Swansea – Leeds United: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.02.13.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 12.
Swansea
Teljesítmény:
N V V V V
  • Liberty Stadium
  • Február 13. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Leeds United
Teljesítmény:
N N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Hoztunk mára az angol másodosztályból még két olyan csapatot, akik esélyes, hogy feljutnak a legjobbak közé. Az egyik most következik, Daniel Farke csapata, a Leeds United idegenbe látogat, hogy megmérkőzzön a Swansea-vel. Nos, ők, mármint a hattyúk, idén biztosan nem fognak feljutni. Tavaly nagy menetelés után majdnem odaértek a rájátszásba, de végül lecsúsztak. Idén meg esélyük sincs.

A Leeds Unitednak tehát kötelezően hozni kéne ezt a találkozót, és jó formában is vannak Crysencio Summerville-ék, egymást követő hat bajnoki mérkőzésen tudtak győztesen távozni a pályáról.

Hogy meglesz-e a hetedik, holnap este meglátjuk.

Jöjjön a Swansea – Leeds United találkozó!

Swansea

Az egyik leggyengébb formában levő Champo-csapat fogadja a legjobb formában levőt. A Swansea-nál vakarhatják a fejüket, hogy lehet megállítani Gini Rutteréket. A hattyúk lehet, hogy tavaly – amikor többek között a már az ellenfelet erősítő Joel Piroe is itt volt – felvették volna a kesztyűt a fehérekkel, most azonban minden egyes lépésnek ki kell jönni ahhoz, hogy pontot vagy pontokat szerezhessenek.

Nem játszik jól a Swansea, bár épp a hétvégén szakadt meg nyeretlen sorozatuk: négy vereség és egy döntetlen után 1-0-ra megverték azt a Hull Cityt, amelyik még mindig a rájátszás kiharcolásáért megy előre. A valószínűtlen eredmény Liam Cullen góljának volt köszönhető.

A szerzett 36 pont igazából nem elég ahhoz, hogy biztonságban legyen a csapat, hiszen 29-cel a QPR már kiesőhelyen van. És még azért bőven van meccs, amit le kell játszani.

Hazai pályán 4-5-6-ot hozott össze az együttes, és ami még fontos velük kapcsolatban, az az edzőváltás, Luke Williams érkezett január elején.

Jött három új játékos is, Charles Sagoe Sr. mellett Przemyslaw Plachetát és Ronaldot igazolták le.

Sérült jelenleg Harry Darling, Josh Ginnelly, Jamal Lowe, Liam Walsh, Harrison Ashby és Joshua Key is.

A várható kezdőcsapat:

Rushworth – Naughton, Cabango, Wood, Tymon – Grimes, Fulton – Ronald, Patino, Paterson – Cullen

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.29.Bajnokok Ligája
leeds
3:1
swansea city
Bajnokok Ligája
2020.07.12.Bajnokok Ligája
swansea city
0:1
leeds
Bajnokok Ligája
2019.08.31.Bajnokok Ligája
leeds
0:1
swansea city
Bajnokok Ligája
2019.02.13.Bajnokok Ligája
leeds
2:1
swansea city
Bajnokok Ligája
2018.08.21.Bajnokok Ligája
swansea city
2:2
leeds
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Leeds United

Nagy izgalmak várhatók a Championshipben. Még három csapatnak van reális esélye a második hely elérésére, az Ipswich, a Southampton és a Leeds nagy csatát fog vívni a feljutás érdekében.

Daniel Farke együttese nagyot megy mostanában, ami a bajnokságot illeti, nincs náluk jobb formában levő gárda. A legutolsó hat meccsüket egyaránt megnyerték, a hétvégén játszi könnyedséggel intézték el a szinte biztos kieső Rotherhamet. Az első félidőben Patrick Bamford talált be, majd a fordulást követően kétszer örülhetett Crysencio Summerville.

A Leeds egy pontra van a Sotontól – akik egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak -, ha csak ideiglenesen is, de a második helyre ugorhatnak győzelem esetén a fehérek.

Idegenben a mérlegük 7-2-6, ami az egyik legjobb, de azt is látni kell, a Leeds pontjai többségét itt szórja el.

Nincs változás sérültek terén, várhatóan nem lesz a kezdőt illetően sem. Még mindig nem épült fel Daniel James, Jamie Shackleton, Karl Darlow, Pascal Struijk és Stuart Dallas.

A várható kezdőcsapat:

Meslier – Gray, Rodon, Ampadu, J. Firpo – Kamara, Gruev – Gnonto, Rutter, Summerville – Bamford

Tippelde

A Swansea nincs abban a formában, hogy legyőzze a Leedset, de belegondolva, ez az a liga, ahol ilyesmi simán megtörténhet. Mégis a vendégeket tartjuk esélyesebbnek, ám itt most benne van a meglepetés is…

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen vagy Leeds United győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Az unalmas döntetlenekkel is lehet nyerni! A Rabona oldalán, amennyiben egy meccs 0:0 lesz, és a fogadásod veszít, visszakapod a téted!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső