk múlik. Vagy nem csak rajtuk. Ők annyit tehetnek, hogy hozzák saját mérkőzéseiket, például a holnapi, Marseille ellenit.

Elég kétarcú csapat a Nice is, az elmúlt öt meccsükön kétszer nyertek, kétszer kikaptak, egyszer ikszeltek. Péntek este a Lorient-t fogadták hazai pályán, nem okozott gondot a kiscsapat legyőzése. Tavaly ez a gárda csak három ponttal maradt le a nizzaiakról, most viszont ki fognak esni, az utolsó előtti helyen állnak.

Ne velük foglalkozzunk, hanem a gólszerzőkkel, betalált Morgan Sanson, Jeremie Boga és Evann Guessand.

Meggyűlik a bajuk a vendégségben játszott meccsekkel, eddig 5-4-5-öt tudtak összehozni, ami azért messze van a legjobbaktól.

Hiányzók: Sofiane Diop, Valentin Rosier.

A várható kezdőcsapat:

Bulka – Lotomba, Todibo, Dante, Bard – Boudaoui, Rosario, Thuram – Cho, Moffi, Boga

Tippelde

Kiegyenlített csata lesz ez, és senkit ne verjen át a Marseille tabellán elfoglalt helyezése.

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Az unalmas döntetlenekkel is lehet nyerni! A LightCasino oldalán, amennyiben egy meccs 0:0 lesz, és a fogadásod veszít, visszakapod a téted!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső